Įkraunama...
Įkraunama...

Skūpus vyras/ draugas

QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 16:28)
Štai kokia mano bėda, su kuria jau susigyvenau, kaip sakoma šuo ir kariamas pripranta.
Ištekėjus jau 8 metai. Tekėjau iš meilės, bent taip tuo metu atrodė.
Reikalas tas, kad mano vyras labai skupus.
Aš dirbu valdišką, nedaug apmokamą darbą medicininėje įstaigoje. Savo jaunystės metus pašvenčiau vaiko auginimui ir namų ruošai. Kaip sakant, nesu iš tų modernių moterų, kurios spėja derinti ir vaiko auginimą ir karjerą ir stažuotes ir laisvalaikį.
Dirbu pagal specialybę. Mano atlyginimas - 1000 Lt.
Pati augau šeimoje, kurioje moteris dirba tik sau, pvz mano mama visą gyvenimą yra tėvelio išlaikytinė.
Mano supratimu, vyras turėtų išlaikyti šeimą. Na, bent jau pagrindą jai duoti. Maniškis baisiai skupus. Gyvename kukliai, atostogų niekur nevažiuojame, pirkiniai - tik kruopščiai suplanuoti. Aišku, jau pamiršau kas tas yra visokios malonios smulkmenos ir lauktuvės. Pas mus tokių nėra.
Gėlių gaunu lygiai 2 kartus į metus. Dovanų - tik per gimtadienį.
Sau, kaip moteris, drabužiams ir kosmetikai vos vos sugebu susitaupyti iš atlyginimo, nes iš savo algos turiu pirkti dukrai vaistus, drabužių, mokėti už būrelį ir t.t. . Faktiškai,  man ne kas ir lieka. O vyras maistui duoda 800 Lt. IR viskas, su jais turiu išsiversti kaip noriu. Pastoviai mane bara ir bamba, kad nemoku gyventi. Mane žemina nuolatinis pinigų kaulijimas, kurių jis turi . Jo alga - 3,5 tūkst lt. Bet vis taupo.
Kaip jūs manot, kas šioje situacijoje ne taip?
Ar aš durnė, kuri nesugeba užsidirbti daugiau, ar jis skupus iki panagių?

Papildyta:
Šiaip tai nieko jam nebejaučiu, mintyse negaliu įveikti paniekos jam, jo gyvenimo būdui.
Jaunas žmogus, o gyvena kaip senis, taupantis kam? Jis sako, kad ateičiai, dukros studijom , vestuvėm ir pan.

Neįsižeisk-durnas jis kaip čiabato aulas..jei savo šeimai gaili pinigų, tuo labiau vaikui...juk neprašai plastinei operacijai(čia tarp kitko).mano vyras greičiau sau kažko nenusipirktų man niekad neatsakytų... g.gif tai tegu jis pabando apipirkti dukrą
Papildyta:
QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 17:23)
Na baikit, moterys, Atmetus dukros medicininę priežiūrą, mokesčius mokykloje, nuėjimą į baseiną, kiną, koncertą,  būrelius  lieka apie 1000 LT maistui. Tai čia 3 asmenų šeimai didelė prabanga?
Mane užpypina tas taupymas nežinia kam, tas nenoras gyventi moderniau. Tas toks pastovus pažiūrėk sroves, pamatysi kaip vaikai gyvena, iš kiaulių jovalo valgo. Rado ką prilyginti.

