Įkraunama...
Įkraunama...

Sinusitas

Galvoju kreiptis i gydytoja, tik nezinau, ar eiti pas odontologa ar pas LOR, kaip manote? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(LijaAntLedo @ 2010 02 05, 22:49)
Galvoju kreiptis i gydytoja, tik nezinau, ar eiti pas odontologa ar pas LOR, kaip manote? 4u.gif

Mano manimu pas gera Lor gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Zavioji @ 2010 02 01, 16:49)
Ačiū, Soft, įdomus variantas. Apie aliejaus laikymą burnoje rytais esu daug kur skaičiusi, tik niekaip nesupratau , ką tai duoda. Tiesiog, parašo kas nors, kad taip daro, o kodėl, kuo tai naudinga - taip ir lieka neaišku, tik sako, kad sveika smile.gif Kažkas rašė, kad vitaminų gauna iš aliejaus.. ??? O, tau, pasirodo, profilaktikos piemonė peršalimo ligoms. Na, deduosi sau į užrašus ir tikrai pabandysiu.

As skaiciau kuo tai naudinga smile.gif tiesiog veikia kaip masazas. Galima nauduoti ne tik alieju, o netgi vandeni su eteriniu alieju (laseli). Burnoje yra labai daug tasku, kurios stimuliuoja smegenis ir daug kitu organu. Va jeigu skaitot rusu kalba, tai idomus straipsnis smile.gif
http://www.medicus.r...mp;art_id=11922
Cia istrauka butent apie alieju: ax.gif
Изучая рефлекторные связи полости рта, мы проследили и оценили реакции организма на полоскание рта подсолнечным маслом. 30 лет тому назад такие полоскания по инициативе харьковских врачей назначались при очень многих заболеваниях: гипертонической болезни, мигрени, гастрите, полиартрите, ангине, неврастении, геморрое и т.д. Непомерно широкий круг показаний и теоретическая необоснованность методики сразу же создали негативное отношение к ней врачей различных специальностей. На полоскание рта подсолнечным маслом, как на лечебное мероприятие, было наложено вето. Так была подавлена в зародыше оригинальная ротовая методика – лечебный массаж мозга.

4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jukka: 24 vasario 2010 - 20:57
QUOTE(Karklas @ 2010 02 05, 22:25)
Man buvo odontologinės kilmės sinusitas.Tai viskas prasidėjo nuo dantų skausmo.Bet jei jau sirgote sinusitu ir ankščiau neskaudėjo, tai nežinau, ar gali būti dabar.O šiaip skausmas jausdavosi giliai, enantis į viršų , į skruostą.

Man lygiai tas pats buvo, net nuo dantų į akis, gal greičiau į akiduobes skausmas ėjo ir ašaros bėgo. Gėriau Gelomyrtol forte, bet nelabai geriau tapo, tiksliau skausmas daugiau kaktoje susimetė, kažkur tarp antakių cray.gif Dar sinusitu nebuvau sirgus, tai dabar rankiojuos informaciją kaip gydytis. Girdėjau, kad labai padeda nosies plovimai su druska, bet kol kas nesiryžtu blink.gif Gal kas žinot ką nors ne tokio drastiško?
Atsakyti
QUOTE(Zizija @ 2010 02 27, 21:37)
Man lygiai tas pats buvo, net nuo dantų į akis, gal greičiau į akiduobes skausmas ėjo ir ašaros bėgo. Gėriau Gelomyrtol forte, bet nelabai geriau tapo, tiksliau skausmas daugiau kaktoje susimetė, kažkur tarp antakių cray.gif Dar sinusitu nebuvau sirgus, tai dabar rankiojuos informaciją kaip gydytis. Girdėjau, kad labai padeda nosies plovimai su druska, bet kol kas nesiryžtu blink.gif Gal kas žinot ką nors ne tokio drastiško?

