p.s.aciu
Nurimk
Blogai yra komplikacijos
Pati per pirma
sirgau vejaraupiais, per antra - juostine pusleline, vaikiukam nieko nenutiko, gime sveikuciai
Pasaugok save ir viskas bus gerai
Pati per pirma
QUOTE(Kačia @ 2010 03 13, 01:22)
Nurimk
Blogai yra komplikacijos
Pati per pirma
sirgau vejaraupiais, per antra - juostine pusleline, vaikiukam nieko nenutiko, gime sveikuciai
Pati per pirma
Man buvo herpesas ant nugaros užaugęs. Šeimos gydytoja paaiškino, kad čia nuo kažkada persirgtų vėjaraupių: nusilpo organizmas (aš tris mėnesius iki to herpeso intensyviai vėmiau
QUOTE(march @ 2010 03 12, 23:17)
sveikos mielos forumietes.vakar atsikeliau su skausmu galvoje ir puslytem lupu krastuose.esu 12 savaite nescia,labai pergyvenu kad nepakenktu vaikeliui.kaip galvojat ar tai pavojinga?sirdis nerimsta prisiskaicius visokiu straipsniu.
p.s.aciu
p.s.aciu
visu pirma maziau skaityk visokiu straipsniu,o antra pirmiausia pas daktare reikia apsilankyti
QUOTE(march @ 2010 03 13, 20:03)
tai vat ir as ziauriai pergyvenu,nors mama guodzia kad viskas bus gerai.
dar temperatura laikosi 37,tai isvis sirdele skauda del savo vaikucio
dar temperatura laikosi 37,tai isvis sirdele skauda del savo vaikucio
Daugumai
Man puse nestumo (veliau nebesimatavau) temp. buvo 37.2 - 37.4, gyd. sake kad cia viskas gerai
QUOTE(šneider @ 2010 02 01, 19:43)
Mane irgi ką tik buvo užpuolus puslelinė
. Per pietus paraudo lūpa, o ryte jau trys puslelės buvo. Tai naudojau acik. Ten rašo nieščioms šalutinio poveikio nepastebėta jei neperdozuoji vaisto. Tai dvi dienelės ir užsitraukė šašiukai. Va šiandien savaitė nuo jų atsiradimo praėjo, tai net matyt nesimato kur buvo.
Laba diena,
Man irgi lūpų kamputyje vieną gražią dieną atsirado. Bet dabar jau šašiukas užsidėjo.
Tačiau aš be proto pergyvenu. Nežinau kaip nusiraminti
QUOTE(Laura777 @ 2010 04 27, 15:07)
Laba diena,
Man irgi lūpų kamputyje vieną gražią dieną atsirado. Bet dabar jau šašiukas užsidėjo.
Genetikos centre sake, kad jei pusleline isbere nestuo metu, ir tai nera pirma karta gyvevime, i tai nera kreipiama demesio. Kadangi man buvo daug kartu isbere iki nestumo, tai del kito varianto ir neklausiau
QUOTE(kiwi82 @ 2010 04 27, 16:13)
Genetikos centre sake, kad jei pusleline isbere nestuo metu, ir tai nera pirma karta gyvevime, i tai nera kreipiama demesio. Kadangi man buvo daug kartu isbere iki nestumo, tai del kito varianto ir neklausiau
Ačiū, kad paguodėte
pas mane puslelyne paskutiniu metu vos ne kas 2 savaites atsiranda,bet as ja visada turejau,tai kazkaip labai ir nesuku galvos