Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios paskolos

Laba diena,labai reikia jūsų patarimo verysad.gif . Gavome sesei adresuotą laišką su raginimu sumokėti įsiskolinimą už daiktą paimtą lizingo būdu. Negavome iki tol nei vieno laiško apie skolą,kadangi lizingo sutartyje buvo nurodžiusi to buto,kuriame nuomavosi adresą. Iš 6Lt su trupučiu skolos patapo 1067Lt blink.gif Gal yra bent kiek išmanančių teisę ir galite patarti ar šis reikalas visiškai beviltiškas ir kitos išeities kaip sumokėt skolą nėra ? Žinoma,nežinojimas neatleidžia nuo bausmės,bet....kai jau priaugo milžiniški delspinigiai,tada susiprotėjo atsiųsti laišką adresu,kuriuo sesuo registruota(o ji apie šitą skola net pamiršus buvo,kadangi lizingu naudojosi dar 2005metais,tai sumokėjo paskutinę įmoką ir sau rami buvo,o va kas išėjo verysad.gif ).Kodėl to nepadarė po pvz.metų laiko? Ar verta eiti pas juristus ? Kažin ar jie ką padės,juk įrodyt,kad jokių perspėjimų laiškų ji negavo neįrodys,o būtent dėl to ir atsirado ši milžiniška skola .
Atsakyti
QUOTE(zappy @ 2009 12 07, 16:33)
Laba diena,labai reikia jūsų patarimo  verysad.gif . Gavome sesei adresuotą laišką su raginimu sumokėti įsiskolinimą už daiktą paimtą lizingo būdu. Negavome iki tol nei vieno laiško apie skolą,kadangi lizingo sutartyje buvo nurodžiusi to buto,kuriame nuomavosi adresą. Iš 6Lt su trupučiu skolos patapo 1067Lt  blink.gif Gal yra bent kiek išmanančių teisę ir galite patarti ar šis reikalas visiškai beviltiškas ir kitos išeities kaip sumokėt skolą nėra ? Žinoma,nežinojimas neatleidžia nuo bausmės,bet....kai jau priaugo milžiniški delspinigiai,tada susiprotėjo atsiųsti laišką adresu,kuriuo sesuo registruota(o ji apie šitą skola net pamiršus buvo,kadangi lizingu naudojosi dar 2005metais,tai sumokėjo paskutinę įmoką ir sau rami buvo,o va kas išėjo  verysad.gif ).Kodėl to nepadarė po pvz.metų laiko? Ar verta eiti pas juristus ? Kažin ar jie ką padės,juk įrodyt,kad jokių perspėjimų laiškų ji negavo neįrodys,o būtent dėl to ir atsirado ši milžiniška skola .

Jei buvo sumoketa paskutine imoka, tai iskur skola atsirado g.gif ?
Atsakyti
Tikriausia kažkurį mėnesį 6Lt mažiau pervedė ...2005metais čia viskas buvo,tai sunku ir atsekt. Jei man taip būtų nutikę,tai galėčiau plačiau pakomentot,bet negaliu.
Taigi, prašau nuomonių žmonių,kurie turi ką patart mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shatura @ 2009 12 07, 17:29)
Jei buvo sumoketa paskutine imoka, tai iskur skola atsirado  g.gif ?

jei sumokejo nors viena imoka nors kelias dienas pavelavusi, tai ir gaunasi eigoj delspinigiai, tai ir sumokejus paskutine imoka pagal grafika tie delspinigiai lieka kabeti. lizingo bendroves neinformuoja klientu, kad pas juos yra tokia ir tokia suma delspinigiu - reikia patiems eiti dometis.
buvo man kazkada, kad padariau pavedima laiku, o lizingas kazkodel gavo tik po 5 dienu, tai delspinigius paskaiciavo, bet as tada snoro interneto puslapyje buvau uzsiregistravusi ir stebedavaui visus savo lizingo reikalus, tai greit pastebejau, pristaciau dokumentus apie sumokejima laiku ir delspinigius anuliavo.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 12 07, 16:39)
jei sumokejo nors viena imoka nors kelias dienas pavelavusi, tai ir gaunasi eigoj delspinigiai, tai ir sumokejus paskutine imoka pagal grafika tie delspinigiai lieka kabeti. lizingo bendroves neinformuoja klientu, kad pas juos yra tokia ir tokia suma delspinigiu - reikia patiems eiti dometis.
buvo man kazkada, kad padariau pavedima laiku, o lizingas kazkodel gavo tik po 5 dienu, tai delspinigius paskaiciavo, bet as tada snoro interneto puslapyje buvau uzsiregistravusi ir stebedavaui visus savo lizingo reikalus, tai greit pastebejau, pristaciau dokumentus apie sumokejima laiku ir delspinigius anuliavo.

