turiu ir as sita beda. atsirado pusleles pries savaite, tepiau acic ir svieciau bioptron lempa, bet nelabai padejo, tai nusipirkau pleistriukus. nuo ju pusleles nuejo ir dabar likus lupa atrodo siaip tokia paraudus ir nu lyg pazalota, bet be pusleliu. tai nesuprantu, cia gyja ar cia is naujo viskas padekit, gal buvo taip kam nors? ir kaip jum tie pleistriukai? ar i gera??
Čia tai naują faktą išgirdau Bent jau man pūslelinė atsiranda, jei kažkur atšalu. Nėštumo metu taip pat buvo atisradusi, man geriausiai padeda tepamas vit A +D. Pakelis nė lito nekainuoja.
Čia tai naują faktą išgirdau Bent jau man pūslelinė atsiranda, jei kažkur atšalu. Nėštumo metu taip pat buvo atisradusi, man geriausiai padeda tepamas vit A +D. Pakelis nė lito nekainuoja.
Man jau 4 karta pusleline nors si karta tikrai niekur nepersalau Gine sake nieko tokio, jei ir anksciau buvo, o seimos gydytoja pareiske: "Oi, kaip negerai " pradedu jaudintis nejaugi imunitetes taip nusilpes
Man jau 4 karta pusleline nors si karta tikrai niekur nepersalau
Gine sake nieko tokio, jei ir anksciau buvo, o seimos gydytoja pareiske: "Oi, kaip negerai " pradedu jaudintis nejaugi imunitetes taip nusilpes