Įkraunama...
Įkraunama...

Vyrų depiliacija - moterų nuomonės

QUOTE(bytte @ 2007 08 17, 09:39)
Man tai baisiausiai atrodo kai (kaip čia pasakius blush2.gif ) vyrų pasididžiavimas, kaip koks partizanas po krūmais pasislėpęs, o iš užpakalio gaurai styro. O saikingas plaukuotumas savotiško žavesio tai turi. Tik va ką daryt kai tie plaukai ima žilt?

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Pazastys tai 100 % turi buti depiliuotos, nes labai jau baisiai atrodo, kai gaurai is marskineliu rankoviu islenda.. schmoll.gif O zemiau... cia jau kam kaip patinka. Maniskis tai depiliuojasi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(n1lka @ 2007 08 20, 15:43)
lotuliukas.gif  pritariu šimtu procentu. Man tas pasididžiavimas žymiai estetiškiau atrodo, kai yra išdepiliotas ar nuskustas, nes tie gaurai tai fffuuuuuiiiiiii  blink.gif

drinks_cheers.gif sutinku 100% drinks_cheers.gif Ne kaip atrodo, kai to pasididziavimo beveik nematyt, nes jis slepias gauruose lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikrai graziau ir tvarkingiau, ir svariau atrodo depiliuota ta vietele blush2.gif Paziurekit, erotiniuose filmuose visi vyrukai nusiskute thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(bytte @ 2007 08 17, 11:39)
Man tai baisiausiai atrodo kai (kaip čia pasakius blush2.gif ) vyrų pasididžiavimas, kaip koks partizanas po krūmais pasislėpęs, o iš užpakalio gaurai styro. O saikingas plaukuotumas savotiško žavesio tai turi. Tik va ką daryt kai tie plaukai ima žilt?

Gerai tu cia su tuo partizanu pasakei thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As nesuku del to galvos schmoll.gif Svarbu, kad butu tvarkingas ir svarus! Yra vyru, kuriu plaukuotumas - oho ...svelniai tariant, bet tai jie del to nekalti, juk ju neprisiaugino ir man netgi butu besirdiska sakyt: feee...kaip jis atrodo! Vieni vyrai depiliuojas, kiti ne bet tai tik kiekvieno individualus reikalas ir kuri is siu variantu bepasirinktu vyras, tai neturetu buti smerktina ar tampama pajuokos objiektu. Zinau, kad sakysite, kodel moteris randa tam laiko, o vyras negali. blush2.gif As uz tai kad musu brangieji butu patys patraukliausi Mums friends.gif
Atsakyti
man tai labai svarbu, kad vyras susitvarkytu save taip kaip ir pacios..nemegstu as tu plaukuotu...na jei nedaug tai tebunie...ir tai tik ant pilvo..bet kai per baltinius ten nuo kaklo lenda ozio barza..o my god tada blush2.gif
mano vyras labai plaukuotas, siaip nera tamsus plaukai bet ant krutines...kai pirma karta su juo... ax.gif na kai isvydau ta krutine...siaubas...vos noras nepraejo...dabar grazuolis neatsimena kada ant krutins plaukai buvo:))) pazastys ir kiti reikalai:))) thumbup.gif
Atsakyti
Man kazkaip keistai skamba ta vyru depiliacija...Visai ne vyriskai...Vyras, kaip mano mociute sako, turi buti tik truputi grazesnis uz velnia lotuliukas.gif taip, kad ner cia ko labai dailintis ir depiliuotis....
Pvz Ispanijoje, vyru depiliacija labai populiari, dauguma vaikinu depiliuojasi kojas, krutines vasara...Na, bet man tai kazkaip nepriimtina...
Atsakyti
QUOTE(kolege @ 2007 10 26, 10:23)
As nesuku del to galvos  schmoll.gif  Svarbu, kad butu tvarkingas ir svarus! Yra vyru, kuriu plaukuotumas - oho ...svelniai tariant, bet tai jie del to nekalti, juk ju neprisiaugino ir man netgi butu besirdiska sakyt: feee...kaip jis atrodo! Vieni vyrai depiliuojas, kiti ne bet tai tik kiekvieno individualus reikalas ir kuri is siu variantu bepasirinktu vyras, tai neturetu buti smerktina ar tampama pajuokos objiektu. Zinau, kad sakysite, kodel moteris randa tam laiko, o vyras negali. blush2.gif  As uz tai kad musu brangieji butu patys patraukliausi Mums  friends.gif

absoliuciai pritariu siai nuomonei drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kolege @ 2007 10 26, 09:23)
As nesuku del to galvos  schmoll.gif  Svarbu, kad butu tvarkingas ir svarus! Yra vyru, kuriu plaukuotumas - oho ...svelniai tariant, bet tai jie del to nekalti, juk ju neprisiaugino ir man netgi butu besirdiska sakyt: feee...kaip jis atrodo! Vieni vyrai depiliuojas, kiti ne bet tai tik kiekvieno individualus reikalas ir kuri is siu variantu bepasirinktu vyras, tai neturetu buti smerktina ar tampama pajuokos objiektu. Zinau, kad sakysite, kodel moteris randa tam laiko, o vyras negali. blush2.gif  As uz tai kad musu brangieji butu patys patraukliausi Mums  friends.gif

sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
Bet jeigu tenai labai jau gauruota ir tie gaurai tiiikrai ilgi, tai nezinau. Gal reikia imt zirkles ir...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolita-is: 10 vasario 2008 - 21:18
Sveiki forumieciai... Susiduriau su problema. nes visu pirma esu vyras. geda eiti i grozio salona depiliutis koju... Plaukai juodi ir apzele kaip aps arkly, neesu dar senis, nemaloniai jauciuosi... noreciau suzinoti, kiek dezuciu vasko reikai visoms kojoms kiek juosteliu ir kokai vasko ir juosteliu kaina? na manau instrukcija bus viduje tai issistudijuoti galesiu apts. Kad skaudes taip pad zinau... Ir dar viena probleme meginau skusti skustuku, baisiais skauda tas vietas, lyg duria kaskas, ka daryti? ohmy.gif
Atsakyti
Gal tu nesidepiliuok tu koju g.gif man asmeniskai nera slyksciau uz nudepiliuotus vyrus. Aisku pazastys turi but nudepiliuotos, nu ir dar nugara apzelusi baisiai nepatinka schmoll.gif
Atsakyti
Na del estetinio vaizdo viena akrta kol dar nesilta nusilupciau, ataugtu smulkesni plaukelaii grazesnis vaizdas smile.gif nes as nepakenciu tu savo plauk uant koju .. tenn e plauaki o arklio kailis sad.gif atsiprasau jei izeidziau gyvunus 4u.gif
Atsakyti