Tai va,kad būtų žinota ,o dabar kokia suma užaugo doh.gif
Atsakyti

na tikrai kaip ten bebutu, joks teisejas nepriteis tavo sesei tokios sumos. Tegul sese sumoka 6 lt skolos, o visa kita jie turi nurasyti. Cia jau aferizmas, tičinis pinigu auginimas gaunasi. Metine delspinigiu norma nustatyta 0,05 proc. tai nuo 6 lt tokia skola turetu isaugti per 500 metu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nespėjau, tėvai jau sumokėjo ir dar man nieko nesakė,o aš čia ieškau naudingos informacijos ,rytoj ruošiausi eit pas teisininką klaust blink.gif doh.gif Dabar jau šaukštai po pietų mega_shok.gif
Atsakyti
Vyras ar zmona vienas be kito zinios gali paimti vartojimo kredita???reikia sutuoktinio paraso?
Vartojamas kreditas yra to asmens prievole,kurio vardu jis paimtas,jai turtas neikeistas,nereikia sutuoktinio paraso,paprastas vartojimo paskolos isduodamos NEIDENTIFIKUOJANT uz gautus pinigus perkamo turto,taigi skola yra tik asmens pasiemusio vartojamaji kredita.AR TAI TIESA????
o ka reiskia NEIDENTIFIKUOJANT? blush2.gif as suprantu nenurodant pinigu emimo tikslo ar tie pinigai bus skiremi butui masinai ar darkam.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2009 12 18, 02:50)
Vyras ar zmona vienas be kito zinios gali paimti vartojimo kredita???reikia sutuoktinio paraso?
Vartojamas kreditas yra to asmens prievole,kurio vardu jis paimtas,jai turtas neikeistas,nereikia sutuoktinio paraso,paprastas vartojimo paskolos isduodamos NEIDENTIFIKUOJANT uz gautus pinigus perkamo turto,taigi skola yra tik asmens pasiemusio vartojamaji kredita.AR TAI TIESA????
o ka reiskia NEIDENTIFIKUOJANT? blush2.gif  as suprantu nenurodant pinigu emimo tikslo ar tie pinigai bus skiremi butui masinai ar darkam.... ax.gif

iki 10000 nebūtinas sutuoktinio parašas. kadangi tai vartojimo kreditas, pinigai pervedami į gavėjo sąskaitą ir jis juos gali naudoti kam nori, tai reiškia neidentifikuojant, tiesiog nusiima pinigus nuo savo sąskaitos smile.gif
Atsakyti
bet tai jai mano vyras eme 16000lt ir nereikejo mano paraso,tai kaip cia dabar suprasti?
Atsakyti
QUOTE(mikimauze @ 2009 12 18, 13:03)
bet tai jai mano vyras eme 16000lt ir nereikejo mano paraso,tai kaip cia dabar suprasti?

ar žinai kokiam banke ėmė? kokio tipo vartojimo paskola? jei žinai banką, paskambink jų kontaktų centrui ir paklausinėk, ar galima paimti tokią paskolą be sutuoktinio. gal ten buvo kelios vartojimo paskolos mažesnėm sumom
Atsakyti
hansa banke eme 2008 metais,reiks paskambinti man atrodo jie patys susimove jis paeme vartojimo kredita kai gavo pinigus i kortele ir galejo bet kada nusiimti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikimauze: 18 gruodžio 2009 - 12:44