Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-2

retro variantas
Atsakyti
QUOTE(amber123 @ 2008 02 17, 15:18)
As pvz jau dabar uzsirasiau..  ax.gif  nes kiek zinau labai gerai savo darba atlieka ta visaziste ir turi daug uzsakymu..  smile.gif o vestuves musu rugpjucio men  smile.gif

Sveikute! 4u.gif O gal galetum pasidalinti pas ka darysis makiaza? ax.gif As irgi noreciau susitarti del bandomojo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emiliuxas @ 2008 02 19, 12:07)
man tas pirmas makiazas mmmm. wub.gif as sau ka nors tokio imsiu tik noriu su raudonom lupom nu tokiom nelabai raudonom,raudonom

http://www.style.com...TAGE/00280m.jpg

gražu ax.gif
Atsakyti
va tokia lupu spalva man labai grazu ,o cia dar vienas makiazas su raudonom lupom ir auksiniais akiu seseliais
Papildyta:
kameron lupos tai nelabai...
Atsakyti
Man irgi noretusi suzinoti kokia gera visaziste Kaune.. 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Jau susitariau dėl makiažo clap.gif
Atsakyti
niekad nesidariau proginio makiazo salone , bet jei darychiausi,, eiciau pas vizaziste vien tam, kad pasiskolinti dazu visokiu spalvu, pudru, pieshtuku ir t.t.del ko-del to kad vien tik as pati pazistu save geriausiai!
kiek maciau kai dare kitoms, pasibaisejau, arba tas rezultatas nebuvo tobulas,,,,karta maciau gyva darba prof. vizazistes dirbancios spaudai , -atlikimas buvo puikus, kokybe, bet spalvas velgi nepataike.
sheip manyciau turetu buti shablonai zaliom akim-viena spalva, rudom akim kitokia ir t.t, kitas svarbesnis dalykas , akiu forma, pasodinimas, vokai ir t.t,,,velgi turetumet ieshkot shablonu,,,,patariu paieshkot inete panashiu akiu i savas, o tada jau spresti apie makijaza, spalva ir t.t....
perskaiciau tema ir pasibaisejau,,,,noriu, rudo, noriu geltono, melyno atspalviu!!!
visu pirma makiazas turi tikti jums!!!
tas pats liecia ir sukuosenas, del pakeltu ar palaidu plauku! aishku reikia derinti prie suknes, bet kas svarbiau derinti prie veido, galvos formos, skruostikauliu ir t.t.
ar nepastebejot kad visos shukuosenos is ineto, demonstruoja modeliai su pailgais veidais....tokiom betkas tinka.....nedarykite tokiu klaidu, ir neatrodysit kvailai!
rinkites makiaza, ir sukuosena sau!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vasilysha: 27 vasario 2008 - 02:00
QUOTE(ausryyte @ 2008 02 26, 22:42)
Man irgi noretusi suzinoti kokia gera visaziste Kaune..  4u.gif

user posted image

Kaune viena is geriausiu vizazisciu,drysciau sakyti,Jurgita,dirbanti Sarma style salone thumbup.gif Super dazo wub.gif

Atsakyti
nasakiau, kad visai nera normaliu vizazistu lt, bet labai jau nedaug tikru profu,,tas pats liecia ir kirpejas, prisiziuri glianciniu zurnalu, shukuosenu, poto pasiziuri i save, ir susimastai kaip tai gali buti,,,,,na reikia dar nepamirshti apie visokius fotoshopus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(mijamaja @ 2008 02 27, 09:18)
Kaune viena is geriausiu vizazisciu,drysciau sakyti,Jurgita,dirbanti Sarma style salone thumbup.gif Super dazo wub.gif

Tai va, as apie ja cia labai geru atsiliepimu prisikaiciau ax.gif Kad tik ji dirbtu mano diena blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Man tai toks makiazas labai grazus, gal truputi per ryskus ax.gif

user posted image

akys labai graziai atrodo

user posted image
Atsakyti
O gal kas nors zinot kokiu atsiliepimu is Kaune esancios sukneliu nuomos ZEIGA, daro makiazus kliento namuose? Butu labai idomu suzinoti ka nors g.gif , gal kuri naudojotes paslaugomis. Aciu.
Atsakyti