Įkraunama...
Įkraunama...

Ar esat su vaiku gulėję ligoninėj?

Paskaicius sita tema tai susidaro ispudis,kad seselem patinka vaikus kankinti,kad jos specialiai nepataiko i vena.Bet nei viena nesupranta,kad tai sunkus ir atsakingas darbas.Kiekviena karta einant i procedurini nezinai ka rasi.Ne gana to,kad vakas iskankintas ligos ir buna venos pasislepe,arba netekes daug skyscio ir tos venos trukineja,vistiek kalta slaugytoja.O kiek vaikiuku storuliuku,rankytes kaip paduskytes,kur tada rasti vena?duri ten nes zinai,kad ji turi buti.O kiek isgirsti grasinimu,nemaloniu zodziu savo adresu,tai kaip po to psicholiginio streso dirbti is vis.Kaip lenga cia temoje parekauti.Krepsininkai ir visa gyvenima meto kamuoli i krepsi,bet kazkodel nevisada pataiko kai reikia.Motinos kurios nepalieka vaiku proceduriniuose,rodo nepagarba ir nepasitikejima personalui ir daro meskos paslauga vaikui.Seseles ne ekstrasenses ir parodykit nors viena sesele kuri specialiai ir su malonumu bado jusu vaika.
Atsakyti
Esu su savo mergaitemis gulejusi ligoninese savo mieste ir teko pabuvoti santariskese. Panevezio miesto ligoninei tik geriausi atsiliepimai, sesutes labai malonios, gydytojai taip pat. O is infekines, tai tik blogi prisiminimai, baisu, geriau ten nepakliuti.
O apie santariskes, galiu pasakyi tik tiek... nesuprantu rusu kalbos ir nematau prasmes jos mokytis, nes gyvenu Lietuvoje. Tas labai erzina. O del kitu dalyku, taip, mamu nemaitina, reikia susimoketi. seip viskas grazu ir tvarkinga.
Atsakyti
teko pries metus guleti klp vaiku ligoninei,prisiminimai nekokie schmoll.gif
palata gausi tik per pazystamus,pati savo akim maciau,kaip skyriaus vedejos kazkokie pazystami gavo palata greiciau,nei kita moteris su vaiku,nors ji pirmesne buvo. ir paciai teko kreiptis I pazystamus,kad palata gauciau blush2.gif
del kateterio statymo,pilnai sutinku,kad vaikams sunkiau pataikyti,bet jai nemoki istatyti,tai gal iskart pasikvies kuri moka,o nekankink vaiko val.laiko
maistas baisus,atvykom ,nes veme,del ko nepaaiskino,bet nuo ligonones maisto dar labiau pradejom vemti,tai viena sauna sesute,liepe vaikui pusryciam tik misinuko duoti,nes kitaip is ligonines neisvaziuosim.
seseles grubios,dzin ant pacientu,paprasius vandens misinukui,atnese arbatos,pasakius,kad prasiau silto vandens,atsake,kad gal nenorejo isgirsti,ka sakiau doh.gif
dziaugiuosi,kad nors teko tik dvi paras pabuti
tikiuosi daugiau nepapulsim,ko linkiu ir kitom mamytem mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xingx @ 2013 07 28, 22:53)
Esu su savo mergaitemis gulejusi ligoninese savo mieste ir teko pabuvoti santariskese. Panevezio miesto ligoninei tik geriausi atsiliepimai, sesutes labai malonios, gydytojai taip pat. O is infekines, tai tik blogi prisiminimai, baisu, geriau ten nepakliuti.
O apie santariskes, galiu pasakyi tik tiek... nesuprantu rusu kalbos ir nematau prasmes jos mokytis, nes gyvenu Lietuvoje. Tas labai erzina. O del kitu dalyku, taip, mamu nemaitina, reikia susimoketi. seip viskas grazu ir tvarkinga.


