Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios paskolos

AS ir ne per seniausiai sumasciau savo n metu svajone isigyti.Nulekiu issisiepusi ant sparnu, o ukio bankas sako kad jus bedarbe pajamu negaunat.SAkau vaika auginu, bet pajamas gaunu, nes kitaip apie pirkima lizingu ir nebut kalbos.O man "tie pinigai ne jusu o vaiko" doh.gif SAkau kad vaikui mokama tik 97lt per menesi o visa kita yra mano uzdribti pinigai nes namie as ne atostogauju o dirbu, mama taip pat darbas.Nu zodziu pasigincinau ir isejau i snora, o ten be problemu dave, mat buvau jau kazkada emusi.
Bet jei butu ne vienas nedaves nebuciau taip tylejusi, ejusi iki galo su skundais ir teisybes ieskojimais, nes taip pazeidziamos musu teises.
Atsakyti
QUOTE(Ievosius @ 2008 06 12, 15:59)
AS ir ne per seniausiai sumasciau savo n metu svajone isigyti.Nulekiu issisiepusi ant sparnu, o ukio bankas sako kad jus bedarbe pajamu negaunat.SAkau vaika auginu, bet pajamas gaunu, nes kitaip apie pirkima lizingu ir nebut kalbos.O man "tie pinigai ne jusu o vaiko" doh.gif  SAkau kad vaikui mokama tik 97lt per menesi o visa kita yra mano uzdribti pinigai nes namie as ne atostogauju o dirbu, mama taip pat darbas.Nu zodziu pasigincinau ir isejau i snora, o ten be problemu dave, mat buvau jau kazkada emusi.
Bet jei butu ne vienas nedaves nebuciau taip tylejusi, ejusi iki galo su skundais ir teisybes ieskojimais, nes taip pazeidziamos musu teises.

O kada tas buvo?
Nes aš užvakar pasiskambinau į Snoro lizingą, tai sakė, kad tos nuostatos, kad vaiko priežiūros atostogose esanti mama negali lizinguotis, jau porą metų nėra schmoll.gif Žodžiu, SL darbuotoja sakė, kad lizinguotis tikrai galima, bet reik žiūrėt, ar pakankamos pajamos...
Atsakyti
QUOTE(Vilmoshka @ 2008 06 13, 15:03)
O kada tas buvo?
Nes aš užvakar pasiskambinau į Snoro lizingą, tai sakė, kad tos nuostatos, kad vaiko priežiūros atostogose esanti mama negali lizinguotis, jau porą metų nėra schmoll.gif Žodžiu, SL darbuotoja sakė, kad lizinguotis tikrai galima, bet reik žiūrėt, ar pakankamos pajamos...

Mes cia nesekmingai i Ukio banka ejom doh.gif Butent as pries metus emiau telefona is mobilios linijos, tai ukio bankas nedave, o po keliu min. ten pat snoras dave lotuliukas.gif
Atsakyti
Tik su ūkio banku pastoviai ir yra problemos doh.gif
Matyt ūkininkai irba, įstatymų neskaito biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Fenomenali @ 2008 06 13, 21:59)
Tik su ūkio banku pastoviai ir yra problemos doh.gif
Matyt ūkininkai irba, įstatymų neskaito  biggrin.gif

Na, na, bandysiu iš principo kokį daiktelį lizinguotis - pažiūrėsim, ką pasakys g.gif O koks yra įstatymas, kuriame kalbama apie tokią situaciją? blink.gif
Atsakyti

QUOTE(Fenomenali @ 2008 06 13, 22:59)
Matyt ūkininkai irba, įstatymų neskaito  biggrin.gif

lotuliukas.gif tai jau tikrai lotuliukas.gif

As irgi pries kelias dienas paemiau lizingu preke, tai telefonu vadybininke perspejo, kad gali neduoti. Bet dave thumbup.gif Lateko lizingas.
Atsakyti
Snoras ir Latekas tikrai duoda. man Snoras be problemu dave, tik pasitikrino kiek suma gali man duoti. pasirodo pirmu kartu per daug 1 tukstanciu norejau gauti biggrin.gif
jie kazkokie biski pritngesni biggrin.gif
o ukio ....patyliu sad.gif
Atsakyti
Pati dirbau su lizingais, tai pasakysiu, kad ūkio bankas griežčiau žiūri į viską. O Snoras paprastai automatiškai duoda, nebent esat kažkuo prasikaltę, tada jau spręs. Prieš metus, kai dirbau, tai neduodavo tom, kurios buvo dekretinėse, o dabar pati esu vaiko priežiūros atostogose ir man duoda mirksiukas.gif Aišku, tai dar priklauso nuo pajamų...
Atsakyti
QUOTE(Inex @ 2008 06 14, 14:47)
Prieš metus, kai dirbau, tai neduodavo tom, kurios buvo dekretinėse, o dabar pati esu vaiko priežiūros atostogose ir man duoda mirksiukas.gif Aišku, tai dar priklauso nuo pajamų...

Dave pries metus be kalbu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Inex @ 2008 06 14, 15:47)
Pati dirbau su lizingais, tai pasakysiu, kad ūkio bankas griežčiau žiūri į viską. O Snoras paprastai automatiškai duoda, nebent esat kažkuo prasikaltę, tada jau spręs. Prieš metus, kai dirbau, tai neduodavo tom, kurios buvo dekretinėse, o dabar pati esu vaiko priežiūros atostogose ir man duoda mirksiukas.gif Aišku, tai dar priklauso nuo pajamų...

man irgi dave pries metus ir penkis menesius netgi.
be problemu ax.gif
Atsakyti
Va kokia aktuali tema. Aš norėčiau paskolą pasiimti. Įdomu ar duotų auginančiai mamai?
Atsakyti
as tai masina pirkau ir jokiu problemu del to, kad motinystes atostogose nebuvo.
Tik tikrino, ar pajamu uztenka. Visi tie lizingai ir tikrina Sodros bazej ne kur kitur.
Ir dar jie ten kaupia koki tai savo duomenu banka apie nemokejusius, velavusius ir pan skolininkus. O aplamai tai duoti ar neduoti kredita tai yra tik lizingo vidinis reikalas ir istatymai nelabai ka gali padeti.
Atsakyti