Įkraunama...
Įkraunama...

Lūpų pūslelinė

As siandien irgi visa pikta ir nelaiminga. Atsikeliau ir pamaciau ta nelemta puslele ant lupos. Nuejau i vaistine, paprasiau vaistu. Dar paklausiau, ar nestuke.gif galima. Ta ziople pasklaide instrukcija ir pareiske, kad nieko neparasyta, tai reiskia galima.
O kai pati ramiai viska perskaiciau, tai radau, kad nestuke.gif negalima. Tai dabar ir nezinau ka daryti.
Tiesa, mane ispejo, kad nebuti ant saules, nes saule skatina ju didejima ir gali atsirasti daugiau.
Atsakyti
QUOTE(Asta S. @ 2007 06 07, 07:40)
As siandien irgi visa pikta ir nelaiminga. Atsikeliau ir pamaciau ta nelemta puslele ant lupos. Nuejau i vaistine, paprasiau vaistu. Dar paklausiau, ar nestuke.gif galima. Ta ziople pasklaide instrukcija ir pareiske, kad nieko neparasyta, tai reiskia galima.
O kai pati ramiai viska perskaiciau, tai radau, kad nestuke.gif negalima. Tai dabar ir nezinau ka daryti.
Tiesa, mane ispejo, kad nebuti ant saules, nes saule skatina ju didejima ir gali atsirasti daugiau.

nestumo metu Zovirax gydytojai rekomenduoja vartoti nuo puslelines mirksiukas.gif
Atsakyti
taip taip.. man dar tik 16 savaite,.o as ta dziauigsma jau trecia karta turiu... dabar dar ir ausu uzdegima su sloga. SUPER. kiek skaitinejau apie tuos herpes, tai blogai, blogai, o kas blogai, tai ir neradau normaliai... kadangi ir iki nestumo su herpiu draugai buvom, tai nepergyvenu, viskas bus ok smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurylia @ 2007 06 11, 12:58)
taip taip.. man dar tik 16 savaite,.o as ta dziauigsma jau trecia karta turiu... dabar dar ir ausu uzdegima su sloga. SUPER. kiek skaitinejau apie tuos herpes, tai blogai, blogai, o kas blogai, tai ir neradau normaliai... kadangi ir iki nestumo su herpiu draugai buvom, tai nepergyvenu, viskas bus ok smile.gif

Man irgi buvo lygiai tokia pat sitacija. Iki 18 sav. 5 k. iškilo herpesas ant lūpos, nosy. Irgi puldavau viską skaitinėti, o vienareikšmiško atsakymo taip ir neradau. Labiausiai nuramino vienas gyd. pasakęs, kad jei ir prieš nėštumą iškildavo lūpų pūslelinė- baimintis neverta. Tiesiog nėštumas- iššūkis organizmui, kai krenta imunitetas, persitvarko hormonai ir t.t. Todėl ir tas bjaurybė tampa aktyvesnis. Svarbu nesinervuoti ir dar labiau nesekinti organizmo. Ir iš tiesų: lelius gimė sveikas ir drūtas smile.gif
P.S. O nėščiųjų sloga mane kankino iki nėštumo pabaigos. Nors pradžioje galvojau, kad peršalau, nes ir ausį ir galvą skaudėjo ir t.t.smile.gif
Atsakyti
as pusleline jau seniai turiu, bet tik pastojau, tai turbut iki 13tos savaites ji spejo iskilti du kartus, atrode nei is sio, nei is to doh.gif irgi nervinausi truputuka...bet paskui kaip dingo, taip dingo, va jau finiso tiesiojoje, o puslelines nebebuvo ne kartelio unsure.gif manau organizmas tiesiog sureagavo i nestuma, o paskui susitvarke su tuo virusu ir vsio...tikiuosi kad mazems mano viskas gerai wub.gif
Atsakyti
na va man 37 savaites ir iskilo pusleline. sakes pries pat gala. vis bijau, kad jeigu pagimdysiu staiga (o taip gali atsitikt bet kada) tai negalesiu vaikelio net pabuciuot ir isvis su ta puslele ant lupos kazkaip nuotaika subjura. savijauta bjauri nieko nesinori ir t.t.
kaip taip jauciantis as galesiu dziaugtis. tikiuosi praeis greitai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Flump: 27 birželio 2007 - 21:14
QUOTE(Flump @ 2007 06 27, 22:12)
na va man 37 savaites ir iskilo pusleline. sakes pries pat gala. vis bijau, kad jeigu pagimdysiu staiga (o taip gali atsitikt bet kada) tai negalesiu vaikelio net pabuciuot ir isvis su ta puslele ant lupos kazkaip nuotaika subjura. savijauta bjauri nieko nesinori ir t.t.
kaip taip jauciantis as galesiu dziaugtis. tikiuosi praeis greitai.

Nepergyvenk, viskas bus ok! Pasitepk tepaliuku, kad greiciau praeitu mirksiukas.gif . Man kai ji atsiranda, tai irgi nuotaika subjursta labai doh.gif . Sekmes 4u.gif
Atsakyti
va tai turiu beda. kartas nuo karto atsiranda ta nelemta pusleline, o dabar kaip laukiuosi tai ne tik ant lupu, bet ant skruosto persimete...
baisu ir vitaminus vartoju ir pan. o cia "isitaise grazuole".
kaip kovojate pajute pirmuosius simptomus?
Atsakyti
QUOTE(jolitai.v. @ 2007 10 23, 12:25)
va tai turiu beda. kartas nuo karto atsiranda ta nelemta pusleline, o dabar kaip laukiuosi tai ne tik ant lupu, bet ant skruosto persimete...
baisu ir vitaminus vartoju ir pan. o cia "isitaise grazuole".
kaip  kovojate pajute pirmuosius simptomus?

As ir turiu sia problemele verysad.gif Dabar tepliojuos visokiais tepaliukais "aciclovir" ir t.t... Man taip iskyla ant lupu,kad net prasiziot negaliu verysad.gif .Bet kai buvau nescia,tai netepdavau,nes gydytoja sake,kad negalima,tai pasitepdavau dantu pasta ir viskas g.gif .Be to pabandziau ta nauja pleistriuka,tai likau labai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestee @ 2007 10 23, 14:49)
As ir turiu sia problemele verysad.gif Dabar tepliojuos visokiais tepaliukais "aciclovir" ir t.t... Man taip iskyla ant lupu,kad net prasiziot negaliu verysad.gif .Bet kai buvau nescia,tai netepdavau,nes gydytoja sake,kad negalima,tai pasitepdavau dantu pasta ir viskas g.gif .Be to pabandziau ta nauja pleistriuka,tai likau labai patenkinta thumbup.gif

o kas cia per pleistriukas? net neesu girdejus g.gif
Atsakyti
Pries 2 savaites po nosim žaizda atsirado: neaišku ar ten ar pas mane pusleline buvo ar ne, bet vaistininke pasiule - cinko oksido tepalo. po savaitės viskas baigėsi.

sėkmės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmaliet: 26 spalio 2007 - 13:35
tepaliukas acic, degtinės kompresiukai 4u.gif
Atsakyti