Įkraunama...
Įkraunama...

5d. jau pozityvisčių mergaičių

QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 21, 21:37)
O taip... visa bobų fantazija baigiasi brangių šmutkių ir kosmetikos prisipirkimu. O aš graži ir su vienais džinsais ir nesidažiusi.
Gerai gerai, prispažįstu - esu netipinė mergina. Nuoširdžiai nekenčiu kosmetikos, apsipirkinėjimo parduotuvėse, lakuotis nagų, matuotis rūbų, taukšti vėjus, gauti dovanas per gimtadienį ir kitokius niekalų. O dabar aš jau galutinai susierzinau.

na cia kai kam, tavo amziaus turejau irgi vienus dzinsus, megztini ir t.t.

bet ne tame esme, esme tame, kad pinigai suteikia laisve, nepriklausomybe, pasitikejima savimi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Aristokratė @ 2007 04 21, 22:40)
na cia kai kam, tavo amziaus turejau irgi vienus dzinsus, megztini ir t.t.

bet ne tame esme, esme tame, kad pinigai suteikia laisve, nepriklausomybe, pasitikejima savimi  rolleyes.gif

Man asmeniškai pinigai visiškai nesuteikia pasitikėjimo savimi. Atvirkščiai: erzina, nes neturiu kur jų išleisti. O dabar nebesigilinkim kodėl, kur ir kaip. Man patinka mano bjaurumas ir aš tuo didžiuojuos. Tarp kitko: aplinkiniams esu labai dosni. Tik ne sau.
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2007 04 21, 20:36)
Vaizgante, o kuo blogi musu tikslai?

BusVakare, as neakcentuoju doh.gif  Vijurka parase, kad su MB skaite skyreli apie pinigus mums visoms zinomoje knygoje, tai as ir uzdaviau jai klausima(koki, gali pamatyti ankstesniuose postuose).
Siaip mano tikslai yra: tureti darnia ir laiminga seima (su vaikuciais), uzsiimti idomia pelninga veikla (nors uzmusk vien is idomumo ir malonumo nedirba niekas. O gal tu - taip?), arba tiesiog igyvendinti idomias pelningas idejas,  ir uzdirbti tiek, kad galeciau: gyventi kokiam noriu name, vazineti kokiu noriu automobiliu, duoti savo vaikams visa, kas geriausia, duoti savo artimiesiems visa, kas geriausia, keliauti visur kur noriu, kokybiskai rupintis savo ir savo seimos sveikata, lankyti kokius tik noriu kulturinius renginius, kad ir kokio lygio jie butu, kad ir kokioj saly jie vyktu, uzsiimti labdara (kuo daugiau turi, tuo daugiau gali duoti), ismokti groti kokiu nors instrumentu, ismokti sokti ivairiu sokiu, nusisamdyti asmenini treneri ir dar daug daug visko!!!!!

Atvirai pasakykit man, ar tame matot ka nors blogo? Argi jus nenoretumet turet visko ko tik norit? Ar nesijauciat vertos? Ir as visko noriu kol dar esu jauna, o ne pensijoj doh.gif

Pabaigai pridesiu citata: MUSU SEKME PADEDA DAUGELIUI, O MUSU NESEKMES - NIEKAM!!!!!!!!!!!

Trumpai tariant, yra aiškus prisirišimas prie NORO LAIMINGAI GYVENTI. Bet mes ČIA ne tam atėjom, kad mokytumėmės teorijų, kaip greičiau savo mintimis pritrauktume pinigus, namus, vaikus...
Mes negalime turėti nieko, ką iškeliam aukščiau už meilę Dievui.
Pinigai, namai, vaikai...........gali būti tik priemonė, bet ne tikslas. Tikslas turėtų būti (mano supratimu) padaryti tai, dėl ko ČIA atėjome.
Kai pasirenkam klaidingus tikslus, esam auklėjami ligomis, bėdomis ir t.t. ir klupdomi tol, kol suprantame savo klaidingus pasirinkimus...
Atsakyti
QUOTE(Dujokaukee @ 2007 04 21, 21:43)
Man asmeniškai pinigai visiškai nesuteikia pasitikėjimo savimi. Atvirkščiai: erzina, nes neturiu kur jų išleisti. O dabar nebesigilinkim kodėl, kur ir kaip. Man patinka mano bjaurumas ir aš tuo didžiuojuos. Tarp kitko: aplinkiniams esu labai dosni. Tik ne sau.

nu tu duodi, tai tada labdarai atiduok tongue.gif , siais nedificitiniais laikais tik tai leisk i kaire i desine tongue.gif
Atsakyti
vaižgantė, šauniai pasakyta good.gif Tik va, čia su tuo Dievu nelabai... blush2.gif

Niu, gerai, lekiu miegot. LABANAKTIS

Nakties palinkėjimas: kad jūs mane susapnuotumėt lotuliukas.gif bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 21, 22:47)
Trumpai tariant, yra aiškus prisirišimas prie NORO LAIMINGAI GYVENTI. Bet mes ČIA ne tam atėjom, kad mokytumėmės teorijų, kaip greičiau savo mintimis pritrauktume pinigus, namus, vaikus...
Pinigai, namai, vaikai...........gali būti tik priemonė, bet ne tikslas. Tikslas turėtų būti (mano supratimu) padaryti tai, dėl ko ČIA atėjome.
Kai pasirenkam klaidingus tikslus, esam auklėjami ligomis, bėdomis ir t.t. ir klupdomi tol, kol suprantame savo klaidingus pasirinkimus...

