Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip mylėti savo anyta

oi, mano istorija gal ir kiek kitokia unsure.gif
mano vyras be proto gerbia savo tevus,
nors ir as gerbiu savuosius, bet visada galiu pasakyti, kad nesikistu ir susitvarkysim patys, o pas juos ten kaip sekta doh.gif
tik ju seima normali, kitos, kazkokios nenormalios (aisku jie taip nesako)
bet visada randa kaip pakritikuoti kita artima zmogu, o svetima tai tuo labiau
man tai slykstu klausyt, kaip ka tik normaliai bendrave su zmogumi, jam isvykus gali juoktis ir apkalbeti doh.gif kad juos kur velniai...
iki vedybu likus kelioms savaitems, vyrui pasakiau, kad negaliu myleti jo tevu unsure.gif ir nzn ar kada begalesiu g.gif
tai reikejo pamatyti ji visa balsu raudanti: kaip as galiu taip sakyti, juk jie manim taip rupinasi, gerbia ir myli verysad.gif
nzn ar as durna, ar kaip cia yra g.gif
sedejom kavinej, tai ji gal 10 kartu (tikrai nepagrazinu, gal dar ir daugiau) siule man pyrago suvalgyt doh.gif
mano akimis tikrai isprotejus schmoll.gif
dar is pradziu atsisakinejau del islaidu, bet po to tai jau is principo negalejau jai nusileisti protest.gif
Atsakyti
negaliu pakest savo uosvienes ir ji manes nemegsta. ir nesiruosiam patikt viena kitai
Atsakyti
NEGALIU SAKYT KAD NEMEGSTU SAVO UOSVIENES, BET TIESIOG MUSU BIOLAUKAI NESUTAMPA....MES VISISKAI SKIRTINGOS,TODEL STENGIUOSI BENDRAUT TIK TIEK KIEK REIKIA KUO MAZIAU doh.gif
Atsakyti
O as deja turiu dvi anytas schmoll.gif Viena - vyro mama, kita - teta (jo mamos sesuo). Reikia pridurti, kad antroji penkiasdesimtmete senmerge... Kiek jegu prireikia bent su jomis abiejomis padoriai kalbetis, pacios galit numanyti. Dar butu imanoma gyvent, jei ne abieju noras pagrobt is manes mano mazyle. Tiesiog neimanoma nupasakot kokie buna "kampai" per sventes ir uzsukus i svecius(zinoma nenoriai). Pirmoji anyta laksto po visa nama nuo manes kai tik vaika pagriebia is ranku, savaip "aukleja", maitina ir t.t.. Antroji anyta net neslepia, kad mano mazyle yra jos zaisliukas, mat pinigu kur det neturi tai vaika bando "nupirkt". Todel apie meile as geriau net patylesiu...
Atsakyti
O man sunkiau su mama, negu su anyta. unsure.gif Su anyta, nors labai artimos draugės nesame, bet dar nė karto neteko konfliktuoti ar ką nors negero išgirsti savo adresu - pakankamai diskretiškas, taktiškas, kultūringas žmogus. Žinoma, kartais turbūt ir man, ir jai kyla visokių minčių ar abejonių, bet tai žmogiška ir natūralu.
Atsakyti
O kaip atsipurtyti itin malonios anytos? g.gif

Tiesiog iš proto veda jos rūpestis ir "pergyvenimai": Ar pavalgę? Ar nešalta? Ar kojinyčių storesnių nereikia? Ar tavo stomotologė gera? Aš žinau ir galiu rekomenduoti labai gerą.... Ir t.t.

Aš tokios globos jau 10 metų iš savo tėvų pusės nejaučiu (ir labai tuo džiaugiuosi), o mano brangiausiasis atskirai nuo tėvų iki manęs taip ir nebuvo gyvenęs... unsure.gif

Ką daryyyyyyyyyt? doh.gif Iš proto išeisiu blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dovile01 @ 2008 03 15, 14:32)
O kaip atsipurtyti itin malonios anytos?  g.gif

Tiesiog iš proto veda jos rūpestis ir "pergyvenimai": Ar pavalgę? Ar nešalta? Ar kojinyčių storesnių nereikia? Ar tavo stomotologė gera? Aš žinau ir galiu rekomenduoti labai gerą.... Ir t.t.

