Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų pūslelinė

QUOTE(mamyte.lt @ 2012 07 15, 12:50)
Man buvo pries pora savaiciu, buvau pas savo gine, tai pasake nieko baisaus, tepti Acic kremu, tik jokiu budu neklijuotu tu specialiu pleistru  schmoll.gif

ziurejau internete acic tepalo aprasyma, kad negalima nescioms g.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites,

turiu ir as sita beda. atsirado pusleles pries savaite, tepiau acic ir svieciau bioptron lempa, bet nelabai padejo, tai nusipirkau pleistriukus. nuo ju pusleles nuejo ir dabar likus lupa atrodo siaip tokia paraudus ir nu lyg pazalota, bet be pusleliu. tai nesuprantu, cia gyja ar cia is naujo viskas doh.gif
padekit, gal buvo taip kam nors? ir kaip jum tie pleistriukai? ar i gera?? g.gif

aciu!!!
Atsakyti
Pūslelinės priežastis yra sutrikęs virškinimas skrandyje, todėl tepalai tik nustumia problemą gilyn, jo negydydami...
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 07 24, 12:39)
Pūslelinės priežastis yra sutrikęs virškinimas skrandyje, todėl tepalai tik nustumia problemą gilyn, jo negydydami...

Va tai tau bigsmile.gif Kaip čia taip - skrandyje? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 07 24, 11:39)

dar tokios versijos nebuvau girdejusi lotuliukas.gif
Atsakyti
Čia tai naują faktą išgirdau biggrin.gif Bent jau man pūslelinė atsiranda, jei kažkur atšalu. Nėštumo metu taip pat buvo atisradusi, man geriausiai padeda tepamas vit A +D. Pakelis nė lito nekainuoja.
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2012 07 24, 12:39)
Pūslelinės priežastis yra sutrikęs virškinimas skrandyje

lotuliukas.gif kodel kazin mane moke kad pusleline sukelia virusas herpes tada g.gif
Man ir nestumo pradzioj buvo atsiradus puslike, turbut blogai virskino... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gelda: 08 rugpjūčio 2012 - 12:31
QUOTE(mamyte.lt @ 2012 07 15, 13:50)
Man buvo pries pora savaiciu, buvau pas savo gine, tai pasake nieko baisaus, tepti Acic kremu, tik jokiu budu neklijuotu tu specialiu pleistru  schmoll.gif

o man atvirkščiai sakė g.gif
Nėštumo metu šį "gėrį" turėjau gal 3 kartus.
Atsakyti
QUOTE(2 in 1 @ 2012 08 07, 19:00)
Čia tai naują faktą išgirdau  biggrin.gif  Bent jau man pūslelinė atsiranda, jei kažkur atšalu. Nėštumo metu taip pat buvo atisradusi, man geriausiai padeda tepamas vit A +D. Pakelis nė lito nekainuoja.

sakykit o cia nueiti i vaistine ir bus paprasciausiais tepaliukas AD vitamino ar dar kazkaip vadinasi smile.gif
Atsakyti
Man jau 4 karta pusleline doh.gif nors si karta tikrai niekur nepersalau schmoll.gif
Gine sake nieko tokio, jei ir anksciau buvo, o seimos gydytoja pareiske: "Oi, kaip negerai " pradedu jaudintis unsure.gif nejaugi imunitetes taip nusilpes verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 30 spalio 2012 - 08:19
QUOTE(Žaislų Karalienė @ 2012 10 30, 09:18)
Man jau 4 karta pusleline  doh.gif nors si karta tikrai niekur nepersalau  schmoll.gif
Gine sake nieko tokio, jei ir anksciau buvo, o seimos gydytoja pareiske: "Oi, kaip negerai " pradedu jaudintis  unsure.gif nejaugi imunitetes taip nusilpes  verysad.gif

būtent tai ir rodo, kad nusilpęs imunitetas, bet šiaip jaudintis nereikėtų 4u.gif
Atsakyti
Nebūtinai peršalimas. Gali būt stresas, nuo stomatologų būna, kai kurie maisto produktai, pvz žemės riešutai, ryžiai...
Atsakyti