o kažkas čia sakė kad su "tokiom"pajamom niekur eiti negali g.gif
Atsakyti
as su MB kolkas dar tik susizadeje,bet problemu irgi turim del piniginiu reikalu. Is esmes jie issisprende po to,kai MB pats pradejo i parduotuve vaiksciot ir pamate,kad ten uz 10lt nelabai ka nupirksi bigsmile.gif ;]] neturim bendro izdo (tikiuosi turesim),bet is esmes,kas turi,tas ir moka/vaisina, pas mus kolkas tokia sistema,svarbu,kad vienas kito badaut/bedoj nepaliekam doctor.gif
Atsakyti
Negaliu šiandien dirbti, tai nusprendžiau užsiregistruoti čia ir papasakot, kas man neduoda ramybės. Gal turėsit kokių patarimų ar šiaip pastebėjimų..
Su draugu esame maždaug 5 mėn kartu. Viskas vystėsi kažkaip labai greitai, vos praeitą savaitę nusprendėm apsigyvent kartu nuo vasario. Man jis nepaisant kai kurių mažų smulkmenėlių atrodė idealus. Štai pirmosios šventės kartu, ilgai galvojau, ką jam padovanoti ir nupirkau tikrai nemažą ir nuoširdžią dovaną (jei kalbant apie sumą, tai kainavo apie 80 lt). Apsikeitėme vakar, kadangi per šventes negalėsime susitikti. Gavus iš jo dovaną apšalau. Net nežinojau, kaip reaguoti. Kažkoks mažas suvenyras pasidėti ant stalo ar spintelės už 5 lt (jei ne mažiau). Aišku apsimečiau, kad šiek tiek nudžiugau. Tačiau viduje toks pyktis ir nepasitenkinimas sukilo. Atrodo dingo bet kokie romantiški jausmai. Net pradėjau galvot apie skyrybas, o ką jau galvoti apie mūsų susitarimą gyvent kartu. Šiaip nesu kažkokia materialiste, todėl šiek tiek pati nesuprantu, kodėl man tai taip skaudu. Jis uždirba už mane daugiau, tačiau pinigus baisiausiai taupo. Paprastai visas bendras maistas, benzinas būna iš mano pinigų. Kavinės, kinai ir kitos pramogos - viskas lygiai per pusę, niekada nėra manęs pavaišinęs ar kur nors nusivedęs. Galvoju, kad negalėsiu pakęsti tokio skūpumo. Kaip jums atrodo ši situacija iš šono?
Atsakyti
QUOTE(Motaka @ 2009 12 23, 11:58)
Kaip jums atrodo ši situacija iš šono?

bek ir rek...nuosirdziai sakau doh.gif
Atsakyti
Pirma, i galva sovusi mintis, gal jis ruosia didesne staigmena ir tai tera tik izanga taip sakant bigsmile.gif

Bet kai parasete, kad maistas ir benzinas is Jusu pinigu... Ir dar visur mokate per puse, tai... doh.gif ir jis nera niekada vaisines unsure.gif

Siulyciau arba begti nuo tokio, arba atideti sprendima, apsigyventi kartu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikciurna_: 23 gruodžio 2009 - 11:54
Pritariu, tikrai reikia bekt ir rekt doh.gif .
O kas liecia pinigu taupyma, tai as nesakau, kad tai yra blogai, mes taip pat seimoj nesitaskom i kaire ar i desine , bet tas taupymas turi buti, kazkoks konkretesnis, bet jau as taip suprantu, nes pas mus taip seimoje yra. Jei mes taupom tai kazkam, kaip pvz kelionems, geriasniems buities daigtams ir t.t. O ne tik tai, kad as taupau ir viskas taskas padetas. Seimoje viskas bendra turetu buti, biudzetas, problemos ir t.t.
Atsakyti
Vyrai dabar gudrūs,nesišvaisto kairėn,dešinėn bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2009 12 28, 12:45)
Vyrai dabar gudrūs,nesišvaisto kairėn,dešinėn bigsmile.gif

Ypac nesisvaisto, jei apie mergina negalvoja rimtai, jei iesko jai pakaitalo ar 2 vienu metu turi.
Atsakyti
na gali būt vaikinas taupus, bet kad nenusivesti savo draugės ir nepavaišinti, reikalauti susimokėti ( na jis tai įvardina kaip susimesti tikriausiai) už kurą... schmoll.gif ne, tokiems vaikinams tikrai ne.. dabartinis MB taupo (jau susimąsto ar skrist, ar autobusu važiuoti ir pan), nes ateinančiais metais prasideda namo statybos, bet jis ir nusiveda, ir pavaišina ax.gif o dovanos nors ir ne po 300lt kainuoja, bet ir ne kakutis už 5 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2009 12 23, 12:44)
bek ir rek...nuosirdziai sakau  doh.gif



ir kuo skubiau doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti