Galvoju kreiptis i gydytoja, tik nezinau, ar eiti pas odontologa ar pas LOR, kaip manote?

QUOTE(LijaAntLedo @ 2010 02 05, 22:49)
Galvoju kreiptis i gydytoja, tik nezinau, ar eiti pas odontologa ar pas LOR, kaip manote? 

Mano manimu pas gera Lor gydytoja.
QUOTE(Zavioji @ 2010 02 01, 16:49)
Ačiū, Soft, įdomus variantas. Apie aliejaus laikymą burnoje rytais esu daug kur skaičiusi, tik niekaip nesupratau , ką tai duoda. Tiesiog, parašo kas nors, kad taip daro, o kodėl, kuo tai naudinga - taip ir lieka neaišku, tik sako, kad sveika
Kažkas rašė, kad vitaminų gauna iš aliejaus.. ??? O, tau, pasirodo, profilaktikos piemonė peršalimo ligoms. Na, deduosi sau į užrašus ir tikrai pabandysiu.

As skaiciau kuo tai naudinga

http://www.medicus.r...mp;art_id=11922
Cia istrauka butent apie alieju:

Изучая рефлекторные связи полости рта, мы проследили и оценили реакции организма на полоскание рта подсолнечным маслом. 30 лет тому назад такие полоскания по инициативе харьковских врачей назначались при очень многих заболеваниях: гипертонической болезни, мигрени, гастрите, полиартрите, ангине, неврастении, геморрое и т.д. Непомерно широкий круг показаний и теоретическая необоснованность методики сразу же создали негативное отношение к ней врачей различных специальностей. На полоскание рта подсолнечным маслом, как на лечебное мероприятие, было наложено вето. Так была подавлена в зародыше оригинальная ротовая методика лечебный массаж мозга.

QUOTE(Karklas @ 2010 02 05, 22:25)
Man buvo odontologinės kilmės sinusitas.Tai viskas prasidėjo nuo dantų skausmo.Bet jei jau sirgote sinusitu ir ankščiau neskaudėjo, tai nežinau, ar gali būti dabar.O šiaip skausmas jausdavosi giliai, enantis į viršų , į skruostą.
Man lygiai tas pats buvo, net nuo dantų į akis, gal greičiau į akiduobes skausmas ėjo ir ašaros bėgo. Gėriau Gelomyrtol forte, bet nelabai geriau tapo, tiksliau skausmas daugiau kaktoje susimetė, kažkur tarp antakių

QUOTE(Zizija @ 2010 02 27, 21:37)
Man lygiai tas pats buvo, net nuo dantų į akis, gal greičiau į akiduobes skausmas ėjo ir ašaros bėgo. Gėriau Gelomyrtol forte, bet nelabai geriau tapo, tiksliau skausmas daugiau kaktoje susimetė, kažkur tarp antakių
Dar sinusitu nebuvau sirgus, tai dabar rankiojuos informaciją kaip gydytis. Girdėjau, kad labai padeda nosies plovimai su druska, bet kol kas nesiryžtu
Gal kas žinot ką nors ne tokio drastiško?

Aš šį sinusitą gydžiaus gal metus. Viskuo -homeopatiniais, antibijotikais, plovimais ir t.t.Niekas nepadėjo.Tada išsioperavau, dar po operacijos metus vaikščiojau į ligoninę plautis su druskos tirpalu.Ir galiausiai išsitraukiau tą dantį, nuo kurio viskas prasidėjo.Dabar jau keli metai praėjo, kolkas viskas gerai

QUOTE(Karklas @ 2010 02 28, 12:38)
Aš šį sinusitą gydžiaus gal metus. Viskuo -homeopatiniais, antibijotikais, plovimais ir t.t.Niekas nepadėjo.Tada išsioperavau, dar po operacijos metus vaikščiojau į ligoninę plautis su druskos tirpalu.Ir galiausiai išsitraukiau tą dantį, nuo kurio viskas prasidėjo.Dabar jau keli metai praėjo, kolkas viskas gerai
.Jei dabar taip būtų, pirmiausiai pašalinčiau priežastį, t.y. dantuką. 

Ačiū už atsakymą, bet kad ir nežinau nuo ko man prasidėjo sinusitas

QUOTE(chiuncia @ 2010 01 20, 17:58)
Tai gal i angina cia labiau panasu?
O slogos nera begancios, ar is viso nei nosyte uzgulta? Nes jei nera net uzgulimo, tai sinusito tikrai nebus.

Netiesa, mano nosis nei uzgulta nei sloga kamuoja, ausis ir akis skauda tik, o pasirodo turiu ir as sia liga

Keliu tema i virsu
na mano bedos nedingsta, jau po visu proceduru ir sildymu atrode lyg ir aprimo skausmas bet va savaitgali pasinaudojau siuo patarimu http://lmedicina.dnp...ek_sinusita.htm
ir deja ryte atsikeliau patinusiom akim ir vel skaudancia nosimi
a o griebtis

ir deja ryte atsikeliau patinusiom akim ir vel skaudancia nosimi

buvo labai stiprus ir staigus sinusitas uzejes,bet neseniai buvau antibijotikus gerus tai nepuoliau ju geti, nors bego zaliai zali liuliai, dabar jau nebebega, nosis neberaudona, karta dienoje dar ispuciu zaliu ju, bet jau ir baltu ir geltonesniu daugiau, siaip isvis bega nosis nebedaug, na bet kakta desineje puseje vistiek skauda, ir i ausis kazkaip tas tempimas eina, daznai uzguila ausi, ar jums yra taip buve?gal tada riekia isgerti antibijotiku jau nors ir nebesloguoju taip
Tos, kurios vartojot gelomirtol forte, kiek laiko geriat,kiek pakuočių prireikia išsigydyti sinusitą
Man visada užtekdavo pusantros pakuotės, o dabar jau penktą geriu, nepraeina
nebežinau ką daryti, ar gerti ir toliau. parašyta, kad galima vartoti ilgą laiką
gal dar kokių vaistų yra nuo sinusito
( antibijotikai nepadeda
)

Man visada užtekdavo pusantros pakuotės, o dabar jau penktą geriu, nepraeina

gal dar kokių vaistų yra nuo sinusito

Mane irgi užpuolė šita bjaurybė
.Skausmas nežmoniškas jau penkta para,nebežinau jau ko griebtis,niekas nepadeda,vaistų prirašyta milijonas,o naudos jokios.
.Netikėjau kad tokia baisi liga gali buti sinusitas.