manau pazastis gal dazniausiai

Dieve dieve kaip maniski priverst

Mano vyras pazastis skutasi ir viskas gerai.
Neiko neduria, jeigu laiku nuskusti..
Intymia vieta irgi pasitvarko. Aisku butu geriau depilecija, vis ilgesniam laikui, bet tokiai procedurai tikrai nesutiktu..

QUOTE(/ Lisa / @ 2008 11 04, 02:13)
Mano vyras pazastis skutasi ir viskas gerai.
Neiko neduria, jeigu laiku nuskusti..
Intymia vieta irgi pasitvarko. Aisku butu geriau depilecija, vis ilgesniam laikui, bet tokiai procedurai tikrai nesutiktu.. 

maniškis su higiena ir šiaip tvarka nesusipykes, bet jau savo plaukus saugo tai
tiesa retkarčiais paprašo, kad nuo pečių nupeščiau ar šen bei ten patvarkyčiau, bet kurkas rečiau nei man norisi. dabar pradėjau derybas dėl pažasčių augmenijos, bet labai sunkiai einasi.
esam susitarę, jog jei kada grįš namo girtas- nupešiu vieną man tuo metu labiausiai patikusią zoną. jei visai negrįš- nupešiu viską

esam susitarę, jog jei kada grįš namo girtas- nupešiu vieną man tuo metu labiausiai patikusią zoną. jei visai negrįš- nupešiu viską

manau vyriskai intymios vietos depiliacijai dar ilgai teks gyventi "akmens amziuje"... Bet tai logiska - as ir pati pasiusciau, jei maniskis vaiksciotu pas kita moteriske depiliuotis
Gal kada atsiras vyru kosmetologu - manau vyrams pas vyrus drasiau butu.. nors giliau pakapscius
- vargu..

Gal kada atsiras vyru kosmetologu - manau vyrams pas vyrus drasiau butu.. nors giliau pakapscius

QUOTE(Dusele @ 2008 11 05, 01:52)
manau vyriskai intymios vietos depiliacijai dar ilgai teks gyventi "akmens amziuje"... Bet tai logiska - as ir pati pasiusciau, jei maniskis vaiksciotu pas kita moteriske depiliuotis
- vargu.. 

O ar yra tekę bikini vyrui depiliuoti?

QUOTE(axioma @ 2008 11 04, 20:49)

Vo cia tokia sutarti reiktu ir man su juo pasirasyti. Ir ne taip skaudetu

QUOTE(axioma @ 2008 11 04, 18:49)

Jei visai negrįš, kažin kaip nupeši?

aha, įsiskaičiau irgi pagalvojau kaip čia taip. bet turėjau galvoj , kad negrįš per naktį ar pan.
o jei visai visai tai "zin" man tada jis ir jo plaukai juolabiau

QUOTE(Auksuolė @ 2008 11 06, 01:04)
o kur daugiau jis eis. Niekur geresnes neras kai as

QUOTE(axioma @ 2008 11 06, 21:00)
aha, įsiskaičiau irgi pagalvojau kaip čia taip. bet turėjau galvoj , kad negrįš per naktį ar pan.
o jei visai visai tai "zin" man tada jis ir jo plaukai juolabiau 

Viską supratau, juokauju (pagal tavo parašymą taip gavosi)

Man su savuoju irgi nepasiseka susitarti šiuo klausimu, bet imsiu ir pati bent pažastis nuskusiu ir ten apkarpysiu