Įkraunama...
Įkraunama...

Įvairios paskolos

Ar verta "sujungti" dvi paskolas viename banke į vieną ir paprašyti, + kelių tūkstančių ? Įdomu, kaip skaičiuotųsi palūkanos? Ar toks variantas apskritai įmanomas? Paskolų sumos nedidelės, mokėta nevėluojant g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo stazyte: 07 balandžio 2009 - 14:52
QUOTE(stazyte @ 2009 04 07, 15:51)
Ar verta "sujungti" dvi paskolas viename banke į vieną ir paprašyti, + kelių tūkstančių ? Įdomu, kaip skaičiuotųsi palūkanos? Ar toks variantas apskritai įmanomas? Paskolų sumos nedidelės, mokėta nevėluojant  g.gif

reikia klausti banke
Atsakyti
Pablogejus finansinei situacijai teko isidarbinti uzsienyje, dabar laukiuosi, teko grizti i Lietuva, istojau i darbo birza ir nebeturiu galimybes moketi vartojimo paskolos - 400 litu per menesi, ar yra galimybe prasyti banko atideti mokejimus bent iki lapkricio vidurio kol pradesiu gauti bedarpio pasalpa? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2009 09 24, 15:35)
Pablogejus finansinei situacijai teko isidarbinti uzsienyje, dabar laukiuosi, teko grizti i Lietuva, istojau i darbo birza ir nebeturiu galimybes moketi vartojimo paskolos - 400 litu per menesi, ar yra galimybe prasyti banko atideti mokejimus bent iki lapkricio vidurio kol pradesiu gauti bedarpio pasalpa?  4u.gif

jeigu swed banke ėmėte, tai tada ir Jūs ir laiduotojas turite būti be darbo. Žodžiu į šeimos biudžetas turi būti nulinis kad atidėtų
Atsakyti
QUOTE(*Širdelė* @ 2009 09 24, 15:24)
jeigu swed banke ėmėte, tai tada ir Jūs ir laiduotojas turite būti be darbo. Žodžiu į šeimos biudžetas turi būti nulinis kad atidėtų

pas mane Vilniaus bankas, laiduotojo nereikejo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Porcelianinė @ 2009 09 24, 16:43)
pas mane Vilniaus bankas, laiduotojo nereikejo  smile.gif

Turite nueiti į banką ir pasiklausti arba informaciniu banko telefonu paskambinti. Bendrą informaciją Jums suteiks 4u.gif
Atsakyti
sveikos,ar yra kam taip buvę, kad padengiate visą lizingą,o po kiek laiko sužinote, kad jums dar yra priskaičiuota delspinigių, nors banko darbuotoja kokrečiu momentu paėmė tiek,,kiek banko sistemoje rodė įmokos?
Man šitaip nutiko, kažin kaip tas klausimas išsisprendžia, nes skambinant nesulaukiu konkretaus atsakymo,o iki banko nera galimybės siom dienom nuvykt
Atsakyti
QUOTE(emilijut @ 2009 10 19, 18:02)
sveikos,ar yra kam taip buvę, kad padengiate visą lizingą,o po kiek laiko sužinote, kad jums dar yra priskaičiuota delspinigių, nors banko darbuotoja kokrečiu momentu paėmė tiek,,kiek banko sistemoje rodė įmokos?
Man šitaip nutiko, kažin kaip tas klausimas išsisprendžia, nes skambinant nesulaukiu konkretaus atsakymo,o iki banko nera galimybės siom dienom nuvykt

Nueikit su sutartim mokėjimo kvitais. Pamatys kad įsivėlus klaida ir panaikins mirksiukas.gif
Atsakyti
aciukas,uz atsakyma,nusiunciau el pastu kopija,pakako to,anuliuoti delspinigiai thumbup.gif
Atsakyti
Man tai nepatinka lizingai - tada geriau jau greitos paskolos: www.blickreditas.lt
Atsakyti
Sveiki smile.gif turiu klausimėlį . Jeigu vyras prisiėmė daug kreditų iš banko, o apie tai nė neužsiminė žmonai, ar bankas turi teisę atimti iš varžytinių visos šeimos butą? Ar normalu, kad bankas žmonai neleidžia sužinot pasiskolintų pinigų sumos ?
Atsakyti
QUOTE(air_dame @ 2009 11 24, 22:20)
Sveiki  smile.gif  turiu klausimėlį .  Jeigu vyras prisiėmė daug kreditų iš banko, o apie tai nė neužsiminė žmonai,
1. ar bankas turi teisę atimti iš varžytinių visos šeimos butą?
2. Ar normalu, kad bankas žmonai neleidžia sužinot pasiskolintų pinigų sumos ?

1. Ne, bankas neatims viso šeimos buto. Bankas gali kreiptis į teismą dėl turto dalies atskyrimo, po to tą turto dalį realizuoti ir atgauti savo pinigus. Tai reikštų, kad jūsų turtas būtų padalintas ir jūsų vyro turto dalis realizuota.
2. Taip, vienareikšmiškai.
Atsakyti