Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mylėti savo anyta

QUOTE(Dunja @ 2007 01 19, 20:55)
mergaites, o kieno puseje turi buti vyras? mano uosvene tiek eda gyvenima, kad nebegaliu, bet as visak issakau vyrui, kad jis jai lieptu nesikisti, kazin jei pati jai pasakyciau? kazin kaip vyras reaguotu?  g.gif

Vyras turetu buti zmonos puseja. O tai ar tavo vyras, kada pasake savo mamai, kad ji nesikistu? Jei ne tai gal r tu tada nieko nesakyk, kad po to su vyru nebutu del to konfliktu.
QUOTE(Kudliukas @ 2007 01 31, 08:05)
schmoll.gif as nesutinku, kad anyta sprestu bet kokius mano seimos reikalus. Tai mano seima ir vsio. Jei man reiks patarimo, pasiklausiu.

Ir isvis buna tokiu atveju, kad geriau ne nebandyti su anyta sutarti, geriau isvis atsiriboti nuo jos

drinks_cheers.gif
Atsakyti
As galvoju,kad anyta bjauriai elgiasi todel,kad jos matyt ir niekas nemylejo,kai ji atejo i savo vyro seima.
as ja galiu tik gerbti kaip vyresni asmeni,kaip vyro mama,savo vaiku mociute.

kazin kokia as uosve busiu? lotuliukas.gif
mano vyras pav. buvo tokia situacija, kai pasirinko su mano tevais gyventi negu su savo. ir astuonerius metus gyvenom kartu su tevais ir viskas buvo OK. Net dabar tu laiku visi pasiilgstam... wub.gif opas uosvius valanda pabuni ir begt namo norisi doh.gif
Atsakyti
Gerai yra sakoma,kad uosve velnio pramanyta lotuliukas.gif
Mes kai gyvenom nuo jos atskirai,tai atvykdavom retkarciais ir greiciau namo,man cia oro pradedavo trukti.gyvenom sau ramiai,ir mano mama tolokai gyveno nuo musu.O isejo taip,kad sumasteme keisti gyvenamaja vieta,daug minciu buvo,ar arciau mano mamos kraustytis ar vyro.O mano anyta turejo buta laisva,kuriame dabar gyvename,tai ikalbejo mus pas ja atsikraustyti,ji ne sumumis gyvena,bet jau gana to,kad viename mieste doh.gif Viskas nori ,kad butu pagal ja,na ji vis delto jauciasi cia seimininke.O mane jau uzkniso juodai,o cia dar tik mes 2men.Vyras mano karsto temperamento,tai nekalba su ja visai,o ka man daryti?As tai prisitaikau kazakaip verysad.gif Ji turi ir namu rakta-issireikalavo,nes duris keitem,tai jau nudziugau,kad neieis bet kur tau verysad.gif Vienu zodziu,geriausia atskirai nuo visu tu mamu ir anytu thumbup.gif

Cia mano nuomone ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledas @ 2007 02 02, 11:07)
Vyras turetu buti zmonos puseja. O tai ar tavo vyras, kada pasake savo mamai, kad ji nesikistu? Jei ne tai gal r tu tada nieko nesakyk, kad po to su vyru nebutu del to konfliktu.

tai kad ir taip pagrinde edames del jos, jau nebezinau ka daryti, db jis uzsienyje, as kitam mieste studijuoju, net minties neturiu vaziuot pas ja i svecius, bet ateis vasara ir gyvensim salia jos (musu namai netoliese) nu tada tai bardakas verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Mes irgi gyvenam salia uosviu, per keleta namu, bet kai supykstu, tai sekmingai ir pora savaiciu ten neinu ir ju sveciuose nesulaukiu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sagaa @ 2007 02 02, 10:31)
Kuo reciau ja matyti, tai tada ir meile didesne biggrin.gif

nepadeda, neapykanta tokia pati, o pamacius net kunas dreba doh.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Myleti mano anytos neimanoma (jos nuosavi vaikai net nemyli). Butu gerai, jei nejausciau jai neapykantos, bet tai, deja, tai irgi neimanoma verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Leksa @ 2007 02 23, 00:55)
Myleti mano anytos neimanoma (jos nuosavi vaikai net nemyli). Butu gerai, jei nejausciau jai neapykantos, bet tai, deja, tai irgi neimanoma  verysad.gif

man irgi ta pati situacija doh.gif
Atsakyti
[quote=Adele,2004 12 28, 17:22]
As bijau savo anytos, jauciu kazkokia itampa, kai susitinku. Kai pagalvoju, taip pat pasidaro nelabai gera. Esu gavusi is jos keleta pastabu, kad to, ir to nemoku, nespeju.
Gal tarp musu abipuse antipatija. Nezinau, kaip ja pamilti ir galvoti tik gerai arba nekreipti demesio i savo jausmus jos atzvilgiu. Reikalas tas, kad as visada bijojau valdingu moteru. Kai su jomis susiduriu, jauciuosi niekam tikus.
Patarkit, ka daryti.
[/quote

Manau, kad tu nebijok anytos, ji gi anyta, o ne mama pavyzdziui. Pas mane situacija kiek kitokia, bet radau sprendima. As bendrauju su ja, nes ji mano vaiko močiutė ir mano vyro mama ir as ja gerbiu ir krikščioniškai rūpintis galiu, o ką ji masto apie mane (pasakyti man bijo) yra jos reikalas.
Atsakyti
O kai dar tenka su anyta vienam bute gyventi,tai išviso kažkoks košmaras.Rytą vakarą prieš akis šmėžuoja wacko.gif .
Atsakyti
QUOTE(rut @ 2007 02 22, 15:23)
nepadeda, neapykanta tokia pati, o pamacius net kunas dreba doh.gif  schmoll.gif  schmoll.gif

Pavydžiu tom,kurios sutaria su uošviene,aš savo taip nekenčiu,kad pamačius imu drebėt,po to turiu raminančių gert,gyvatė kokių reta,jei susipykstam su vuru,tai tik per ją doh.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
O kai dar tenka su anyta vienam bute gyventi,tai išviso kažkoks košmaras.Rytą vakarą prieš akis šmėžuoja

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
kutvelos, hienos lotuliukas.gif lotuliukas.gif sakes, nuotaika pakelet doh.gif

o ka dar daryt, kai situacija susiklosto taip, kad vienturtis sunelis turi pasirupinti sergancia motina ir yra tik du variantai?
arba jis vaziuoja pas ja uz 200km. arba ja atsiveza pas mus???
ka daryt tada?
nieko pries ja neturiu, bet jai atvaziavus aplankyti sūnyčio, teistveriu ja vos kelias dienas...tiesiog kaip zmogus rodos, siurbia mano paskutine energija. tiek prilimpa prie to vyro, kad net nenormaliai atrodo doh.gif o kur dar replikos nei is sio nei is to, tokio tipo : -mamyte myli Dariuka, ar dariukas myli mamyte? blink.gif
sakes, kai pirma karta isgirdau galvojau uzsikikensiu savyje....bet negi juoksies garsiai,kai tai isreiskiama labai rimtai:)
ne, ne esme, baisiai siuo metu nesaugiai jauciuosi...toks jausmas, kad arba teks su vaikais ir toliau gyventi be vyro (jau nuo rugsejo 15d,jis komandiruoteje iki gruodzio 12d. ir is karto pas mama leks) arba matyt ja savo namuose...zinant mano buda, greiciau pati issikraustysiu pas savo drauge.
Atsakyti