Įkraunama...
Įkraunama...

Skūpus vyras/ draugas

QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 17:51)
Aš turiu aukštąjį išsilavinimą, dirbu pagal specialybę. Turiu pašaukimą tam darbui. sukūriau šeimą tikėdamasi partnerystės.

Pagal jus partneryste - tai kai vyras pilnai islaiko zmona ir dar duoda pinigu jos islaidoms?
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 01 30, 16:50)
ir dar turbut jei 1 proc riebumo pieno kartais nebuna, tai isvis jokio pieno neperka.  lotuliukas.gif

kaip sakydavo mano mociute (ata jai)-skupus ir blusa rygon nuvarys uz kapeika mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Saule100 @ 2007 01 30, 17:46)
Ir iš viso nustokim vieną kartą žiūrėti į diedo kišenę. Diedas šiandien yr, rytoj jau nėr-ir ką verksit prie suskilusios geldos, bo pačios nieko gero neturit? Aš už tai, kad moteris dirbtų ir užsidirbtų ir būtų finansiškai nuo vyro nepriklausoma. Ji pati jam bus įdomesnė kaip asmenybė, nes jaus savo vertę, jaus, kad pati gali kažką padaryti, o ne vien laukti, kol vyras, malonės atsegti.

Nu čia dabar??? Ana yra dirbanti ir neprapuls. BET YRA DA I VAIKAS. Bendras. Tai kodėl gi nežiūrėt i diedo kišenę? Anam ką, priklausa, šeimų sukūrus gyvent kaip tam evangelijas paukščiui, katras nei sėja, nei pjauna? Priklauso žiūrėt, i da i kap!
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 30, 17:51)
...perskaiciau misinukui lotuliukas.gif ...nieko nesakysiu,nes nesuprasit 4u.gif

Ramiai smile.gif Nusipirkau mašinuką ir situacija šaldytuve bei mano elgesys prekybos centruose akivaizdžiai pagerėjo cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Afroditte @ 2007 01 30, 17:52)
kaip sakydavo mano mociute (ata jai)-skupus ir blusa rygon nuvarys uz kapeika mirksiukas.gif

tikrai taip. As vat tik mastau, ar ju seimoj nepasiteisno toks posakis: "Skupus moka dukart"? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 18:51)
Aš turiu aukštąjį išsilavinimą, dirbu pagal specialybę. Turiu pašaukimą tam darbui. sukūriau šeimą tikėdamasi partnerystės.

tikites partnerystes g.gif o as pamaniau, kad pilno prabangaus islaikymo,nes nusipelnete geresnio gyvenimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikiniauskienė @ 2007 01 30, 17:52)
Pagal jus partneryste - tai kai vyras pilnai islaiko zmona ir dar duoda pinigu jos islaidoms?

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 17:51)

bet kaip pati matai, jos nėra, tos partnerystės. Aš irgi turiu aukštąjį išsilavinimą, bet specialybę mečiau. Pašaukimą irgi turiu, bet jei iš jo duonos nevalgysi, tai ką?
Suprantu tave dėl to pašaukimo ir mažo atlyginimo labai gerai. Bet jei užsidirbtum daugiau, tai į kiekvieną diedo pyptelėjimą dėl makaronų kainos, galėtum atrėžti, kad tu UŽSIIRBI geresniems makaronams. O dabar jis padėties šeimininkas.
Ir aš tekėjau tikėdamasi partnerystės ir Š... gavosi.
Atsakyti
QUOTE(valerija27 @ 2007 01 30, 17:48)
Moterys, meilužės jis neturi. Kiurkso namie visus vakarus, per išeigines, apskritai, moterimis jis nesidomi. Turim tą neįdomų, pareiginį sexsą ir tiek.
Tikrai jausčiau, jei turėtų meilužę. Be to, jo darbovietėje dirba mano buvusi grupiokė, tikrai pasakytų, jei per pietų pertrauką užtruktų ilgiau.
Tiesiog toks jo gyvenimo būdas ir požiūris.

Aš irgi taip mislyčia. Tokie skrudžai, pakol turi bobą, meilužių neturi dėl paprastos priežasties - anos per brangiai kainuoja.
Atsakyti
QUOTE(Peliauckų Jadzė @ 2007 01 30, 17:53)
Nu čia dabar??? Ana yra dirbanti ir neprapuls. BET YRA DA I VAIKAS. Bendras. Tai kodėl gi nežiūrėt i diedo kišenę? Anam ką, priklausa, šeimų sukūrus gyvent kaip tam evangelijas paukščiui, katras nei sėja, nei pjauna? Priklauso žiūrėt, i da i kap!

O diedai labai moka nusiplaut nuo BENDRO vaiko auginimo ir jo išlaikymo mirksiukas.gif
Atsakyti
Siap tai jau gi nieko neliko, jokiu jausmeliu,
tik tie 800 lt. Nelabai prisimenu, anksciau kazkas rase, kad 25% alimentu...
3500 Lt 25%, tai yra ketvirtis, 875 Lt, ir visi gimines atkrenta...
Is atkritusiu giminiu pinigu reiketu uz butuka moketi.
O jei yra poreikis kazka lopyti, galima siuvineti.
A jei is tikro, tai manau knisa pats toks savanaudiskas taupymo budas.
Kaip kazkoks benderis.

Tada reiketu ivertinti savo paslaugas:
Valgio gaminimas
Tvarkymas
Skalbimas
Seksualines paslaugos (nes jei jausmu nera, tai...)
ir visokios vienkartines smulkesnes.

Siap tai manau, vede jis irgi is taupumo:
uz 800 Lt jokia tarnaite kiaura para nedirbtu.
Atsakyti
QUOTE(Minerva @ 2007 01 30, 16:53)
Ramiai smile.gif Nusipirkau mašinuką ir situacija šaldytuve bei mano elgesys prekybos centruose akivaizdžiai pagerėjo cool.gif

viskas tvarkoje 4u.gif suprantu gi..buvo ir mums juodu dienu,bet sitaip kaip pas autore "nenusivaziavom" doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afroditte: 30 sausio 2007 - 16:57