Įkraunama...
Įkraunama...

Skūpus vyras/ draugas

QUOTE(Saule100 @ 2007 01 30, 17:46)
Ir iš viso nustokim vieną kartą žiūrėti į diedo kišenę. Diedas šiandien yr, rytoj jau nėr-ir ką verksit prie suskilusios geldos, bo pačios nieko gero neturit? Aš už tai, kad moteris dirbtų ir užsidirbtų ir būtų finansiškai nuo vyro nepriklausoma. Ji pati jam bus įdomesnė kaip asmenybė, nes jaus savo vertę, jaus, kad pati gali kažką padaryti, o ne vien laukti, kol vyras, malonės atsegti.

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Net tingiu gincytis........ jeigu 600 litu vienam asmeniui - prabanga, tai kas tada yra skurdas?
A jie nuogi visi vaiksto,neapsiave, nesiprause, nei kilimo, nei uzuolaidos nereikia?
Nu kokia cia prabanga....dar su auganciu vaiku, kai kas antra diena koks nors skuduras jau isaugtas..
Labai cia gudriai - jis taupo. Gudrumas neispasakytas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lekker Kontje @ 2007 01 30, 17:40)
skaitykit moteriskes atidziau, autore gauna alga 1000lt ir + 800lt kuriuos duoda vyras ant maisto 3-ju asmenu seimai ismaitint ir netik blink.gif

skaityk i tujan, kūma atidžiau:
autorės pajamos yr 1800 i iš to ji pilnai išlaika savi i dukrų su visom paslaugom plius perka maistų visai šeimai, įskaitant diedui.
Jos dieda pajamas - 3000, iš kurių ans sumoka mokesčius už butą i išlaika sava mašinų katra važinėja tik ans vienas (ba moteriška i dukra važinėja autobusais).

Giaras vaizdzialis, a?

Atsakyti
Moterys, meilužės jis neturi. Kiurkso namie visus vakarus, per išeigines, apskritai, moterimis jis nesidomi. Turim tą neįdomų, pareiginį sexsą ir tiek.
Tikrai jausčiau, jei turėtų meilužę. Be to, jo darbovietėje dirba mano buvusi grupiokė, tikrai pasakytų, jei per pietų pertrauką užtruktų ilgiau.
Tiesiog toks jo gyvenimo būdas ir požiūris.
Atsakyti
QUOTE(lanaa @ 2007 01 30, 17:46)
jei jautiesi verta daugiau, tai ir keisk esama situacija  4u.gif o geriausia dieda  cool.gif

Turbūt problema ne tik diede g.gif

Ką darytum, Valerija, jeigu diedas kas mėnesį tau duotų dar po 500 litų?
Atsakyti
QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 16:45)
O jam reikia pirkti vasaros, 1 proc riebumo, nes tasai tik 1,60 ar kiek ten.....

nepyk,bet taip juokas ima lotuliukas.gif lotuliukas.gif matau dieda stovinti prie pieno ir ziurinti i riebuma doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ai i kaina lotuliukas.gif lotuliukas.gif

norisi nusikeikti,bet susilaikysiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Beigbeder @ 2007 01 30, 16:48)

Labai cia gudriai - jis taupo. Gudrumas neispasakytas g.gif

isinorejo vyrai tapti gudresni-pradejo taupyti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 30, 17:48)
nepyk,bet taip juokas ima lotuliukas.gif  lotuliukas.gif matau dieda stovinti prie pieno ir ziurinti i riebuma doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ai i kaina lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

norisi nusikeikti,bet susilaikysiu  4u.gif

Kolege deive, aš irgi taip darydavau, kai vyras bandydavo pirkti brangesnius-riebesnius produktus, nes taupiau mašinukui g.gif (vyras taupyti tik neseniai išmoko)
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 30, 17:49)
nepyk,bet taip juokas ima lotuliukas.gif  lotuliukas.gif matau dieda stovinti prie pieno ir ziurinti i riebuma doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ai i kaina lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

norisi nusikeikti,bet susilaikysiu  4u.gif
Papildyta:
isinorejo vyrai tapti gudresni-pradejo taupyti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

ir dar turbut jei 1 proc riebumo pieno kartais nebuna, tai isvis jokio pieno neperka. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 18:30)
Nesuprantat jūs. Aš gi sakau: iš tų 1800 per mėnesį aš turiu:
1. Visus tris pamaitinti.
2. Sumokėti už dukros medicinines procedūras.
3. Mokesčiai ir maitinimas mokykloje, būreliai.
4. Nuolatinis bilietas.
5. Kažkokia, bent viena pramoga į mėnesį.
6. Higienos (visiems trims) ir buitinės chemijos prekės.

OK - del dukros vaistu nebesikartosiu... o gal cia kaip sampanas? kam pirkti vaistus tokius, kokiu reikia, jei galima brangesnius (esu maciusi tokiu mamu - negi pirksiu vaista uz 50 litu, jei gretimoj vaistinej jis kitos firmos 80 kainuoja) g.gif
visus tris pamaitinti - tai juk maistui visiems trims vyras dave bigsmile.gif
mokesciai mokykloje? g.gif gal galite detalizuoti uz ka ir kiek? negirdejusi blush2.gif
maitinimas mokykloje - taigi maistui vyras pinigu dave bigsmile.gif
burelis - 50 litu per menesi? g.gif
nuolatinis bilietas tai cia kiek - 35 litai darbo dienom (cia vilniuj), mergaitei 80 proc. nuolaida
pramoga tai kas? prasome detalizuoti... koncertas (po 100-200 litu uz bilieta) ar kinas (po 15)?
higienos ir buitines priemones per menesi kiek kainuoja jums? g.gif

QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 18:38)
Taip, tu teisi, aš jaučiuosi turinti teisę į geresnį, kokybiškesnį gyvenimą, nei gyvenu dabar. Ir tikrai žinau, kad turėčiau tam galimybę, jei ne vyro požiūris į pinigus.

jei jus turite teise i geresni gyvenima, tai turite ir pareiga pati tuo pasirupinti, o ne vyro saskaita
kaip jau isskaiciavau, sumokejus uz buta, masina ir atidejus juodai dienai nors pora simtu, jam lieka maziau nei jums tuos 800 atemus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule100 @ 2007 01 30, 08:46)
Ir iš viso nustokim vieną kartą žiūrėti į diedo kišenę. Diedas šiandien yr, rytoj jau nėr-ir ką verksit prie suskilusios geldos, bo pačios nieko gero neturit? Aš už tai, kad moteris dirbtų ir užsidirbtų ir būtų finansiškai nuo vyro nepriklausoma. Ji pati jam bus įdomesnė kaip asmenybė, nes jaus savo vertę, jaus, kad pati gali kažką padaryti, o ne vien laukti, kol vyras, malonės atsegti.

Aš turiu aukštąjį išsilavinimą, dirbu pagal specialybę. Turiu pašaukimą tam darbui. sukūriau šeimą tikėdamasi partnerystės.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 01 30, 16:50)
Kolege deive, aš irgi taip darydavau, kai vyras bandydavo pirkti brangesnius-riebesnius produktus, nes taupiau mašinukui  g.gif (vyras taupyti tik neseniai išmoko)

...perskaiciau misinukui lotuliukas.gif ...nieko nesakysiu,nes nesuprasit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 17:51)
Aš turiu aukštąjį išsilavinimą, dirbu pagal specialybę. Turiu pašaukimą tam darbui. sukūriau šeimą tikėdamasi partnerystės.

O, partnerystės tikėtis nereikia - tai sunkus abiejų darbas, kol tampa natūraliu įpročiu g.gif
Atsakyti