Įkraunama...
Įkraunama...

Skūpus vyras/ draugas

QUOTE(Giedrute100 @ 2007 01 30, 18:50)
Aš čia taip sakant, gal viską perskaityt nespėjau, bet savo trigrašio neįkišt negaliu. Valerijai turbūt ramiau būtų, kad jos vyras uždirbtų tik tuos 800 litų, da geriau, kad tik 750, likusius 50 pasiskolintų, kad pritemtų situaciją iki norimos?

turbut seimoj butu amzina ramybe, jei vyras visus pinigus jai atiduotu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 01 30, 18:41)
Spėju, kad Laura Biagiotti  tongue.gif

user posted image

nu sitie, jei ne is kibiro 25-mecio turgely pilstyti, tai tikrai virs 100lt kainuoja bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2007 01 30, 19:53)
nu sitie, jei ne is kibiro 25-mecio turgely pilstyti, tai tikrai virs 100lt kainuoja  bigsmile.gif

ir cia netikri kvepalai - cia TIK, kitaip sakant, visiskas slamstas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 16:45)
Na, kažkaip pajutau pernelyg didelį puolimą.
Aš labai vertinčiau tą būseną, kai eini namo su pirkiniais ir žinai, kad parėjus namo niekas nebambės dėl makaronų, kurių kaina 1,89. ("juk būna ir po 1,20).
Arba, žemaitijos pienas, kuris yra 3,5 riebumo kainuoja virš 2 Lt. O jam reikia pirkti vasaros, 1 proc riebumo, nes tasai tik 1,60 ar kiek ten.....
Tai yra nepakenčiama.
Mane pykina tos visos valentino dienos, kalėdos, gimtadieniai, nes aš tikrai negausiu neiko, išskyrus gėlių per gimtadienį. Ir dar kokių gėlių. Mano gimtadienis vasarą, gėlės pigios, o jis atneš tik vieną rožę...

Nesveikas tas tavo diedas, valerija verysad.gif . Yra tokia liga

QUOTE(Minerva @ 2007 01 30, 16:48)
Ką darytum, Valerija, jeigu diedas kas mėnesį tau duotų dar po 500 litų?

Aš kažkip sunkiai suprantu "jei duotų" g.gif . PADĖTI babkes privalo ant stalo. O tuomet jau kalbėtis kur, kam, kodė, kokių išlaidų jam reikės šį mėnesį. Liusieji pinigai- bendrame kapše. Arba į bendrą seifą banke ( jei taupoma). Vis toliau nuo pagundos ax.gif

P.S. Laura Bagioti daugiau nei trim litų kainuoja. Apie šimtą, jei neapsirinku
Atsakyti
Na, ką aš žinau, man tai autorė išlepus pasirodė..

Pramogos jai svarbiausia..
Atsakyti
siaip tikrai - jei moteris nusipelne gyventi geriau, nei gyvena, jei savo vyra niekina, seksas is pareigos ir t.t. - kokio velnio ji su juo gyvena? tegu skiriasi, gaus islaikyma vaikui, pati tures is algos gyvent (dali skiriant vaikui) ir bus delo s koncom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 01 30, 18:28)

Dabar Valerijas diedas visų ekonomikų kontruoliuoja vienas, tep kontroliuodamas i Valerijų. Anas nori kontruoliuoti, i pasirinka paprasčiausia kontroliavima būdą. Plius labai patogų, nes sutaupo tik jis vienas. Valerija nesutaupa nieka. Kiek ans sutaupa i kur išlaidžia Valerija nežina. Mislyju, kad i nesužinos. I jai Valerijai nutiks kokia rimta bėda gyvenimi, da abejoju, a tas jos skrudžas jai dapadės. Greičiausiai pasakys: "Raikėja susitaupyti"

kažko ir man toks įspūdis susidarė g.gif arba vyrukas kaupia kavalieriaus fondą. g.gif arba turi tikslą susitaupyt keliasdešimt tūkstantėlių juodai dienai, visgi niekada nežinai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 01 30, 17:52)
swoon.gif

Originalas - 25ml kainuoja apie 100 Lt.

nu as nezinau tokiu kvepalu tai spejau is bonkutes biggrin.gif labai primena tuos tualeto vandenis kur mugese blush2.gif nieko blogo nenoriu pasakyti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 01 30, 18:52)
swoon.gif

Originalas - 25ml kainuoja apie 100 Lt.

QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 17:15)
Bet aš irgi žmogus, man irgi reikia kada nors gyvenime knygą nusipirkti, ar kvepalų tikrų, o ne kažkokių Laura.

Atsakyti
QUOTE(sena karvė @ 2007 01 30, 18:55)
Aš kažkip sunkiai suprantu "jei duotų" g.gif . PADĖTI babkes privalo ant stalo. O tuomet jau kalbėtis kur, kam, kodė, kokių išlaidų jam reikės šį mėnesį. Liusieji pinigai- bendrame kapše. Arba į bendrą seifą banke ( jei taupoma). Vis toliau nuo pagundos ax.gif

Su sąlyga, jeigu šeimoje viskas gerai ax.gif
Atsakyti
nu jooo, sampanas per pigus, kvepalai feee, viskas branguuuu, vyras pinigu neduooooda verysad.gif dirbu is pasaukimo pagal specialybe, kitas darbas su geresne alga, kad is vyro, kuri niekinu nereiktu prasinet ir taip baisiai zemintis? schmoll.gif netinka schmoll.gif
gal milijonierius sugebetu toki gyvenima uztikrint, kokio nusipelniusi manai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 01 30, 19:00)
nu jooo, sampanas per pigus, kvepalai feee, viskas branguuuu, vyras pinigu neduooooda  verysad.gif  dirbu is pasaukimo pagal specialybe, kitas darbas su geresne alga, kad is vyro, kuri niekinu nereiktu prasinet ir taip baisiai zemintis?  schmoll.gif  netinka  schmoll.gif 
gal milijonierius sugebetu toki gyvenima uztikrint, kokio nusipelniusi manai?  g.gif

...Nenorėjo boba būti cariene - norėjo tapti viso pasaulio valdove. Ir liko prie suskilusios geldos... g.gif
Atsakyti