Aš tokios globos jau 10 metų iš savo tėvų pusės nejaučiu (ir labai tuo džiaugiuosi), o mano brangiausiasis atskirai nuo tėvų iki manęs taip ir nebuvo gyvenęs...  unsure.gif

Ką daryyyyyyyyyt?  doh.gif Iš proto išeisiu  blink.gif

pas mane labai panaši situacija. Atsibodo tas jos noras būt reikalinga, tarsi mes maži vaikai ir patys negalim nieko daryt. doh.gif turi savo vyrą, tegu juo ir rūpinasi tongue.gif .
Atsakyti
Wasare>> Tai gal kokį veiksmingą priešnuodį turi iš savo patirties? mirksiukas.gif Aš tai šiuo metu esu pabrėžtino "Ačiū, nereikia" stadijoje. Mano atžvilgiu tas gelbėja, bet anyta jau paslapčiom braukia ašarą ir skundžiasi savo sūnui (mano vyrui), kad martelė jos nemyli... O sūnų ir toliau globoja: vos tik pasisakė, kad vidurius paleido, anyta šešurą su vaistų maišu ir penkių rūšių džiūvėsiais atsiuntė pas mus į namus doh.gif doh.gif doh.gif
triniti.gif Nu erzina iki pasiutimo
Atsakyti
QUOTE(dovile01 @ 2008 03 16, 21:30)
Wasare>> Tai gal kokį veiksmingą priešnuodį turi iš savo patirties?  mirksiukas.gif Aš tai šiuo metu esu pabrėžtino "Ačiū, nereikia" stadijoje. Mano atžvilgiu tas gelbėja, bet anyta jau paslapčiom braukia ašarą ir skundžiasi savo sūnui (mano vyrui), kad martelė jos nemyli... O sūnų ir toliau globoja: vos tik pasisakė, kad vidurius paleido, anyta šešurą su vaistų maišu ir penkių rūšių džiūvėsiais atsiuntė pas mus į namus  doh.gif  doh.gif  doh.gif
triniti.gif Nu erzina iki pasiutimo

Manau, tavo atveju, tavo vyras turi anytai pasakyt, kad jis ne mažas vaikas, kad turi žmoną, KURI JUO IR PASIRŪPINS mirksiukas.gif . Matai, jei tavo vyras nieko jai nesako, tai anyta galvoja, kad ji jam labai reikalinga. Jei kiekvieną kartą jai "atlėkus į pagalbą" soske.gif tavo vyras nieko nedaro, tik šiltai ją priima, tai ji taip ir elgiasi, nes galvoja, kad yra reikalinga ir be jos nė per žingsnį doh.gif
Manau, kad tai vienintelė išeitis. Viską turi padaryti tavo vyras, nes, jei kištųsi tavo mama, tu jai pasakytum, kad taip nebedarytų, o ne jis. blush2.gif
O taviškis žino, kad tave anytos lindimas nervuoja?
Maniškis tai puikiai žino, nes aš jam išsilieju ax.gif ir visada ramina. Mes dar nesusituokę (kartu jau virš 3 metų), bet problema jau yra verysad.gif .
Anyta tik pasitaikius progai zyzia, kad mes kartu pas juos gyventume, kadangi name gyvena doh.gif . Jei ji būtų ne tokia landi ir ne taip viską norėtų kontroliuot, tada gal ir būtų galima kažką galvot, bet dabar!!!!! Tai va, maniškis žino, kad nei minties apie tai negali būt. Sakiau, kad iš kart išsiskirsim. Aš esu jauna ir neaukosiu savo gyvenimo, kad kažkokia boba man jį reguliuotų. Įsivaizduoju, net sekso metu pašūkaut nebūtų galima, nei nuogiem pavaikščiot, nei į vonią kartu nueit, nei pasipešt normaliai lotuliukas.gif
Atsakyti
<<Manau, tavo atveju, tavo vyras turi anytai pasakyt, kad jis ne mažas vaikas, kad turi žmoną, KURI JUO IR PASIRŪPINS mirksiukas.gif . Matai, jei tavo vyras nieko jai nesako, tai anyta galvoja, kad ji jam labai reikalinga. Jei kiekvieną kartą jai "atlėkus į pagalbą" soske.gif tavo vyras nieko nedaro, tik šiltai ją priima, tai ji taip ir elgiasi, nes galvoja, kad yra reikalinga ir be jos nė per žingsnį doh.gif
Manau, kad tai vienintelė išeitis. Viską turi padaryti tavo vyras, nes, jei kištųsi tavo mama, tu jai pasakytum, kad taip nebedarytų, o ne jis. blush2.gif >>

