QUOTE(pepilota @ 2007 04 21, 22:06)
Laura_K,
Viena moteris yra paskius: "Esu ir vargse ir turtinga, ir galiu pasakyti, kad turtingai buti yra daug geriau".
Aisku, mes nei viena nepamirstam pagrindiniu gyvenimo vertybiu, bet esu macius ne viena atveji, kai jos buvo pamirstos butent del pinigu trukumo. Nu reikia mums ju nors tu ka
Tai as noriu, kad tos, kurioms aktualu aptartume kaip efekyviau juos pritraukti. Juk visos sekmes knygos apie tai raso. Gal kas galit pasidalinti savo patirtim? Mane konkreciai domina - ar konkrecia suma formuluot, ar tiesiog savy formuot ta vadinama klestejimo samone. Juk ne karta esam mate daug dirbancius vargsus, ir besidziaugiancius gyvenimu turtuolius. Skirtumas? MASTYMAS. Gali dirbt be galo daug ir sunkiai, nesiseks ir viskas, jei bus netinkamas mastymas.
Tai ka jus manot? Vis delto as, kaip jau minejau, noriu ne tik idomios, bet ir pelningos veiklos!
Pepilota, turbut zinai, kad as nedirbu, nes isejau is darbo kuris mane labai slege..ir darbo kol kas neieskau, jei matysiu kad man dar jo reikia susirasiu arba pats mane susiras, jei kas pasiulys gerai apmokama darbeli tai eisiu dirbt,o dabar noriu dirbti sau ir tik sau...noriu sekmingo, pelningo ir tiekiancio malonuma verslo..kad tuo paciu galeciau padeti ir kitiems: seimai, artimiesiems kitiems zmonesm , labdarai ir t.t. ir zinau kad turesiu tai ko noriu gal ne rytoj, gal ne siemet tiek kiek noriu, bet kitamet tai tikrai

as neformuluoju konkrecios sumos, nes siandien tai gali atrodyti daug o ryt jau mazai... noriu tiek kad galeciau leisti sau daug ir neriboti saves, bei padeti kkitiems...noriu grazaus busto, naujos Audi, BMW ar Mersedeso nu is bedos ir Chrysleris tiktu

juokauju cia..
zodziu sumos as nenustatau....
aciu uz demesi