Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų pūslelinė

QUOTE(jordan @ 2010 04 30, 19:49)
pas mane puslelyne paskutiniu metu vos ne kas 2 savaites atsiranda,bet as ja visada turejau,tai kazkaip labai ir nesuku galvos  4u.gif

ir kuo gydai? as bandziau pleistrais, bet man baisiai istino viskas aplink, jauciu netinka man jie verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(niurzga123 @ 2010 04 30, 20:09)
ir kuo gydai? as bandziau pleistrais, bet man baisiai istino viskas aplink, jauciu netinka man jie  verysad.gif

jei laiku pastebiu ,tai patepu zoviraksu,arba pleistriuka uzdedu,o jei atsikeliu ir jau buna puslele,tai net neverta nieko det,vis tiek jau buna per velu irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(kiwi82 @ 2010 04 27, 16:13)
Genetikos centre sake, kad jei pusleline isbere nestuo metu, ir tai nera pirma karta gyvevime, i tai nera kreipiama demesio. Kadangi man buvo daug kartu isbere iki nestumo, tai del kito varianto ir neklausiau

Ane Genetikai taip sake? Blyn, o man iskilo pusleline tokia mazyte (aisku ne pirma karta gyvenime) o kaip tik vaisingos dienos arteja doh.gif Nzn ka daryt.... Ar tai kenkia ar ne? g.gif Jau bijau visko verysad.gif Galvoju paskambinsiu irgi genetikei pirmadieni paklausiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susapnuota: 01 gegužės 2010 - 11:05
Susapnuota, nepanikuok be reikalo. Vaisingos dienos tai dar ne nėščia smile.gif Jei ką, tai paprasčiau nekibs ir tiek. Man rodos, kad tavo pergyvenimai dėl kiekvieno tokio dalyko labiau kenkia, nei pūslelinė rolleyes.gif Nepyk.

Beje, dar net nesilauki, o jau galvoji, kas bus, jei bus. Pamiršti, kad mintys daug įtakos pastojimui turi. Marš pas planuojančias, pasiskaitai gerų dalykų ir griebi vyrą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyAngel @ 2010 05 01, 12:17)
Susapnuota, nepanikuok be reikalo. Vaisingos dienos tai dar ne nėščia smile.gif Jei ką, tai paprasčiau nekibs ir tiek. Man rodos, kad tavo pergyvenimai dėl kiekvieno tokio dalyko labiau kenkia, nei pūslelinė rolleyes.gif Nepyk.

Beje, dar net nesilauki, o jau galvoji, kas bus, jei bus. Pamiršti, kad mintys daug įtakos pastojimui turi. Marš pas planuojančias, pasiskaitai gerų dalykų ir griebi vyrą  tongue.gif

pioneer.gif Supratau viska biggrin.gif
Negaliu net atsikalbineti, nes ka pasakei viskas tiesa thumbup.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 05 01, 11:53)
pioneer.gif Supratau viska  biggrin.gif
Negaliu net atsikalbineti, nes ka pasakei viskas tiesa  thumbup.gif  doh.gif

pilnai tave suprantu,kad jaudiniesi,bet pati supranti,akd tau dabar tik geru emociju ir gero nusiteikimo reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jordan @ 2010 05 01, 14:07)
pilnai tave suprantu,kad jaudiniesi,bet pati supranti,akd tau dabar tik geru emociju ir gero nusiteikimo reikia  4u.gif

Zinau... suprantu viska pati, bet taip sunku kovoti su baime doh.gif Bet as stengiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Susapnuota @ 2010 05 01, 12:04)
Ane Genetikai taip sake? Blyn, o man iskilo pusleline tokia mazyte (aisku ne pirma karta gyvenime) o kaip tik vaisingos dienos arteja  doh.gif Nzn ka daryt.... Ar tai kenkia ar ne?  g.gif Jau bijau visko  verysad.gif Galvoju paskambinsiu irgi genetikei pirmadieni paklausiu  ax.gif

Ir aš parašiau genetikei, pas kurią lankiausi, nes ir man buvo pūslelė iškilusi. Ji pasakė, kad jei ji ne pirmą kartą gyvenime, nieko baisaus.
Taigi viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laura777 @ 2010 05 04, 09:43)
Ir aš parašiau genetikei, pas kurią lankiausi, nes ir man buvo pūslelė iškilusi. Ji pasakė, kad jei ji ne pirmą kartą gyvenime, nieko baisaus.
Taigi viskas bus gerai 4u.gif

tai zinoma viskas gerai mirksiukas.gif nepasiduokit blogoms mintims 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Malvinacka @ 2010 01 30, 20:42)
Pusleline jau sergu seniai... radau puikiu kremuka - Vectavir 1% kremas 2g, kuris greitai naikina pusleline, taciau nestumo metu jo negalima naudoti, kaip ir visu kitu... Tad nestumo metu teko ieskoti liaudiskos medicinos patarimu smile.gif ir ka gi... pasiule naudoti vietoj kremuko medu... ir liuks zinokit padejo, tepiau kaip kremuka, ir lygiai taip pat padejo. Sakiau ir po nestumo naudosiu medu smile.gif ir pigiau, ir veiksmingumas  thumbup.gif

kažin lytinių organų puslelynei nepadeda? g.gif
Atsakyti
Norejau paklausti, gal yra cia tokiu, kurios nestumo metu yra gerusios acico? As isgeriau acico 4 tabletes po 400 mg, nezinojau, kad laukiuosi. Buvo pirmos dienos kai pastojau. Labai pergyvenu ar nepakenke vaikeliui. unsure.gif Daktare dave siuntima pas genetikus, bet ten be sansu patekti. Reikia uzsirasyti dar nepastojus. doh.gif
Atsakyti
Sveikutes,pas mane ir ta pati problema doh.gif seip jei jauciu kutenima ant lupos,perstejima tai iskart zovirax griebiu,tai iskart padeda,nespeja net iskilt,o va daba is po nakties pabudau,ir jau buvo toks kaip spuogiukas,dabar iskart patepiau,bet jauciu kad jis tinsta verysad.gif manau jau ir zovirax nebepades schmoll.gif taip nuotaika sugadino verysad.gif
Atsakyti