QUOTE(pepilota @ 2007 04 21, 20:36)
Vaizgante, o kuo blogi musu tikslai?
BusVakare, as neakcentuoju
Vijurka parase, kad su MB skaite skyreli apie pinigus mums visoms zinomoje knygoje, tai as ir uzdaviau jai klausima(koki, gali pamatyti ankstesniuose postuose).
Siaip mano tikslai yra: tureti darnia ir laiminga seima (su vaikuciais), uzsiimti idomia pelninga veikla (nors uzmusk vien is idomumo ir malonumo nedirba niekas. O gal tu - taip?), arba tiesiog igyvendinti idomias pelningas idejas, ir uzdirbti tiek, kad galeciau: gyventi kokiam noriu name, vazineti kokiu noriu automobiliu, duoti savo vaikams visa, kas geriausia, duoti savo artimiesiems visa, kas geriausia, keliauti visur kur noriu, kokybiskai rupintis savo ir savo seimos sveikata, lankyti kokius tik noriu kulturinius renginius, kad ir kokio lygio jie butu, kad ir kokioj saly jie vyktu, uzsiimti labdara (kuo daugiau turi, tuo daugiau gali duoti), ismokti groti kokiu nors instrumentu, ismokti sokti ivairiu sokiu, nusisamdyti asmenini treneri ir dar daug daug visko!!!!!
Atvirai pasakykit man, ar tame matot ka nors blogo? Argi jus nenoretumet turet visko ko tik norit? Ar nesijauciat vertos? Ir as visko noriu kol dar esu jauna, o ne pensijoj
Pabaigai pridesiu citata:
MUSU SEKME PADEDA DAUGELIUI, O MUSU NESEKMES - NIEKAM!!!!!!!!!!!
Trumpai tariant, yra aiškus prisirišimas prie NORO LAIMINGAI GYVENTI. Bet mes ČIA ne tam atėjom, kad mokytumėmės teorijų, kaip greičiau savo mintimis pritrauktume pinigus, namus, vaikus...
Mes negalime turėti nieko, ką iškeliam aukščiau už meilę Dievui.
Pinigai, namai, vaikai...........gali būti tik priemonė, bet ne tikslas. Tikslas turėtų būti (mano supratimu) padaryti tai, dėl ko ČIA atėjome.
Kai pasirenkam klaidingus tikslus, esam auklėjami ligomis, bėdomis ir t.t. ir klupdomi tol, kol suprantame savo klaidingus pasirinkimus...
Aquila non captat muscas .