Įkraunama...
Įkraunama...

Skūpus vyras/ draugas

QUOTE(Afroditte @ 2007 01 30, 18:23)
vaikuciu neturite? 4u.gif

Kol kas ne. Nes jie planuojami su jau kitomis šeimos pajamomis mirksiukas.gif

Tiesa, per tą laikotarpį dar gražinau studijų paskolą. O dabar, su didesnėmis pajamomis, nebeįsivaizduoju, kaip reikėtų jai sutaupyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 01 30, 18:14)
Jadzyte, nesupranti esmės  schmoll.gif

Net i labai suprantu.

Taupyt turi abu abiejų susitarimu. Vaiką išlaikyt taip pat turi abu.
Abu turi turėt smulkių kasdienėms išlaidoms.

I retkarčiais sava moteriškai parnešt kokį ty kvietkelį ar visai šeimai išvažiuot kartą per metus savaitgaliui paatostogaut, didelia smūgia biudžetui nesudarys.

Dabar Valerijas diedas visų ekonomikų kontruoliuoja vienas, tep kontroliuodamas i Valerijų. Anas nori kontruoliuoti, i pasirinka paprasčiausia kontroliavima būdą. Plius labai patogų, nes sutaupo tik jis vienas. Valerija nesutaupa nieka. Kiek ans sutaupa i kur išlaidžia Valerija nežina. Mislyju, kad i nesužinos. I jai Valerijai nutiks kokia rimta bėda gyvenimi, da abejoju, a tas jos skrudžas jai dapadės. Greičiausiai pasakys: "Raikėja susitaupyti"

Katra iš jumis, būdama suaugusi i dirbanti moteris norėtų būt kontroliuojama? Aš tai ne.
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2007 01 30, 18:27)
kad diedas taupo, tas ner blogai. blogai, kad nepasako kam. man seimoj svarbiausia pasitikejimas ir atvirumas. o jei vienas, kazka daro is serijos ni privieta, ni otvieta, tai ka as zinau... nepatinka man tokie slapukavimai seimoj schmoll.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 01 30, 18:24)
Mane sąžinė užgraužtų, jeigu per mėnesį savaitgaliais tiek pravalgytume  bigsmile.gif

Nu as kai sazines neturiu, tai manes negrauzia. Uz tai as pilva turiu, kiti namiskiai irgi.

Tiesiog norejau pasakyti: kur ta minima prabanga is tu 1800 litu per menesi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 30 sausio 2007 - 17:29
QUOTE(Beigbeder @ 2007 01 30, 18:27)
A, tai diedas taupymui...

I namu darbus? Taigi jis diedas! Negi gimdyt ims ir maitint papu? Gal dulkes kas vakara nuo plikes nusisluostys, bet kad daugiau.... sunku jiem , sunku...

o gimdyt ir maitint - namu darbai? blink.gif
Kas sunku jiems? Per kilima su siurbliu pereit? Indus isplaut? Niekas jiems nesunku, kai jie to nori.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 01 30, 19:28)
Katra iš jumis, būdama suaugusi i dirbanti moteris norėtų būt kontroliuojama? Aš tai ne.

o Katra iš jumis, būdama suaugusi i dirbanti moteris norėtų būt islaikytine? i da prabangiai gyvent?
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 01 30, 18:29)
Nu as kai sazines neturiu, tai manes negrauzia. Uz tai as pilva turiu, kiti namiskiai irgi.

Aš turiu cielas dvi smile.gif Bet daugiau pinigų išleidžiame darbo dienomis nei savaitgaliais - tada abi sąžinės tyli cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 01 30, 18:30)
o Katra iš jumis, būdama suaugusi i dirbanti moteris norėtų būt islaikytine? i da prabangiai gyvent?

Jei dirbanti - tai jau svaime nebe išlaikytinė, bo ir ji namo pinigus parneša ir viską iš to sau ir dukrai susiperka. Man tas jos diedas labiau ing išlaikytinį neša.
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 01 30, 18:29)
o gimdyt ir maitint - namu darbai?  blink.gif
Kas sunku jiems? Per kilima su siurbliu pereit? Indus isplaut? Niekas jiems nesunku, kai jie to nori.

Ne, gimdyt ir maitint - pramogu parkas, kai ner kas veikt, tai pasigimdau, o kai noriu pagulet - maitinu.

O cia visu iki vienos vyrai tokie darbstus ir kasdien tik siurbia, gamina, skalbia?
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 01 30, 18:28)
Taupyt turi abu abiejų susitarimu. Vaiką išlaikyt taip pat turi abu.
Abu turi turėt smulkių kasdienėms išlaidoms.

I retkarčiais sava moteriškai parnešt kokį ty kvietkelį ar visai šeimai išvažiuot kartą per metus savaitgaliui paatostogaut, didelia smūgia biudžetui nesudarys.

Dabar Valerijas diedas visų ekonomikų kontruoliuoja vienas, tep kontroliuodamas i Valerijų. Anas nori kontruoliuoti, i pasirinka paprasčiausia kontroliavima būdą. Plius labai patogų, nes sutaupo tik jis vienas. Valerija nesutaupa nieka. Kiek ans sutaupa i kur išlaidžia Valerija nežina. Mislyju, kad i nesužinos. I jai Valerijai nutiks kokia rimta bėda gyvenimi, da abejoju, a tas jos skrudžas jai dapadės. Greičiausiai pasakys: "Raikėja susitaupyti"

Nugi supratai 4u.gif

Pasikartosiu: manau, kad situacija baisi nebent tuo, kad šeimoje žmonės nesišneka. Ir jeigu kaip kultūringi žmonės atsidarytų butelį šampano nors ir už tuos šešis litus, ir pasikalbėtų iš širdies be jokių "tu skrudžas, tu išlaidautoja" - viskas susitvarkytų.
Atsakyti

nevisad gaunas taip kaip nori cool.gif
Atsakyti

AS AS AS, kas dar???
Negi nieks?
Atsakyti