Įkraunama...
Įkraunama...

Skūpus vyras/ draugas

QUOTE(Beigbeder @ 2007 01 30, 18:05)
Tai duota maistui, o kur gaminimui? Ar cia turiu gamint is idejos?

Jokiu man cia slaptu taupymu doh.gif
Jei nezinau kur deda pinigus, tai tegu deda man ant stalo. Rasiu kur isleist. Bo nezinau ar jis taupo ar isleidzia. Gal 3 nesantuokiniai vaikai ji ciulpia g.gif , o as sedziu kaip blondine ir nezinau...

Būtent, kūma, būtent!
Atsakyti
vyras pinigų neduoda, jausmų nėr, sex iš pareigos, negali į jį žiūrėt ir t.t. Tai kurių velnių kartu gyvent, jei niekas nebesieja, viskas tik blogai? blink.gif

Man, rodos, kad problema čia kitur pakasta. Moteriškė nori gyvent geriau nei yra dabar, nori geresnių, brangesnių daiktų, dėmesio iš vyro - nes negauna nei dovanų, nei gėlių, nei kažkokio kitos dėmesio išraiškos. O gal viskas taip blogai, kad jausmų nebėra? Nieko nebejaučia, tik panieką.. Tai gyveni kartu su juo dėl ko, jeigu viska sjau taip blogai?
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 01 30, 18:06)
as zinau,kad nusipelnau gero gyvenimo, bet nekaltinu nieko,kad man pinigu neduoda - pati stengiuos uzsidirbt ir susikurt  ax.gif

labai patarčiau šią gražią ir pilietiškai teisingą nuostatą prisiminti, kai turėsi mažą vaiką wink.gif
Atsakyti
QUOTE(M & G @ 2007 01 30, 18:08)
Žmonių skirtingi tikslai ir norai. Sunku taip kartu gyvent.

Man vyro gaila pasidarė unsure.gif Kaip galima lepinti žmoną, jeigu ji tau jaučia tik panieką? g.gif

Autore, žinok šiais laikais moterys, norėdamos prabangos, bando pačios juos užsidirbti papildomais darbais ir pan. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 01 30, 18:06)
taip, as nesu labai islaidi, bet zinau, kam taupau  ax.gif  ir nelaukiu,kad kas nors mane islaikytu  ax.gif  as zinau,kad nusipelnau gero gyvenimo, bet nekaltinu nieko,kad man pinigu neduoda - pati stengiuos uzsidirbt ir susikurt  ax.gif

O vyras tegu taupo.Slaptai.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 01 30, 18:11)
labai patarčiau šią gražią ir pilietiškai teisingą nuostatą prisiminti, kai turėsi mažą vaiką wink.gif

Jadzyte, nesupranti esmės schmoll.gif
Atsakyti
Nelabai supratau 1800+500 (maksimalios buto islaidos) yra prabangus gyvenimas? Ir moteriske turetu dziaugtis, kad tiek gauna blink.gif ?
Mes isleidziam maistui smarkiai virs 1000: daug gaminant namie ir kavines skaiciuojant atskirai, t.y. maistas ir vaikui medikamentai. Aisku, nekalbu apie lasiniu skuru virima (kazkur buvo drastiski taupymo budai), bet apie normaliu maista (be ikru, strutienos...). O kur dar bureliai, vazinejimas (ir kodel moteriske turi dziaugtis nuolatiniu, jei vyras turi savo masina- bent mikriukams numestu), pramogos, rubai (ar pirkimas skudurynuose yra normalu?).
O su buteliu uz 6 LT (nuo tokio sampo tik galva skauda) as irgi i svecius negaleciau eiti, juk dar reikia ir dovaneles, pyrago...
Aisku, jei uzdirbtum tik 1800, tada suktumeis, bet kai yra didesnes pajamos...
Nors kai as rinkausi kai reikejo mesti normalu darba ir dabar gauti daug maziau (vyro kelis kart didesnis atlyginimas ir viskas eina i bendra stalciuka biggrin.gif ), vyras ir sake, kad kol kartu bendras biudzetas, kai gyvensim atskirai (jei reiktu skirtis) tada ir galvosiu ka daryti, ar paciai ardytis, ar is jo alimentus prisiteisti. ypac kai vaikas ligotas jie butu pakankamai dideli.
Atsakyti
Nu JUS man pasakykit: kiek isleidziat maistui 3 asmenims per diena? Nueinat i maxima's ir kiek paliekat?
(po turgus nevaikstau, nes dirbu, ner kada)
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2007 01 30, 17:14)
Nelabai supratau 1800+500 (maksimalios buto islaidos) yra prabangus gyvenimas? Ir moteriske turetu dziaugtis, kad tiek gauna  blink.gif ?
Mes isleidziam maistui smarkiai virs 1000: daug gaminant namie ir kavines skaiciuojant atskirai, t.y. maistas ir vaikui medikamentai. Aisku, nekalbu apie lasiniu skuru virima (kazkur buvo drastiski taupymo budai), bet apie normaliu maista (be ikru, strutienos...). O kur dar bureliai, vazinejimas (ir kodel moteriske turi dziaugtis nuolatiniu, jei vyras turi savo masina- bent mikriukams numestu), pramogos, rubai (ar pirkimas skudurynuose yra normalu?).
O su buteliu uz 6 LT (nuo tokio sampo tik galva skauda) as irgi i svecius negaleciau eiti, juk dar reikia ir dovaneles, pyrago...
Nors kai as rinkausi kai reikejo mesti normalu darba ir dabar gauti daug maziau (vyro kelis kart didesnis atlyginimas ir viskas eina i bendra stalciuka  biggrin.gif ), vyras ir sake, kad kol kartu bendras biudzetas, kai gyvensim atskirai (jei reiktu skirtis) tada ir galvosiu ka daryti, ar paciai ardytis, ar is jo alimentus prisiteisti. ypac kai vaikas ligotas jie butu pakankamai dideli.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 01 30, 18:14)
Jadzyte, nesupranti esmės  schmoll.gif

As suprantu.
Dirbu, gimdau, tvarkau namu uki ir taupau.
O kam tada diedas?
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 01 30, 17:16)
Nu JUS man pasakykit: kiek isleidziat maistui 3 asmenims per diena? Nueinat i maxima's ir kiek paliekat?
(po turgus nevaikstau, nes dirbu, ner kada)

ziurint ka perkam...jei gaminsim-tai galima labai graziai apsisukt,bet jei taip norim pasilepint tai 100 ir ner ka ziuret 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(#Mia# @ 2007 01 30, 18:14)
Nelabai supratau 1800+500 (maksimalios buto islaidos) yra prabangus gyvenimas? Ir moteriske turetu dziaugtis, kad tiek gauna  blink.gif ?

Nevaryk, Mia, uždirbdavome per abu 2200, o viskam užtekdavo - ir už mokslą mokėjome, ir mašinuką nusipirkome, ir t.t.. Pertekliaus nebuvo, bet abu stengėmės abu, nes abu supratome, kad stengiamės vardan bendro tikslo.
Atsakyti