Tas ir liūdniausia, kad jo palaikymą aš girdžiu tik tada, kai mudu vienu du. verysad.gif Tėvų akivaizdoje mano vyras viską suveda į vienkartinį "Nereikia man tų vaistų!" (bet ne "Aš jau suaugęs!"), tad tatukai tai ir supranta tiesiogiai: "Ai, vaistų jam nereikia, bet vat pasiūlysiu/pasirūpinsiu....". doh.gif Bijau, kad jis jaučia neįsisąmonintą kaltės jausmą, išreikalautą pagarbą ("Mes dėl tavęs šitiek paaukojom", "Mes stengėmės, kad tau būtų geriau") ir tai jau darosi panašu į nevisavertiškumo kompleksą. Pakanka susitikti su tėvais ir begėdė pasąmonė, visiškai neatsižvelgdama į jo karjeros laimėjimus, teškia atgal, į vaikystę - Kažin ar taip užsirišai batų raištelius?
Bijau kad motina (ypač jeigu nesutaria su sutuoktiniu) nesąmoningai įsikimba į vaiką ir neleidžia jam suaugti, nes kol jis yra šeimoje, vadinasi, yra dėl ko gyventi...

Bijau, kad mano mylimasis blaškosi draskomas vidinio konflikto: būdamas (ir palaikydamas) su manimi, jaučiasi išduodąs tėvus (motiną, mano anytą), o būdamas su tėvais kamuojasi stengdamasis įtikti ir jiems, ir man.

Nebežinau, nei kaip jam pagelbėti, nei kaip sau... cry.gif (net gaila mudviejų pasidarė, bet bijau, kad tai labai rimtas kliuvinys mūsų laimingai santuokai).

Labai tikiuosi, kad aš, vis dėlto, perdedu... doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dovile01: 19 kovo 2008 - 14:45
O kam ja mylet blink.gif ?Geriau tema "Kaip gyventi su anyta ir jai galo nepadaryt?"
Atsakyti
QUOTE(dovile01 @ 2008 03 19, 13:44)
<<Manau, tavo atveju, tavo vyras turi anytai pasakyt, kad jis ne mažas vaikas, kad turi žmoną, KURI JUO IR PASIRŪPINS mirksiukas.gif . Matai, jei tavo vyras nieko jai nesako, tai anyta galvoja, kad ji jam labai reikalinga. Jei kiekvieną kartą jai "atlėkus į pagalbą"  soske.gif tavo vyras nieko nedaro, tik šiltai ją priima, tai ji taip ir elgiasi, nes galvoja, kad yra reikalinga ir be jos nė per žingsnį doh.gif
Manau, kad tai vienintelė išeitis. Viską turi padaryti tavo vyras, nes, jei kištųsi tavo mama, tu jai pasakytum, kad taip nebedarytų, o ne jis.  blush2.gif >>

Tas ir liūdniausia, kad jo palaikymą aš girdžiu tik tada, kai mudu vienu du.  verysad.gif Tėvų akivaizdoje mano vyras viską suveda į vienkartinį "Nereikia man tų vaistų!" (bet ne "Aš jau suaugęs!"), tad tatukai tai ir supranta tiesiogiai: "Ai, vaistų jam nereikia, bet vat pasiūlysiu/pasirūpinsiu....".  doh.gif Bijau, kad jis jaučia neįsisąmonintą kaltės jausmą, išreikalautą pagarbą ("Mes dėl tavęs šitiek paaukojom", "Mes stengėmės, kad tau būtų geriau") ir tai jau darosi panašu į nevisavertiškumo kompleksą. Pakanka susitikti su tėvais ir begėdė pasąmonė, visiškai neatsižvelgdama į jo karjeros laimėjimus, teškia atgal, į vaikystę - Kažin ar taip užsirišai batų raištelius?
Bijau kad motina (ypač jeigu nesutaria su sutuoktiniu) nesąmoningai įsikimba į vaiką ir neleidžia jam suaugti, nes kol jis yra šeimoje, vadinasi, yra dėl ko gyventi...

Bijau, kad mano mylimasis blaškosi draskomas vidinio konflikto: būdamas (ir palaikydamas) su manimi, jaučiasi išduodąs tėvus (motiną, mano anytą), o būdamas su tėvais kamuojasi stengdamasis įtikti ir jiems, ir man.

Nebežinau, nei kaip jam pagelbėti, nei kaip sau...  cry.gif (net gaila mudviejų pasidarė, bet bijau, kad tai labai rimtas kliuvinys mūsų laimingai santuokai).

Labai tikiuosi, kad aš, vis dėlto, perdedu...  doh.gif  verysad.gif

Tu tiesiog pasakoji mano istoriją... blush2.gif
mano draugo mama užveržus jam aplink kaklą bambagyslę ir niekaip jo nepaleidžia... kai tik jis ,mano paskatintas, bando nors kiek parodyt, kad aš nepriklausau tau, "kad aš pats savo gyvenimo šefas", tada ji smaugia jį savo žodžiais, priekaištais ir t.t....verysad.gif verysad.gif
mane tai tiesiog veda iš proto... sad.gif
Atsakyti