Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų depiliacija - moterų nuomonės

manau pazastis gal dazniausiai g.gif
Atsakyti
Dieve dieve kaip maniski priverst doh.gif
Atsakyti
Mano vyras pazastis skutasi ir viskas gerai. thumbup.gif Neiko neduria, jeigu laiku nuskusti.. smile.gif Intymia vieta irgi pasitvarko. Aisku butu geriau depilecija, vis ilgesniam laikui, bet tokiai procedurai tikrai nesutiktu.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo / Lisa /: 04 lapkričio 2008 - 00:15
QUOTE(/ Lisa / @ 2008 11 04, 02:13)
Mano vyras pazastis  skutasi ir viskas gerai.  thumbup.gif Neiko neduria, jeigu laiku nuskusti.. smile.gif Intymia vieta irgi pasitvarko. Aisku butu geriau depilecija, vis ilgesniam laikui, bet tokiai procedurai tikrai nesutiktu.. lotuliukas.gif

lotuliukas.gif as tai su vyru pasikalbrjau ar sutiktu kad jam tokias proceduras padovanociau.... tai net pasibaisejo... Jo zodziais tarian jus is proto einat del tu plauku tai ir mums bene reikia... atsikvosekit lotuliukas.gif
Atsakyti
maniškis su higiena ir šiaip tvarka nesusipykes, bet jau savo plaukus saugo tai doh.gif tiesa retkarčiais paprašo, kad nuo pečių nupeščiau ar šen bei ten patvarkyčiau, bet kurkas rečiau nei man norisi. dabar pradėjau derybas dėl pažasčių augmenijos, bet labai sunkiai einasi.

esam susitarę, jog jei kada grįš namo girtas- nupešiu vieną man tuo metu labiausiai patikusią zoną. jei visai negrįš- nupešiu viską lotuliukas.gif
Atsakyti
manau vyriskai intymios vietos depiliacijai dar ilgai teks gyventi "akmens amziuje"... Bet tai logiska - as ir pati pasiusciau, jei maniskis vaiksciotu pas kita moteriske depiliuotis lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Gal kada atsiras vyru kosmetologu - manau vyrams pas vyrus drasiau butu.. nors giliau pakapscius lotuliukas.gif lotuliukas.gif - vargu.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2008 11 05, 01:52)
manau vyriskai intymios vietos depiliacijai dar ilgai teks gyventi "akmens amziuje"... Bet tai logiska - as ir pati pasiusciau, jei maniskis vaiksciotu pas kita moteriske depiliuotis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Gal kada atsiras vyru kosmetologu - manau vyrams pas vyrus drasiau butu.. nors giliau pakapscius lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  - vargu.. biggrin.gif

O ar yra tekę bikini vyrui depiliuoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2008 11 04, 20:49)
esam susitarę, jog jei kada grįš namo girtas- nupešiu vieną man tuo metu labiausiai patikusią zoną. jei visai negrįš- nupešiu viską  lotuliukas.gif

Vo cia tokia sutarti reiktu ir man su juo pasirasyti. Ir ne taip skaudetu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2008 11 04, 18:49)
esam susitarę, jog jei kada grįš namo girtas- nupešiu vieną man tuo metu labiausiai patikusią zoną. jei visai negrįš- nupešiu viską  lotuliukas.gif

Jei visai negrįš, kažin kaip nupeši? hihihi.gif
Atsakyti
aha, įsiskaičiau irgi pagalvojau kaip čia taip. bet turėjau galvoj , kad negrįš per naktį ar pan. g.gif o jei visai visai tai "zin" man tada jis ir jo plaukai juolabiau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Auksuolė @ 2008 11 06, 01:04)
Jei visai negrįš, kažin kaip nupeši?  hihihi.gif

o kur daugiau jis eis. Niekur geresnes neras kai as lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(axioma @ 2008 11 06, 21:00)
aha, įsiskaičiau irgi pagalvojau kaip čia taip. bet turėjau galvoj , kad negrįš per naktį ar pan.  g.gif    o jei visai visai tai "zin" man tada  jis ir jo plaukai juolabiau  tongue.gif

Viską supratau, juokauju (pagal tavo parašymą taip gavosi) mirksiukas.gif
Man su savuoju irgi nepasiseka susitarti šiuo klausimu, bet imsiu ir pati bent pažastis nuskusiu ir ten apkarpysiu lotuliukas.gif
Atsakyti