Jeigu jau paminejai Dieva, tai istrauka is biblijos: "Kiekvienam pagal savo tikejima" ( gal ne visai pazodziui, bet esme aiski).

Musu tema (bent jau nuo to pradejom) buvo apie konstruktyvu mastyma, t.y., kaip savo mastymu pasiekti uzsibreztu tikslu, o del ju nemanau, kad verta gincytis. Ko kiekviena noresim, ta ir pasieksim mirksiukas.gif
Atsakyti
Pepilota, nemanau kad tai blogai.. ir as noriu tu pinigu.. mana visos nori tai duoda nepriklausomybe laisve, ir daug galimybiu: keliauti, pazinti pasauli, mokytis ir t.t.

kaip mano drauge sako: Jezau, kaip as myliu babkes" lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif uztat ju visada turi ir niekada jai nepritruksta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

as taip pat noriu tos laisves nepriklausomybes, nuosavo busto, naujos masinos ir t.t. o be pinigu nieko neturesi, ne tie laikai, kad eilej stovedavo seneliai, tevai ir gaudavo butus, masinas is darbovieciu ir pan.
ir as myliu pinigus tongue.gif dabar jau galit mest i mane akmeni bis.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 21, 21:47)

o del ko mes cia atejome unsure.gif , manau, kiekvienam sava paskirtis, savi norai ir t.t., ne visi gimem buti motinomis teresemis.
Papildyta:
QUOTE(Laura_k @ 2007 04 21, 21:56)
Pepilota, nemanau kad tai blogai.. ir as noriu tu pinigu.. mana visos nori tai duoda nepriklausomybe laisve, ir daug galimybiu: keliauti, pazinti pasauli, mokytis ir t.t.

kaip mano drauge sako: Jezau, kaip as myliu babkes"  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  uztat ju visada turi ir niekada jai nepritruksta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

as taip pat noriu tos laisves nepriklausomybes, nuosavo busto, naujos masinos ir t.t. o be pinigu nieko neturesi, ne tie laikai, kad eilej stovedavo seneliai, tevai ir gaudavo butus, masinas is darbovieciu ir pan.
ir as myliu pinigus tongue.gif  dabar jau galit mest i mane akmeni bis.gif

as tai tikrai nemesiu schmoll.gif biggrin.gif bigsmile.gif , kaip tik sutinku drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Laura_K, drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Viena moteris yra paskius: "Esu ir vargse ir turtinga, ir galiu pasakyti, kad turtingai buti yra daug geriau".

Aisku, mes nei viena nepamirstam pagrindiniu gyvenimo vertybiu, bet esu macius ne viena atveji, kai jos buvo pamirstos butent del pinigu trukumo. Nu reikia mums ju nors tu ka doh.gif lotuliukas.gif

Tai as noriu, kad tos, kurioms aktualu aptartume kaip efekyviau juos pritraukti. Juk visos sekmes knygos apie tai raso. Gal kas galit pasidalinti savo patirtim? Mane konkreciai domina - ar konkrecia suma formuluot, ar tiesiog savy formuot ta vadinama klestejimo samone. Juk ne karta esam mate daug dirbancius vargsus, ir besidziaugiancius gyvenimu turtuolius. Skirtumas? MASTYMAS. Gali dirbt be galo daug ir sunkiai, nesiseks ir viskas, jei bus netinkamas mastymas.
Tai ka jus manot? Vis delto as, kaip jau minejau, noriu ne tik idomios, bet ir pelningos veiklos!
Atsakyti
Aš nesu prieš pinigus. Pinigai yra gerai. Bet jie negali būti tikslas.
Mano mėgstamas posakis, kurį kartoju beveik kasdien, yra toks: MAN NIEKUOMET NETRŪKS DRAUGŲ, PINIGŲ IR VYRŲ. Ir netrūksta...Man aprūpintas gyvenimas reikalingas tam, kad galėčiau užsiimti dvasiniais dalykais. Kadangi pinigai ar daiktai man nėra tikslas, o tik priemonė, aš visuomet gaunu tai, ko noriu ir neįdėdama kažkokių ypatingų pastangų. Man tik reikia aiškiai suformuluoti, ko noriu, ir paleisti. Paskui tai kažkokiu būdu bumbteli. Dažnai netikėtai.
Atsakyti
per skubejima praleidau zodi. Norejau parasyt: Esu buvus ir vargse ir turtinga
Papildyta:
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 21, 23:06)
Aš nesu prieš pinigus. Pinigai yra gerai. Bet jie negali būti tikslas.
Mano mėgstamas posakis, kurį kartoju beveik kasdien, yra toks: MAN NIEKUOMET NETRŪKS DRAUGŲ, PINIGŲ IR VYRŲ. Ir netrūksta...Man aprūpintas gyvenimas reikalingas tam, kad galėčiau užsiimti dvasiniais dalykais. Kadangi pinigai ar daiktai man nėra tikslas, o tik priemonė, aš visuomet gaunu tai, ko noriu ir neįdėdama kažkokių ypatingų pastangų. Man tik reikia aiškiai suformuluoti, ko noriu, ir paleisti. Paskui tai kažkokiu būdu bumbteli. Dažnai netikėtai.

Tai si ilga diskusija privede prie to, kad as visiskai su tavim sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Tai pasibuciuojam ir toliau vaziuojam lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2007 04 21, 22:06)
Kadangi pinigai ar daiktai man nėra tikslas, o tik priemonė.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti