Įkraunama...
Įkraunama...

Sinusitas

kaip skaiciau kad gydymas antibijotikais gali padeti tik tuo atveju jei uzdegimas bakterines kilmes... kitaip tik alinat organizma o sinusitas toliau sau gyvuoja sad.gif
Atsakyti
sakot sergat net 7 metus sinusitu? g.gif
mano tevas juo sirgo gal pora-trejeta menesiu ir nuo jo mire-mirties liedijime parasyta-mirties priezastis-pansinusitas... g.gif


jis tiesiog nesigyde...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glimer: 28 sausio 2011 - 18:01
QUOTE(Glimer @ 2011 01 28, 19:01)
jis tiesiog nesigyde...


Liūdna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(secret_lover_ @ 2010 11 30, 11:02)
labuuks  4u.gif  amžina mano bėda - sinusitas, jau 7 metus su juo draugauju..  doh.gif  verysad.gif  žinoma, gydytojai sako, išsioperuok ir bus geriau, bet va, gyvų pavyzdžių aplinkui pilna, kurie išsioperavo ir dabar turi dar daugiau bėdų su šia liga..  doh.gif  žinok žmogau ką daryti.. Man nepadėjo ir nepadeda niekas, išskyrus ligoninė ir joje leidžiami vaistai, tada buvo viskas super, jaučiausi kaip naujas žmogus, kvėpuot pro nosį galėjau ir šiaip jausmas superinis  thumbup.gif  o va praėjo dvi savaitės ir vėl slogos, vėl nosis užkišta, labiau peršąlu tai ir žandai pradeda skaudėt, kakta, veidas aptirpsta.. Vaistus ryk neryjus - nepadeda.. Kiaušinius ridenu karštus ant kaktos, jokie pūliai neišsipučia, juoda ridiką naudojau - toks pat nulis..


man irgi taip pat buvo. Būdama mokinukė sirgau sinusitu, tai padėjo tik operacija (plovimas) ligoninėje. Paskui studentė būdama žiauriu sinusitu susirgau. Vėl tik plovimas tepadėjo 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,ir as turejau sinusita verysad.gif . Dabar man 36 m bet nuo 5 klases gyvenau su baisiniu galvos skausmu unsure.gif , tevai su manim ismaise puse lietuvos ir nieko.Bet pries trejus metus papuoliau pas nuostabe LOR specialiste biggrin.gif ir pradejau gyvenima be galvos skausmo.Gydymas truko gan ilgai apie 4 men.Gavau 18 punkciju(kai duria ta dicke adata ir plauna) antibijotiku ir labai padejo po proceduru garinimasis su arbatmedzio aliejaus keliais lasiukais thumbup.gif Visoms linkiu pasveikt biggrin.gif
Atsakyti
labukas

As ir su tokia bedele,pirma karta man sinusitas.Tai ieskau kokio gero patarimo smile.gif
Neskaitant to kad geriu antra diena antibiotikus,bet galvos sakusmas truputi tik aprimo,ir toks jausmas kad viskas po viena akim kaupiasi,nes ten paspaudus skauda sad.gif
Taigi vakar isbandziau rasta varianta su cesnaku ir sviestu,istepti tas sinusitines vietas,tai po kokiu 7 minuciu viska nusivaliau nes ziauriai degina,kazkoks absurdas g.gif
Plaunu nosy su sudytu vandenuku,bet nepasakyciau kad daug kas ten valosi po to schmoll.gif
Na po kol kas geriausias rezultatas garinimas su virtos bulves nuoviru(as net su visa bulve garinau rolleyes.gif )Tai po garinimo,na tikrai daug isejo lauk ax.gif
Efektas geras,bet trumpam.....taigi nezinau kiek daznai galima garinti?????Gal kas zinote ar tai nepakenks ?
Aciu uz atsakymuks 4u.gif
Atsakyti
Labutis,
sinusitai jau 2 metaui.lėtiniai, su paūmėjimais.
Niekaip nepraeina, jau imuniteto neliko, hemoglobinas krito.
vakar klausiau gydytojos, negi nėar jokių priemonių(apart vaistų bandymo ant manęs) nustatyti sinusitų kilmę, gal alerginiai?ar pan? sakė-ne.
Vakar parašė naujus stebuklingus vaistus"Nasodren", pažiūrėjau kainą -70 lt 50 ml purškaliukas.
Gal kas bandėte ar padarė stebuklą tas Nasodren?
Atsakyti
QUOTE(ajd @ 2011 02 03, 11:49)
Labutis,
sinusitai jau 2 metaui.lėtiniai, su paūmėjimais.
Niekaip nepraeina, jau imuniteto neliko, hemoglobinas krito.
vakar klausiau gydytojos, negi nėar jokių priemonių(apart vaistų bandymo ant manęs) nustatyti sinusitų kilmę, gal alerginiai?ar pan? sakė-ne.
Vakar parašė naujus stebuklingus vaistus"Nasodren", pažiūrėjau kainą -70 lt 50 ml purškaliukas.
Gal kas bandėte ar padarė stebuklą tas Nasodren?

Aš bandžiau.Stebuklo nepadarė.Pasveikau tik po operacijos ir po ilgų plovimų po operacijos smile.gif
Atsakyti
Na, nežinau, aš esu tos nuomonės kad yra būdų ne vien vaistais gydytis, juk pagrindinė sinusito priežastis nusilpęs imunitetas ir organizmo užterštumas, asmeniškai aš valausi organizmą avižomis, anksčiau avižų nuoviru, dabar paprasčiausiais avižiniais dribsniais 4u.gif
Atsakyti
Nenoriu būt įkyri, bet labai rekomenduoju paleistuvę, arba gyvavedę. Toks augalas yra.

Mano mama sirgdavo sinusitais, jai kas du mėnesius valydavo pūlius, siaubingai skaudėdavo. Kai jai pasakė, kad reikia palašint paleistuvę, nuo to laiko atsisveikino su sinusitu visiems laikams.

Mano kaimynės mergaitė sirgo sinusitu, jau gėrė antrą porciją antibijotikų, niekaip nepasveiko. Palašino paleistuvę - sinusito kaip nebūta. Daktarai džiaugėsi, kad padėjo antrieji antibijotikai lotuliukas.gif Pati kaimynė sirgo - palašino ir vėlgi susigydė gana greitai.

Dar savo klasiokės mergaitei 2 metų nuolat kartotavosi sinusitai. Daviau jai tos gėlės, palašino ir sinusitui galas. Per du metus niekada nebepasikartojo.

Krūvos krūvos pavyzdžių kaip žmonės susigydė sinusitą su paleistuve. Nu jeigu būtų papildas koks nors galėtumėt netikėti, sakyti, kad esu platintoja, bet dabar... kodėl jums nepabandžius? Pradžioje reikia lašinti dažniau - kokius 4 kartus dienoje, paskui pagal poreikį. Kitas dalykas iš kur gauti to augalo... Nagi pabandykit forumuose paieškot, jeigu negausite lapų, tai bent daigelių.


Čia apie ją daugiau diskutuojama
http://www.supermama...howtopic=137238
Atsakyti
Bet ar tinka šis augalas jei sloga nepūlinga, tiesiog ištisai bėga "vandenėlis"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(butėė @ 2011 02 03, 18:18)
Bet ar tinka šis augalas jei sloga nepūlinga, tiesiog ištisai bėga "vandenėlis"? g.gif


Jeigu vandenelis ir sinusitas? Hmm, nezinau, gali buti kad netinka, bet gali buti kad irgi tinka. Karta sunui vis bego ir bego. mama pasiule palasint, tai is tiesu padejo. Nustojo begt.
Galima logiskai pamastyt, kodel. Va mintys. Realiai tai tas augalas turi poveiki, kad 1. esamas isskyras suskystina ir sukelia ciauduli, o to viskas lengvai issipucia ir nosis puikiai issivalo. Pradzioje issivalo issyros, paskui pradeda begti ir valytis puliai.
Bet taip pat, 2) augalas turi kazkokiu gal vitaminu bei mikroelementu, ko pasekoje labai susitipreja gleivine ir pradeda pati kovot su liga. (Skirtingai nuo lasiukais nuo slogos, kurie silpnina ir sausina gleivine) Butent si savybe ir pasitarnauja tuomet kai nosis bega.
Ir trecia savybe, kad 3) augalas sugeba isvalyt pulinius ir gydyti zaizdas (delto labai tinka deti ant puliniu, spuogu, sunkiai gyjanciu zaizdu). Todel visas tris savybes sudejus tai yra puiki priemone nuo sinusito.
Sutinku, kad kai sloga bega, tai augalas maziau veiksmingas negu tuomet kai uzsikisusi, nes beganti sloga greiciau pasalina visas augalo sultis is nosies ir veikimas trumpesnis, bet visvien gi jis niekuo nekenksmingas ir galima pabandyt.
Na siaip sunku butu garantuot, kad sinusitas nepasikartos, bet su juo galima uzkirst kelia laiku sugydzius sloga. O kaip minejau tikrai daug kam ir nepasikratoja. Todel, kad sustiprina gleivine.
Papildyta:
http://www_dovanucen...ai-p-50013.html

va kaip ta gele atrodo

user posted image

Radau, kad ji vadinama KALANKĖ, bet turi atrodyti būtent taip, nes po pavadinimu kalankė būna kažkokių kitaip atrodančių gėlių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skruzdeda: 03 vasario 2011 - 19:14