Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios paskolos

QUOTE(Edith @ 2005 07 18, 14:48)
gal kas zino .Kaip bankai ziuri i tai jei i kliento sask. pastoviai pervedami pinigai. bet jie nera atlyginimas. Pvz: dovana buto remontui. Ar skaiciuoja kaip pajamas duodami kredita. blink.gif

Tikrai neskaičiuoja schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasara T @ 2006 10 16, 17:20)
Girdėjau kad studentas gali pasiimti beprocentinę vartojamąją paskolą. Ne studijoms apmokėti o pragyvenimui. Gal kas nors žinote ar tai tiesa. ir kur reikėtų kreiptis: ar į banką ar į universitetą ar į savivaldybę?
Gal kokios nors nuorodos internete yra?

Padėkite, labai reikia, nes situacija tikrai nepavydėtina

Aš pasiėmiau tokią paskolą. Na, nėra ji beprocentinė. Grąžinti pradedi praėjus 2 metams po studijų baigimo. Paskolos studentams Čia rasi išsamią informaciją.
Atsakyti

blush2.gif na nezinau emem su vyru paskolas is snoro lizingo pries 2 metus.veliau reikalai paslijo ti negalejom moket.siandien sumokejau paskutinius pinigus.tai kiek buvom pasieme daugiau nei dvigubai sumokejom.daugiau jokiu kreditu!ne uz ka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elingusia: 09 lapkričio 2006 - 17:46
mums reikalinga skubi iki 3000 lt paskola. gal galite kas nors patarti kur kreiptis, ir ar patikima. P.S. vilniuje. aciu smile.gif
Atsakyti
Kreipkis į banką, ir ten pagal tavo pajamas nustatys tavo patikimumą lotuliukas.gif Pvz. tam reikalui Snoras gali išduoti išsimokėtinai kortelę net iki 7000 lt, arba bet kuris kitas bankas kreditinę kortelę pagal tavo pajamas.
Atsakyti
na idomu, ar gauciau nedidele paskola, jei nesu isituokusi ( gyvenam tik su sunum, kaime ), o pajamos nedideles g.gif
Atsakyti
QUOTE(rusaite @ 2007 01 14, 13:43)
na idomu, ar gauciau nedidele paskola, jei nesu isituokusi ( gyvenam tik su sunum, kaime ), o pajamos nedideles  g.gif

gausi, pagal tavo pajamas. Pavyzdžiui Hansoje ČIA apytiksliai gali pasiskaičiuoti, kiek gautum 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Limcamca @ 2007 01 21, 08:35)
gausi, pagal tavo pajamas. Pavyzdžiui Hansoje ČIA apytiksliai gali pasiskaičiuoti, kiek gautum 4u.gif

gaut tai gal ir gauciau, bet turbut laiduotojo vistiek reikes?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Nežinau net kokiam skyrelyje rašyti šį klausimą, bet manau, čia blush2.gif
Papasakosiu savo situaciją smile.gif
Turim namą, kuriam reikia remonto, todėl dabar nuomojamės butą ir svarstom imti paskolą. Tik nežinom kokią geriau? Vartojamą, ar būsto rekonstravimui, užstatant būstą, o gal būsto pirkimui (namas ne ant mūsų, bet viskas pataisoma biggrin.gif ) doh.gif
Labai prašau patarti, kokią paskolą labiausiai apsimoka? Už kokią paskolą galėtų gauti iš savivaldybės lengvatą (10 proc) ir kokias paskolas galima deklaruoti ir susigrąžinti dalelę iš mokesčių ax.gif

Ačiū labai už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jura* @ 2007 03 10, 08:59)
Sveikos  4u.gif

Nežinau net kokiam skyrelyje rašyti šį klausimą, bet manau, čia blush2.gif
Papasakosiu savo situaciją  smile.gif
Turim namą, kuriam reikia remonto, todėl dabar nuomojamės butą ir svarstom imti paskolą. Tik nežinom kokią geriau? Vartojamą, ar būsto rekonstravimui, užstatant būstą, o gal būsto pirkimui (namas ne ant mūsų, bet viskas pataisoma biggrin.gifdoh.gif
Labai prašau patarti, kokią paskolą labiausiai apsimoka? Už kokią paskolą galėtų gauti iš savivaldybės lengvatą (10 proc) ir kokias paskolas galima deklaruoti ir susigrąžinti dalelę iš mokesčių ax.gif

Ačiū labai už atsakymus  4u.gif

Bet kokiu atveju apsimoka imti būsto paskolą, nes imant šią paskolą galima gauti ir lengvatą iš saviavldybės ir deklaravus paskolą susigrąžinti dalelę mokesčių.

Daugiau informacijos rasite temose: viskas apie būsto paskolas ir lengvatinės paskolos būstui

Viskas apie būsto paskolas

Lengvatinės paskolos būstui
Atsakyti
Laba diena.
Būčiau labai dėkinga, tam žmogui, kuris profesionaliai paaiškintų apie mano socialinę ir šeimininę padėti, kokių dokumentų reikia ir kur kreiptis dėl jų, norint prašyti paskolos gyvenimo išlaidoms studijų metu. Auginu vaiką, gyvenu su vaiko tėvu nesusituokusi. Aš nesuprantu ar esu teisiškai priklausoma nuo tėvų ar ne. Nes paskola teikiama soc. remtiniems, netekusiems tėvų ir t. t. O kaip dėl vaiko auginimo ar yra man koks pliusiukas gauti norimą paskolą?
Tikiuosi supratot ką norėjau pasakyti? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(darbsti @ 2008 01 28, 13:04)
Laba diena.
Būčiau labai dėkinga, tam žmogui, kuris profesionaliai paaiškintų apie mano socialinę ir šeimininę padėti, kokių dokumentų reikia ir kur kreiptis dėl jų, norint prašyti paskolos gyvenimo išlaidoms studijų metu. Auginu vaiką, gyvenu su vaiko tėvu nesusituokusi. Aš nesuprantu ar esu teisiškai priklausoma nuo tėvų ar ne. Nes paskola teikiama soc. remtiniems, netekusiems tėvų ir t. t. O kaip dėl vaiko auginimo ar yra man koks pliusiukas gauti norimą paskolą?
Tikiuosi supratot ką norėjau pasakyti? doh.gif

taip taip, jei dar reikalinga pagalba, pasistengsiu padeti. seimos sudetis esate tu, vaikas ir vyras. nesvarbu, kad nesusituoke. pazymoje apie seimos sudeti taip ir paraso SUGYVENTINIAI. pristatai:
1. pazyma apie seimos sudeti
2. pazyma apie seimos pajamas uz paskutinius berods 3 menesius (tavo vyro + tavo uz vaika)
3. vaiko gimimo liudijimo kopija
4. savo paso paskutinio lapo kopija
5. prasymas del paskolos.

berods viskas, jei vis dar turi klausimu, rasyk i az. nors gal jau pagalbos nebereikia 4u.gif per velai radau tavo zinute ax.gif
Atsakyti