Įkraunama...
Įkraunama...

Skūpus vyras/ draugas

QUOTE(lanaa @ 2007 01 30, 18:37)
na mane diedas islaiko, nes palyginus mano pajamas su jo, tai man tik po lapais sleptis belieka. o jei diedo pajamos leidzia atostogaut maldyvuose, tai man ka daba ten nevaziuot, nes as da maldyvams neuzdirbu  bigsmile.gif

Nu taupyt, mergina, reikia, taupyt... kai susitaupysi - tada ir vaziuosi... o tu ka? uz svetimus nori? Maldyvu mat, uzsigeide doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2007 01 30, 19:38)
A ir islaiko  4u.gif  O ... bet.... taciau,.... kadangi.... esu dirbanti - tai savus taupau. Maza ka......O ka?

a jis irgi taip - uzdirba ir taupo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 01 30, 18:37)
tiesa pasakius, net nezinau, kas ten per kvepalai tokie.  rolleyes.gif

Spėju, kad Laura Biagiotti tongue.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 01 30, 18:40)
a nieks nesako, kad negalima taip, bet jusu nezemina, kad vyras sutaupo?  4u.gif
a valerijos27 diedas tiek daug neuzdirba, kad greit i maldyvus nuvezt, tai ir reik ilgai taupyt  ax.gif  a gal staigmena ruosia, tai ir nesako, kam taupo  bigsmile.gif  gal 10 vestuviu metiniu proga i kokius kanarus ar kelione aplink pasauli  bigsmile.gif

Aha, kurgi ne. Taupo. Kap sakė Beigbeder - geram grabui.
Atsakyti
a nieks nesako, kad negalima taip, bet jusu nezemina, kad vyras sutaupo?  4u.gif
a valerijos27 diedas tiek daug neuzdirba, kad greit i maldyvus nuvezt, tai ir reik ilgai taupyt  ax.gif  a gal staigmena ruosia, tai ir nesako, kam taupo  bigsmile.gif  gal 10 vestuviu metiniu proga i kokius kanarus ar kelione aplink pasauli  bigsmile.gif

visa gyvenima taupes per viena diena isleis? mega_shok.gif tikrai ne irnesakyk.gif
Atsakyti

nu duok dieve, kad tep i butu su tuo valerijos vyru. o pas mane seimoj iprasta, kai "seimos taryba" pasitaria ir nuspredzia, kur pinigus naudot ir kam taupyt cool.gif i nesvarbu, kad mano inasas i seimos biudzeta beveik nulinis schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lanaa: 30 sausio 2007 - 17:43
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 01 30, 18:41)
Aha, kurgi ne. Taupo. Kap sakė Beigbeder - geram grabui.

irnesakyk.gif Manau, kad ne viskas taip blogai, kaip supykusi ir paniekos apimta moteris pripasakojo.
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 01 30, 17:40)
  a gal staigmena ruosia, tai ir nesako, kam taupo  bigsmile.gif  gal 10 vestuviu metiniu proga i kokius kanarus ar kelione aplink pasauli  bigsmile.gif

jo jo...aplink pasauli su kita nebent lotuliukas.gif ..netikiu..kam slepti,taupyk ir zmonai dziaugtis leisk kad kazkada aplink pasauli paveziosi lotuliukas.gif o cia slepia doh.gif ...
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 01 30, 17:21)
Nevaryk, Mia, uždirbdavome per abu 2200, o viskam užtekdavo - ir už mokslą mokėjome, ir mašinuką nusipirkome, ir t.t.. Pertekliaus nebuvo, bet abu stengėmės abu, nes abu supratome, kad stengiamės vardan bendro tikslo.

Pertekliaus nebuvo, o jei prideti vaika tai ir pritruktu? Mes kazkada gyvenom is 1000, bet dabar neisivaizduoju kaip sugebejom ir ka reiktu daryti jei dabar gautume 2000 (ar net 3000). Keiciasi ir kainos ir poreikiai blush2.gif

QUOTE(Beigbeder @ 2007 01 30, 17:34)
AS AS AS, kas dar???
Negi nieks?

As irgi noreciau gyventi prabangiai nieko nedirbant, ir dar kad kazkas panas i burelius nuvestu clap_1.gif , o as laika tik sau skirciau: eiciau i kokius kursus, atsizaisciau Civilizacija, neuzmigciau per CSI, nelaukciau ispardavimu...
Bet su 4300 (autores - nicko nepaziurejau ax.gif - seimos gaunamu pajamu tam stipriai truktu).
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 01 30, 18:41)
Spėju, kad Laura Biagiotti  tongue.gif

user posted image

iki 100 Lt ar virs 100 Lt? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 01 30, 18:43)
irnesakyk.gif Manau, kad ne viskas taip blogai, kaip supykusi ir paniekos apimta moteris pripasakojo.

manau, kad temos herojes ir jos vyro poziuriai ir poreikiai radikaliai skirias. is to ir tas nesusisnekejimas seka rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2007 01 30, 17:40)
a nieks nesako, kad negalima taip, bet jusu nezemina, kad vyras sutaupo? 

O kodel turi zeminti? Juk tai seima biggrin.gif
Atsakyti