Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios paskolos

QUOTE(Limcamca @ 2005 01 12, 14:57)
Nu kazkodel nestebina, kad su Bite problemos. As jau pusantru metu kariauju ir vis pralosiu. Ai, tiesa laimejau... tiesiog isigijau kita kortele, ir kai Bite sugalvoja uz tariamas "skolas" atjungti telefona, isidedu kita kortele.  sad.gif

Reikia rimtai pasikonsultuot su teisininkais. Jei skolos yra tariamos, galima išsireikalaut kompensacijos už teisėtai priklausančių paslaugų ribojimą.
Atsakyti
Jeigu pas Daktariene B yra sutarties nutraukimo dokumentai, pasirasyti pries puse metu, o po tos datos siustos saskaitos, tai apie kokias skolas gali buti kalba? smile.gif
Atsakyti
pradedu jaustis laimingiausiuoju mobiliojo rysio abonentu. nu nei vienos problemos su bite neturejau. net keista skaityti, kad zmonems kazkas nepasiseka.

apie kitus operatorius patyliu 2.gif teko naudotis ju paslaugomis, bet tiek to.

bliamba, tai gal ir mane bite jau 8 metus isdurineja, tik as to nezinau? biggrin.gif
Atsakyti
Ne, mteros,nejuokinkit. Jei žinote, kad esate teisios, tai duokit į skūrą visokioms bitėms ir į ją panašiems. Va, aš,kai pati buvau kalta, tai negalėjau skandalo kelt. Bet jei būčiau teisi, tačiau skalpuojama finansiškai, oi atsirūgtų tokie dalykai skriaudėjams, oi atsirūgtų.
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2005 01 12, 11:37)
Man tai pasakė Bitės centre, kad nereikės mokėti nieko nuo sutarties nutraukimo, ten parašiau dokumentą, kad nebenoriu būti Bitės abonentu, kurio vienas egzempliorius liko pas juos kitas pas manęs, ir dar po to kai man siuntė pusmečiui tuos lapelius, dar kartą perklausiau Bitės centre,ar tikrai nereikia mokėti, jie pasakė,kad nereikia smile.gif

gal pas tave buvo likusi nesumoketa skola uz pokalbius? nes sutarties nutraukimas tikrai nieko nekainuoja megalol.gif megalol.gif kad tu ir nutraukei sutarti skola uz pokalbius lieka.
Atsakyti
O tas ir yra,kad jie akcentavo ir klausė visų pirma, ar sumokėti moesčiai už pokalbius ir dar liepė parodyti tuos mokėjimo lapelius, todėl ir klausinėju, nes neaišku iš kur visa tai smile.gif
Atsakyti
bet dėl tos Bitės, tai labai jau įdomu yra, nuėjau pas mus į filialą, o ten pasakė,kad patys ir skambinkit, jei jums įdomu, o mes čia negalime pažiūrėti, taip kad iš kur man žinoti, iš kur ta skola, jeigu sumokėjau ir dar visus lapelius nusiuntė faksu į Vilnių ir ten pasakė,kad viskas sumokėta?Ir dar toks variantas buvo,kad Bitė,kai norėjome nutrukti sutartį, mums pasiūlė pusę metų pagalvoti, ar tikrai norėsime tą sutartį nutraukti, pasakė,kad jie ir toliau siųs sąskaitas,bet už jas mokėti nereikės, nebent panorėtume vėl tapti Bitės abonentais, tačiau tokiu atveju reiks nuvykti į Bitės skyrių su dokumentais ir tada tą sutartį vėl pratęs, bet jau tada aišku reiks mokėti, o jeigu neperspėsime,tai praėjus pusei metų paprasčiausiai jie glautinai nutrauks sutartį  Kas įdomiausia, dar kokius tris kartus perklausiau, ar tikrai nereikės mokėti pinigų, o jie pasakė, kad tikrai ne 

Gryna nesąmonė.Arba tu nesupratai arba tikrai ant durniaus papuolei schmoll.gif Jeigu tu nutraukei sutartį,o tau atėjo sąskaitą,reiškia sutartis tavo nebuvo pasibaigę.Ir po sutarties nutraukimo tikrai nesius kiekvieną mėn sąskaitą, o vieną kartą atsius tau laišką, kad reikia sumokėti baudą(netiesybas - minimalus mokestis į prėkį iki kada pasirašyta sutartis).Nesumokėsi - kitas laiškas ateis su perspėjimu,kad jei per 7 dienas,ar kiek ten,nesumokėsi, turėsi reikalų su antstoliais sad.gif Ir niekas tau nesiūlys pagalvoti pusę metų,o iškart pasiūlys pakeisti planą,ar paimti telefoną ir vėl pratęsti sutartį cool.gif
Atsakyti
Jau Dieve Dieve kaip iklimpom cry.gif Turejom tris lizingus: 2 snoro, 1 ukio. Reikia skubiai per menesi juos issimoketi. Nu va cia ir susidurem su problemom. Ukio lizinga reikejo ilgiausiai kalbinti, kad pasakytu tiksliai kiek moketi (o jau buhalterijos nemandagumas verysad.gif ) . Kai pagaliau pasake, ir mes sumokejom, jie lyg niekur nieko isstate eilines imokos ieskini bankui, ir bankas jiems aisku pervede. Papildomus 70 lt. DAbar norint kad juos grazintu, reikia bent 2 prasymus parasyti ir vos ne ant keliu pulti ir maldauti kad ta permoka grazintu g.gif

O Snoro isvis pasake: laukti minimum 5 darbo dienas ju sprendimo. Mat darbuotojai atostogauja. Po tu atostogu jie nuspres kiek moketi. Aisku gali sumoketi pilna suma: betgi ten dideles palukanos, kuriu kaip ir nereiketu moketi mokant is anksto.

Isvada: lizinga imti geriau trumpam laikui ir is anksto imokant didesniaja sumos dali. Tada bent greiciau atsikratai . Gal g.gif
Atsakyti
teisingai smurka ir sako, jei esate teisios, apginkit save. Būna, kad ir patys ryšio tiekėjai apsirinka, kreipkitės į juos raštu ir paprašykite atsakyti raštu...
Na, dabar viena yra įklimpusi su "eurocom" judriojo ryšio tiekėju, tokią sutartį pasirašė (eurocom ne vieną žmogelį 'išdūrė', kiti dar sutarties neskaitė arba nesupranta iki šiol), kad 20metų turi būti tame tinkle, kad atsipirktų telefonas kalbant po 15 litų per mėnesį.... ir dar jų nuolaidų sistema visai neveikia.... o dar ir taip būna sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vike @ 2005 02 21, 10:39)
20metų turi būti tame tinkle...

kiek metu??? ar man cia is po vakar skaiciai dauginasi???
Atsakyti
tikrai taip, su regėjimu viskas gerai smile.gif
Atsakyti
Cia panasus biznis kaip telekomo siulomas kompiuteris uz 1 lt. O internetas tada vos ne 3000 lt kainuoja g.gif
Atsakyti