Nu vat kaip skirtingai g.gif Nesenai grįžau su mažuoju iš Santariškių vaikų ligoninės infekcinio skyriaus. Ir neturiu kuo pasiskųst. Gal tik aplinka galėtų būti mielesnė (bet čia menkniekis). Visas personalas buvo malonus, profesionalus, visi kalbėjo lietuviškai. Ir kateterį prie mano akių dėjo, ir kraują du kartus iš venos ėmė (antrą kartą kiek sunkiau pataikė, bet tikrai ne iš blogos valios). Ir informaciją suteikė, ir apžiūrėdavo, ir į klausimus atsakydavo. Nu nežinau, negaliu niekam nieko prikišt. Gulėjom savaitę. Esu tikrai dėkinga visiems, prisidėjusiems prie sklandaus vaiko sveikimo.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2013 08 26, 17:45)
Nu vat kaip skirtingai g.gif Nesenai grįžau su mažuoju iš Santariškių vaikų ligoninės infekcinio skyriaus. Ir neturiu kuo pasiskųst. Gal tik aplinka galėtų būti mielesnė (bet čia menkniekis). Visas personalas buvo malonus, profesionalus, visi  kalbėjo lietuviškai. Ir kateterį prie mano akių dėjo, ir kraują du kartus iš venos ėmė (antrą kartą kiek sunkiau pataikė, bet tikrai ne iš blogos valios). Ir informaciją suteikė, ir apžiūrėdavo, ir į klausimus atsakydavo. Nu nežinau, negaliu niekam nieko prikišt. Gulėjom savaitę. Esu tikrai dėkinga visiems, prisidėjusiems prie sklandaus vaiko sveikimo.

Aš pateiksiu priešingą nuomonę. Šiuo metu gulim Vaikų ligoninėje šiandien jau 6ta diena. Sesutės normalios vienos meilesnės, kitos mažiau šnekios bet visos malonios. Pirmas 4 paras vaikas praleido reanimacijoje (1 parą) ir bendroje palatoje. Švaru, tvarkinga, maistas tikrai normalus. Jau keitė kateterį - ilgai taikėsi bet pataikė iš pirmo karto. Dabar jau antra diena išsinuomavom atskirą palatą, nes vaikui kažkaip baisu pasidarė miegot. Tai šiandien sugedo televizoriaus garsas, kai vaikas pasiskundė iš karto atlėkė pažiūrėt, kai neišėjo sutvarkyt pakeitė palatą net prašyt nereikėjo. Todėl esu patenkinta, nors jokio linksmumo ligoninėje gulėti
Atsakyti
teko gyventi Druskinikuose Sauluteje sanatorijoje su vaikuciu, tai normaliai, ko del vaikuciu sveikatos, pakentesi biggrin.gif
Atsakyti
Labas.Mums teko tris kartus guleti kauno treciojoje ligonineje nieko blogo negaliu pasakyti.Sesutes geros ir kalbios, gydytojos irgi rupinosi mumis. Kas liecia Klaipedos vaiku ligonines skyriu tai teko draugei su vaiku guleti tai irgi tik geri atsiliepimai, net gavo atskira palata nors jos net neprase.
Atsakyti
sveikos mamytes. norejau paklausti ar kuri susidurete su Panevezio ligonines LOR skyriu?
Atsakyti
Gulejau su dukra 8 metu antakalnio vaiku skyriuje (proe buvusios spec. Logonines) Vilniuje, klause ar norim atskira palata, nustate is kraujo tyrimo kam vaikad alergiskas. Gerai paeme is venos, patiko sesutes, padejo , patare, aciu visiems, nieko nemokejom papildomai. Baldai vaikiski grazus , maistas normalus, be skonio, nes druskos negalima, tai savo druskos atsinesiau, nes nuo dukros likdavo koses. Nepirkau maitino, nepirkau nakvojomo. Muo ryto iki vakaro pabudavau, paskui dukra su palatos drauge miegoti likdavo. Tiesa per karscous buvom tai tvanku gana.
Atsakyti