Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų pūslelinė

Jau kaip nekenčiu šitos ligos...fui...
Aš tepuosi pasta, išbandžius daug tepaliukų, bet efektas kaip ir pastos. tad kam taškyti pinigus...
man atsiranda sušalus gan stipriai.
Atsakyti
Tai tikriausiai si karta del streso doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės

Turiu drauga herpes nuo mažų dienų kai pirmo laukiausi labai dažnai herpes turėjo gime sveikas drutas vyrutis, bet deja ir jam perdaviau jam 2,5 metukų o jau keletą kartų herpį turėjo.... dabar vėl laukiuosi ir vėl pusleline turiu aš šia zarazą vadinu draugu nes lydi mane visa gyvenimą... tik gaila tokį palikimą vaikam perduoti.... doh.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
Turėjau kelis kartus pirmaisiais nėštumo mėnesiais, atsikeliu šiandien, žiūriu opaaa, jau tokia raudona dėmelė pūpso prie lūpos, paniežti, bet dar visai neužaugusi, nežinau ką daryti, tepliot pasta ar į vaistinę važiuot kažko pirkt g.gif doh.gif
Atsakyti
Buvo ir man ir ant lupos (va cia labai jaudinausi, nes lyg pries tai neturejau gyvenime doh.gif ) ir dar ant nugaros (tai cia jau ne pirmas kartas, tai neemiau i galva), klijavau pleistruka(man atrodo tikrai geriau nei acic. O del imuneteto nezinau kiek tame tiesos, nes nestumo metu buvau apsirgus tik pacioj pradzioj, o paskui neturejau nei slogos, nei ka. ale herpesai puole, ir dar buvo rozine didervine pasireiskus doh.gif gal kaip tiks su nestumo visi s...lenda is organizmo rolleyes.gif
Atsakyti
Buvau vaistinėje ir nusipirkau ACIC, nes parašyta lapelyje, kad galima naudoti nėštukėms ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neriliene @ 2012 12 18, 18:19)
Buvau vaistinėje ir nusipirkau ACIC, nes parašyta lapelyje, kad galima naudoti nėštukėms  ax.gif

Aš pas gydytoją klausiau, sakė tepamus tuos galima naudot, dar galima zelionkę naudot. Man irgi jau per tą laiką kilo 3 kartus, bet iki galo neiškildavo, užgydavo ir nunykdavo per porą dienų, aišku iškart užtepliodavau.
Atsakyti
Sveikos,
O as dabar galvoju, kaip tiksliai atpazinti ta pusleline. Man 14 sav. pasireiske lupu kamputyje toks iskilimas ir jam gyjant vis budavo sunkiau issizioti, kad neplistu. Esu turejusi pusleliu ant lupos, bet ar jos tik puslelem pasireiskia? Ar iskilimas lupu sone irgi pusleline ar tik sausos odos itrukimas?
Hm.. Gydytojai net nesakiau, nes pagalvojau lupu oda sausoka siuo metu, tai gal cia irgi panasiai.
Atsakyti
Sveikutes, nezinodama jog laukiuos isgeriau 400mg acic keturias tabl.. (2d po dvi)...pati nestumo pradzia, kazkur tik apie trecia savaite tai galejo buti... nerandu sau vietos, persiskaiciau forumuose, jog tai totalus blogis... Gal kas zinote ar padariau didziule zala kudikiui? ar reikia kreiptis i visokius endemikus tyrimams... HELP verysad.gif
Atsakyti
sveikos, mane ir sis ,,draugas" aplanko kelis kartus i metus, Ne isimtis ir siemet. Bet dakatre sake svarbu, kad ne lytiniu lupu uzpuola, ir kad tai butu per nestuma ne pirmas kartas. kai ji mane uzpuole skaiciausi kuo galima ja iveikti be vaistu, tai va saldziau leduku ir istisai tepliojau medumi. tai beveik neskaudejo ir neiskilo daugiau( nes siaip budavo jei viena puslyte tai tuoj salia ir kita) ir uzgijo greiciau nei su acic 4u.gif tai ir dabar vis pasitepu medumi
Atsakyti
Herpes virusas dažnai man pasitaikydavo, tad neaplenkė ir nestuke.gif pradžioje...Šiaip kol dar pilnai neiškilusi puslelinė - man geriausias vaistas - specialūs pleistriukai thumbup.gif Užklijuoji ir nebeiškyla daugiau, netrūkinėja... thumbup.gif Ir manau near labia kenksminga.... g.gif
Atsakyti
Gydytoja minėjo, kad jei pūslelinė ne pirmą katą, tai organizmas jau atpažysta ir nieko blogo nenutiks.
Atsakyti