Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-2

Sveikos,gal galite duoti man kontaktu Jurgos Pailauskienes, aba Ingos is Alpetri:)dekui
Atsakyti
ilgai galvojau kokio makiazo savo didziajai dienai noreciau ir nusprendziau clap.gif kad noriu kazko tokio (kaip nuotraukoj smile.gif ) dar Kaileikytes be galo grazus makiazas buvo... noreciau tokio ax.gif
Atsakyti
Cia pati moteris grazi,oda lygi wub.gif makiazas sakyciau paprastas.O Liepos vestuvinis kiek pamenu buvo visai kitoks,stipriai uztamsintos akys,grazus,man ir labai patiko thumbup.gif
Atsakyti
Pritariu tau mijamaja, toj nuotraukoj moteris yra labai grazi, todel jai bet koks makiazas ir sukuosena bet kokia tinka.. ax.gif

user posted image
Atsakyti
na moteris tai grazi bet as i tai maziausiai ziuriu... rinkdamasi demesi atkreipiu i tai kaip atliktas makiazas kokios soalvos ir ar man tai turetu tikti ar ne tongue.gif
Atsakyti
Sveikos merginos!

As suknele nuomuosiuosi is DJ salono, ir man pasake kad galesiu pasidaryti vietoje ir sukuosena ir makiaza.Jos ir aprenks. Pamaniau, kad labai geras variantas. Gal esat su tuo susidurusios ar girdejusios?
Atsakyti
gal galetumet rekomenduot grozio salona Vilniuje,kur gerai padarytu makiaza ir sukuosena?
mastau apie Artist, Sarma style ir Gatineau, gal zinot kuris geresnis?
aciu labai uz info:)
Atsakyti
QUOTE(juoduke81 @ 2008 02 28, 17:04)
Sveikos merginos!

As suknele nuomuosiuosi is DJ salono, ir man pasake kad galesiu pasidaryti vietoje ir sukuosena ir makiaza.Jos ir aprenks. Pamaniau, kad labai geras variantas. Gal esat su tuo susidurusios ar girdejusios?

as kai uzsirasiau kirpykloj tai sake kad man reiks atvaziuoti su visa suknele ir mane ten sutvarkys nuo a iki z. as tai labai apsidziaugiau yahoo.gif nes istikro makiazas juk vestuvinis tai darosi ant viso kuno nu ta prasme ant tu vietu kurios lieka nuogos tai bus labai faina jei mane ten isciustins iki koju pirsteliu. as tik uz tai
Atsakyti
QUOTE(rimanciuke @ 2008 02 28, 17:18)
as kai uzsirasiau kirpykloj tai sake kad man reiks atvaziuoti su visa suknele ir mane ten sutvarkys nuo a iki z. as tai labai apsidziaugiau yahoo.gif nes istikro makiazas juk vestuvinis tai darosi ant viso kuno nu ta prasme ant tu vietu kurios lieka nuogos tai bus labai faina jei mane ten isciustins iki koju pirsteliu. as tik uz tai

o tai suknele nesusiglamzis per tiek laiko(sukuosena,makiazas,manikiuras),neissiteps nuo pudru blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mijamaja @ 2008 02 28, 17:28)
o tai suknele nesusiglamzis per tiek laiko(sukuosena,makiazas,manikiuras),neissiteps nuo pudru blush2.gif

kiek girdejau tai viskas buna ciki tik nereikia ranku pudruoti nes jos trinasi i suknlele ir tepa tada o siaip viskas lyg ir gerai buna smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rimanciuke @ 2008 02 28, 17:31)
kiek girdejau tai viskas buna ciki tik nereikia ranku pudruoti nes jos trinasi i suknlele ir tepa tada o siaip viskas lyg ir gerai buna smile.gif

niu gal tada ir geras variantas,kad viskas vienoj vietoj,bet as nerizikuociau del suknutes,maza ka... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mijamaja @ 2008 02 28, 17:35)
niu gal tada ir geras variantas,kad viskas vienoj vietoj,bet as nerizikuociau del suknutes,maza ka... ax.gif

as tai labai pasitikiu savo kirpeja ir visaziste.... ir manau kad atiduosiu save i profesionalu rankas smile.gif kurie jau tai nebe pirma karta daro smile.gif o jei pirma nueisi pasidarysi makiaza sukuosena gali ir namie buti taip kad besivelkant nutepsi suknyte... visur ir visko gali nutikti bet del to ko nebuvo sau galvos nesuku lotuliukas.gif
Atsakyti