Įkraunama...
Įkraunama...

Sinusitas

QUOTE(Tejyte @ 2009 01 12, 14:33)
Man geriausiai padeda Cinnabsin, jis atkemša bent vieną pusę biggrin.gif Bet padeda tik jeigu pradedu vartot pačioje ligos pradžioje. Maždaug po savaitės jau galiu normaliai gyvent.

nusipirkau ji ir as,nosis tai man atkista jau antra diena,tik beda ta kad joki puliai man nebega verysad.gif verysad.gif ka daryti tokiu atveju gal kas zinote?
Atsakyti
QUOTE(bbrigitukee @ 2009 01 12, 13:39)
nusipirkau ji ir as,nosis tai man atkista jau antra diena,tik beda ta kad joki puliai man nebega verysad.gif  verysad.gif ka daryti tokiu atveju gal kas zinote?

Belieka turbūt laukti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tejyte @ 2009 01 12, 14:57)
Belieka turbūt laukti unsure.gif

o kiek jussucialpiat tu tableciu ir jum pradeda begti tie puliai?
Atsakyti
QUOTE(bbrigitukee @ 2009 01 12, 15:07)
o kiek jussucialpiat tu tableciu ir jum pradeda begti tie puliai?

kai dar nezinojau kas cia man yra,tai garinausi,tada pradejo begti kaskiek ta sloga,kazin dabar kai sinusitas ar galima garintis?ar cia tas pats kaip ir sildyti?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitukee @ 2009 01 12, 14:23)
kai dar nezinojau kas cia man yra,tai garinausi,tada pradejo begti kaskiek ta sloga,kazin dabar kai sinusitas ar galima garintis?ar cia tas pats kaip ir sildyti?
g.gif

Garintis galima, netgi padeda išbėgti pūliams.O tau kartais į gerklę neteka? Nes būna, kad jie į gerklę teka ir per nosį nebėga.
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2009 01 12, 16:30)
Garintis galima, netgi padeda išbėgti pūliams.O tau kartais į gerklę neteka? Nes būna, kad jie į gerklę teka ir per nosį nebėga.

nu tai tada esiu siandien pasigarint su bulvem,gal kiek pades ax.gif ne man i gerkle nebega,bego anksciau kai nebuvo dar jokios slogos ir nesupratau kas cia darosi,man atrodo tada ir prasidejo sinusitas nes galva virs akiu skauda irgi jau daug seniau,tik si karta tai jau labai viskas negerai vyksta verysad.gif verysad.gif bega dabar tik labai labai nedaug ir ne puliai o bespalves gleives verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitukee @ 2009 01 12, 17:01)
nu tai tada esiu siandien pasigarint su bulvem,gal kiek pades ax.gif ne man i gerkle nebega,bego anksciau kai nebuvo dar jokios slogos ir nesupratau kas cia darosi,man atrodo tada ir prasidejo sinusitas nes galva virs akiu skauda irgi jau daug seniau,tik si karta tai jau labai viskas negerai vyksta verysad.gif  verysad.gif bega dabar tik labai labai nedaug ir ne puliai o bespalves gleives verysad.gif

Man labai padedavo Sinupretas( bet skystas, ne tabletem) ir Gelomirtolis .Dar gali nakciai prisiklijuoti tokius kompresiukus - ant merliuko,ar vatukes, ar dar konors uztepti medaus sumaisyto su trupuciu degtines( ar konjako)galima ir vien medaus mirksiukas.gif Padeda tikrai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2009 01 12, 17:47)
Man labai padedavo Sinupretas( bet skystas, ne tabletem) ir Gelomirtolis .Dar gali nakciai prisiklijuoti tokius kompresiukus - ant merliuko,ar vatukes, ar dar konors uztepti medaus sumaisyto su trupuciu degtines( ar konjako)galima ir vien medaus  mirksiukas.gif Padeda tikrai  ax.gif

as irgi sinupreta geriama turiu ir ji geriu 4u.gif taip pat ir gelomirtoli ir tuos kitus cinubbin ar kaip ten jie g.gif na o tuos kompresiukus kur klijuoiti,nes sako virs antakiu geriau jau nieko nedaryti,gal ant skruostu??
Atsakyti
QUOTE(bbrigitukee @ 2009 01 12, 20:25)
as irgi sinupreta geriama turiu ir ji geriu 4u.gif taip pat ir gelomirtoli ir tuos kitus cinubbin ar kaip ten jie g.gif na o tuos kompresiukus kur klijuoiti,nes sako virs antakiu geriau jau nieko nedaryti,gal ant skruostu??

Man tai budavo po akim g.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2009 01 12, 20:56)
Man tai budavo po akim  g.gif

o is kur jus zinot kur jie jum susirinko,nes man tai skauda visur ir po akim ir virs akiu ir tarp akiu,ir skruostai lyg patine verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(bbrigitukee @ 2009 01 12, 21:51)
o is kur jus zinot kur jie jum susirinko,nes man tai skauda visur ir po akim ir virs akiu ir  tarp akiu,ir skruostai lyg patine verysad.gif

Jei jums jau visur skauda,tai reiskia tikrai daug puliu visur prisirinke ir negali iseiti doh.gif Cinabsina tada gerk kas valanda ( ne daugiau,kaip 12 k.per diena).Jei jau pradejai Sinupreta, ir ji gerk,kaip nurodyta ( rodos 3k.per d.)Turetu pageret mirksiukas.gif
Atsakyti
Kalbant apie vaistus CIRRUS, tai juose yra pseudoefedrino. Jie skirti sutraukti nosies gleivinę. O kad su receptu, tai todėl, kad nuo padauginimo tabletėlių gali smagiai apsinešti, poveikis kaip lengvų narkotikų smile.gif O štai vienas iš šalutinių poveikių - dažnėja širdies ritmas, todėl organizmas dar labiau "nuvaromas", širdi ir imunitetas silpsta. Žodžiu, tai tokie apgaulingi vaistukai, padeda tam kartui, jei sergama retai, bet žiūrint iš sisteminio gydymo pusės, kaip būna su lėtiniais sinusitais, tai tik žalojimasis.
To pseudoefedrino dar būna vaistuose Therraflu, pvz., o gal ir dar kokiuose kituose to tipo. Palengvina kvėpavimą, plius jautiesi kaip maloniai girtas. vieną kitą kartą nieko, bet pastoviai naudoti - kepenų žalojimas.
Atsakyti