Įkraunama...
Įkraunama...

Strijos. Kaip jų išvengti?

Na mums jau 23 savaitėlės, bet dar nėra nei ant pilvuko, nei ant krūtinės. Retkarčiais patepu kremu ir viskas (tfu tfu tfu). Mano draugė išpeikė tą free oil (kažkaip panašiai), sakė geriau eucerin firmos kremas. Gal pas tave lai staigiai krūtinė apimtis pakeitė kad taip atsitiko??? Vaistinėj ar savo gydytojos paklausk ir patars kokį kremą pirkti
Atsakyti
Labai svarbu liemenėlė - gydytojai pataria nešioti tokią, kad visas svoris atitektų petnešoms, t.y. petnešos prilaikytų krūtinės svorį.
Atsakyti
Man atsirado, kai pradejau maitinti. Bet dabar jau isnyko beveik visai, lygiai taip pat, kaip ir ant slaunu. O ant pilvo - labai ryskios.  :(

<><
Atsakyti
Labas!  ;)Apie strijas nemazhai plepejom temoje "At butina neshioti neshchiuju dirzhus?" - paskaitinek! Ash ishvis dazhniausiai liemeneles neneshioju - dzhiaugiuosi proga visiems savo pagrazhejusias krutis pademonstruoti, ir shiaip patogiau, ir ne vienos strijos! Bent ant krutines, pilvo. Uzhpakaliukas ir shlaunys - kas kita, bet ten ir ankshchiau ju buvo... Bet kremus tepu sazhiningai, krutine ir visa kuna masazhuoju beveik kasdien shepechiu ir po shalto/karshto vandens srove. Tikrai labai stangri oda, bet, kaip sakiau, toje temoje aptarem, kad neaishku, nuo ko tos stirjos atsiranda...
Ash "L'erbolario" produktus perku, man patinka, jie naturalus, be jokiu cheminiu priedu, tikka neshchioms ir t.t. Pabandyk!
Atsakyti
Budama nescia, as kasdien, nuo pat pastojimo pradzios, pilva itrindavau spec. aliejuku (deja, pavadinimo neprisimenu wink.gif).
Manau, kad tas padejo. Nes nebuvo jokiu striju, tik isryskejo baltoji plvo linija, kuri po gimdymo isnyko.

O jus ka nors dabar naudojat nuo striju? Kaip daznai tepat? Padeda?
Atsakyti
As tai nuo tepaiu pilva Avon'o zele nuo striju pilva o klubus ir krutine nedasiprotejau, tai dabar pilvo oda lygi ir grazi, o klubu bei krutines tai  :smile.gif... Man visai nepatinka sad.gif
Atsakyti
As kai pirmo vaiko laukiausi, is viso niekuo netepiau, nes senokai buvo, nebuvo tu kremuku arba bent as nezinojau... Ir rezultatas tas pats kaip Auges: pilvukas lygus grazus, o krutine ir klubai - nei tokie, nei anokie... smile.gif dabar tepu aliejuku Free Oil, bet nesu tikra kaip cia bus. Beje, tepu irgi tik pilva, ne klubu ir krutines jau nebepagadinsi smile.gif smile.gif smile.gif
Atsakyti
NOA: tai nepamirsk ir krutines su klubais! Vis tiek nepagadinsi tepdama wink.gif.
Atsakyti
Tepiau as ir krutine, ir pilva, ir klubus Avent firmos spec. kremu nuo striju. Rezultatas - geriau buciau uz tuos 40 Lt. ka nors skaniai pavalgyt nusipirkus.  >:(
Atsakyti
girdėjau, kad aliejai efektyvesni už kremus, aš tai tepiau kremus, bet jau po viskam,po gimdymo, tai nieks ir nebepadėjo, nebent kai planuosiu dar vieną nėštumą, tai jau tikrai tepsiu sąžiningai aliejum, gal labiau neišsitemps oda(nes įtariu, kad būna dar baisiau, nei dabar mano pilvas atrodo), o gal ir senosios strijos tuo pačiu nors kiek išsilygins  :smile.gif...dabar tai gaila pinigų tiems kremams  
:-/.
Skaičiau, kad yra geriausi du aliejai:"Frei oil" ir "Bubchen" su medetkom atrodo...tai va, reiks išmėgint.Dar skaičiau, kad greipfrutų rūgštis labai gerai lygina įtrūkimus (gal reiks į paprastą masažinį aliejų įpilt greipfrutų aliejaus ar pan., kaip manot, ar tie masažiniai aliejai tinka strijoms, celiulitams tai tinka..., jie gi žymiai pigesni  ;)).Ir dar skaičiau, kad yra toks papildas, "Betabronz" atrodo, vadinasi, tai ten irgi įtrūkimams  (tik neaišku, kokiems, tinka), ir toks kremukas "Contratubex" taip pat, bet čia gal kas nors, kas nusimano farmacijoj, mums patartų  :-/
Atsakyti
kai as buvau nescia su pirmuoju,tai galvojau na kas tos strijos?pilvas grazus ir gydytoja dziaugesi,kad striju nera.na bet po gimdymo ,tai pamaciau.bet ne ant pilvo,o ant krutines.jau kaip mano kurutine sugedo,tai baisu kam ir pasakyt.dabar tos strijos pabalo,kaip ir nesimato.bet as vistiek niekuo netepiau.man kazkaip,kol neatsitinka tol negalvoju nieko.dabar jau matau kad kazkas darosi ant pilvo ties bamba..... :smile.gif
Atsakyti
kai as buvau nescia su pirmuoju,tai galvojau na kas tos strijos?pilvas grazus ir gydytoja dziaugesi,kad striju nera.na bet po gimdymo ,tai pamaciau.bet ne ant pilvo,o ant krutines.jau kaip mano kurutine sugedo,tai baisu kam ir pasakyt.dabar tos strijos pabalo,kaip ir nesimato.bet as vistiek niekuo netepiau.man kazkaip,kol neatsitinka tol negalvoju nieko.dabar jau matau kad kazkas darosi ant pilvo ties bamba..... :smile.gif

Nestumo metu ties bamba isilgai pilvo gali patamseti baltoji pilvo linija. Po gimdymo ji dingsta.
Atsakyti