Man labai padejo nisaline svirkstas na ten minkstas jis reikia drungna vandeni pilt ir 2 arba 1 sauksteli druskos labai padeda ir man ir dukrai padejo patikekit jau geriau nusipirkti , o ne pirkti vaistus kurie laikui begant pasibaigia , o svirkstas gali laikytis nors ir 15 metu labai padeda va ir dabar buvo sinusitas tai su svirkstu savaite praskalavau nosi ir gerai . ten reikiaa isikisti i nosi ir susileisti visa svirksta tada perbegs i kita nosi veliau taip pat i kita nosies snerve ikisti ir isspausti visa svirksto tirpala labai padeta dziaugiuosi kad isigyjome toki nuostabu daikta.
Kaip laikina ir efektyvi priemonė šalinanti sinusito simptomus - spaudimą, užgulimą, skausmą - yra fenilfrino hidrochlorido turintys preparatai. Vartojant nerekomenduojama viršyti 60mg per parą.
Sergant lėtiniu sinusitu ligą išsigydyti galima vartojant serapeptazija (serratia peptidase) bakterinius preparatus. Tai šilkverpių vikšrų žarnyne gyvenančios bakterijos, dėl savo savybių medicinoje naudojamos uždegimų, sinusito, kai kurių širdies ir kraujagyslių ligų terapijai. Sinusito gydymui rekomenduojamas keturių savaičių kursas po 30mg per dieną.
Sergant lėtiniu sinusitu ligą išsigydyti galima vartojant serapeptazija (serratia peptidase) bakterinius preparatus. Tai šilkverpių vikšrų žarnyne gyvenančios bakterijos, dėl savo savybių medicinoje naudojamos uždegimų, sinusito, kai kurių širdies ir kraujagyslių ligų terapijai. Sinusito gydymui rekomenduojamas keturių savaičių kursas po 30mg per dieną.
QUOTE(sandraandruske @ 2009 07 09, 14:58)
laba,
gal kam taip buvo ar ka zinot-
uztino viena akis virsutinis vokas paskui kita ir taip tai viena tai kita tai abi
kauno klinikose puse metu prasivazinejau i ligoninej savate gulejau,gyde akis is pradziu
bet praeina ir vel atsiranda,padare vsus tyrimus visa mane istyre ir nera ligos
prednisolon hormonu israse istinau visa kaip begemotas bet liga dingo
praejo puse metu atsikeliu ryta nieko nematau uztinusi akis.gydytoja sako sinusito pozymiai,pakracius atminti sumasciau kad savaitgali baliuj buvom ten restorano salej kondicionierius labai jautesi ir lyg sloga kita diena buvo
tai gal tikrai sinusitas 
gal kam taip buvo ar ka zinot-
uztino viena akis virsutinis vokas paskui kita ir taip tai viena tai kita tai abi

Sveika, man taip būna. Per 5 metus šeštą kartą jau užtino... bet man tinsta po vieną akį, nebūna abi iškart. Kai pirmą kartą užtino, tai ne juokai buvo, lėkėm pas akių gydytoją, ta nieko blogo nerado. Paskui į priimamąjį - sako gali būti dėl sinusito, tai kišo į nosį kokį tai aparatą, bet nerado jokio sinusito

O kaip tau viskas prasideda? Man tai prieš užtinstant skauda akis ar vieną akį, atrodo lyg kažkoks tempimas ar plėšimas iš vidaus, o paskui jau pasidarau graži baisiausiai

As savo vaika gydau pradzioje aflubin ir sinupreto lasiukais sumaisant juos...duodu ir tuos ir tuos....jeigu jau labai pablogeja ir paumeja tas reikalas - labai esu patenkinta UNASYN geriamaja suspensija (antibai) jie yra vysniu skonio..sugirdydavau su svirkstuku kai buvo mazute...
Girdejau kad jie skaitosi kaip provaistai ir nedirgina skrandzio ...ir yra neblogai toleruojami mazu vaikuciu... neisspjauna ..
Girdejau kad jie skaitosi kaip provaistai ir nedirgina skrandzio ...ir yra neblogai toleruojami mazu vaikuciu... neisspjauna ..
QUOTE(bbrigitukee @ 2009 06 10, 12:48)
laba dar karteli
noriu paklausti tu kurioms sinusitas kartojasi del blogos nosies pertvaros,man siulo ja issioperuoti ir tada aceit nesikartos,netikiu as tuo,sakykit ar kuriaii issioperavus nustojo kartotis sinusitas

Man kartojosi del pertvaros, ryzausi operacijai, bet dar tik savaite po jos, tai negaliu tvirtint kad padejo

QUOTE(lukamona @ 2009 09 26, 14:22)
kasmet pora kartu sloga baigiasi sinusitu, ir labai padeda, tiksliau issigydau Gelomyrtoliu .

QUOTE(dominyka3 @ 2009 10 26, 20:39)

Man irgi jau niekas nepadeda, rytoj nusipirksiu sio vaisto, labai tikiuosi kad man irgi pades

QUOTE(juraza @ 2009 09 28, 11:49)
Sveika, man taip būna. Per 5 metus šeštą kartą jau užtino... bet man tinsta po vieną akį, nebūna abi iškart. Kai pirmą kartą užtino, tai ne juokai buvo, lėkėm pas akių gydytoją, ta nieko blogo nerado. Paskui į priimamąjį - sako gali būti dėl sinusito, tai kišo į nosį kokį tai aparatą, bet nerado jokio sinusito
Bet po kelių dienų praėjo savaime. Ir taip visada praeina per kokias 3 - 4 dienas. O vieną kartą tai išsigandau, kokią savaitę laikėsi užtinimas
nu galvoju, jei taip ir pasiliks
bet praėjo šiaip taip.
O kaip tau viskas prasideda? Man tai prieš užtinstant skauda akis ar vieną akį, atrodo lyg kažkoks tempimas ar plėšimas iš vidaus, o paskui jau pasidarau graži baisiausiai

nu cia tai geras,jus isivaizduojat man tas pats,dabar sedziu su istinusia akim,tiksliau voku,kai ryte atsikeliu,nieko matyti negaliu,jau man trecia karta taip islyla,du kartus ant voko,o viena karta ant kaklo buvo,ryt begsiu pas gydytoja

QUOTE(ligituka @ 2009 11 02, 16:34)
nu cia tai geras,jus isivaizduojat man tas pats,dabar sedziu su istinusia akim,tiksliau voku,kai ryte atsikeliu,nieko matyti negaliu,jau man trecia karta taip islyla,du kartus ant voko,o viena karta ant kaklo buvo,ryt begsiu pas gydytoja 

Parašyk, kaip sekės pas gydytoją, gal ir man bus naudinga

Padeda išvalyti gleives nuo sinusito toks Black seed oil - sėjamosios juodgrūdės aliejus. Jį reikia lašinti po 3 lašus ryte vieną kart per dieną. Padeda net labai. Tik jis labai griaužia. Aš pirkau užsisakiusi per internetą, bet žinau kad yra ir aliejaus parduotuvėje. Super dalykas