Aš šį sinusitą gydžiaus gal metus. Viskuo -homeopatiniais, antibijotikais, plovimais ir t.t.Niekas nepadėjo.Tada išsioperavau, dar po operacijos metus vaikščiojau į ligoninę plautis su druskos tirpalu.Ir galiausiai išsitraukiau tą dantį, nuo kurio viskas prasidėjo.Dabar jau keli metai praėjo, kolkas viskas gerai thumbup.gif .Jei dabar taip būtų, pirmiausiai pašalinčiau priežastį, t.y. dantuką. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karklas @ 2010 02 28, 12:38)
Aš šį sinusitą gydžiaus gal metus. Viskuo -homeopatiniais, antibijotikais, plovimais ir t.t.Niekas nepadėjo.Tada išsioperavau, dar po operacijos metus vaikščiojau į ligoninę plautis su druskos tirpalu.Ir galiausiai išsitraukiau tą dantį, nuo kurio viskas prasidėjo.Dabar jau keli metai praėjo, kolkas viskas gerai  thumbup.gif .Jei dabar taip būtų, pirmiausiai pašalinčiau priežastį, t.y. dantuką.  smile.gif

Ačiū už atsakymą, bet kad ir nežinau nuo ko man prasidėjo sinusitas g.gif Pirmiausiai susirgau bronchitu ir nors dar kosėju, krūtinės jau nebeskauda. Tik paskui pradėjo skausmai galvoje reikštis: pirmiausiai nuo danties viršun, o jau kitą dieną kaktoje tarp antakių. Beje, jaučiuos geriau. Garinau su druska ir soda ne tik gerklę, bet traukiau ir į nosį, skalavau burną su druska, geriu ramunėlių arbatos su medumi, privalgiau citrinų. Labai daug šnypščiu nosį - net nesitiki, kad tiek visko toj nosy gali būti ax.gif Tikiuosi, kad praeis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(chiuncia @ 2010 01 20, 17:58)
Tai gal i angina cia labiau panasu?  g.gif  O slogos nera begancios, ar is viso nei nosyte uzgulta? Nes jei nera net uzgulimo, tai sinusito tikrai nebus.

Netiesa, mano nosis nei uzgulta nei sloga kamuoja, ausis ir akis skauda tik, o pasirodo turiu ir as sia liga ax.gif
Atsakyti
Keliu tema i virsu 4u.gif na mano bedos nedingsta, jau po visu proceduru ir sildymu atrode lyg ir aprimo skausmas bet va savaitgali pasinaudojau siuo patarimu http://lmedicina.dnp...ek_sinusita.htm
ir deja ryte atsikeliau patinusiom akim ir vel skaudancia nosimi verysad.gif doh.gif a o griebtis
Atsakyti
buvo labai stiprus ir staigus sinusitas uzejes,bet neseniai buvau antibijotikus gerus tai nepuoliau ju geti, nors bego zaliai zali liuliai, dabar jau nebebega, nosis neberaudona, karta dienoje dar ispuciu zaliu ju, bet jau ir baltu ir geltonesniu daugiau, siaip isvis bega nosis nebedaug, na bet kakta desineje puseje vistiek skauda, ir i ausis kazkaip tas tempimas eina, daznai uzguila ausi, ar jums yra taip buve?gal tada riekia isgerti antibijotiku jau nors ir nebesloguoju taip
Atsakyti
dar bioptrono lempa labai padeda 4u.gif
Atsakyti
Tos, kurios vartojot gelomirtol forte, kiek laiko geriat,kiek pakuočių prireikia išsigydyti sinusitą g.gif
Man visada užtekdavo pusantros pakuotės, o dabar jau penktą geriu, nepraeina verysad.gif nebežinau ką daryti, ar gerti ir toliau. parašyta, kad galima vartoti ilgą laiką g.gif
gal dar kokių vaistų yra nuo sinusito g.gif ( antibijotikai nepadeda schmoll.gif )
Atsakyti
Mane irgi užpuolė šita bjaurybė verysad.gif .Skausmas nežmoniškas jau penkta para,nebežinau jau ko griebtis,niekas nepadeda,vaistų prirašyta milijonas,o naudos jokios. doh.gif .Netikėjau kad tokia baisi liga gali buti sinusitas.
Atsakyti