Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-2

QUOTE(Rykute @ 2008 03 02, 16:18)

Labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 03 02, 18:53)
Labai grazu  wub.gif

Taip, man irgi patiko wub.gif

user posted image
Atsakyti
Kaip suprantu su Rykute kaunietems pasiseke biggrin.gif o gal yra kokia rykute kur ir Vilniuje dirba? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lianuza @ 2008 03 03, 10:48)
Kaip suprantu su Rykute kaunietems pasiseke  biggrin.gif  o gal yra kokia rykute kur ir Vilniuje dirba?  ax.gif

gal ir Klaipedoj atsirastu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sviripilė @ 2008 01 31, 14:34)
Pavardę žinau, kontaktus turėjau, bet pamečiau kartu su telefonu  blush2.gif galėčiau aišku sužinoti, tik va negarantuoju, jog ji taip imtų ir priimtų  ax.gif 
Savo vestuviniam makiažui išleidau 50 lt, lyg ir šią vasarą pabrango iki 70 Lt (pati vasaros pradžioj dažiaus ir kainavo 60 lt  g.gif )

o gal galetum parasyti jos pavarde ar gal jau ir kontaktus radai? bigsmile.gif
aciu thumbup.gif
Atsakyti
O gal gali kokių nuotraukyčių atsiųsti savo makaižų?
Atsakyti
QUOTE(meshkute333 @ 2008 03 04, 10:05)
O gal gali kokių nuotraukyčių atsiųsti savo makaižų?

Čia klausimas kam skirtas? g.gif smile.gif Jei man, tai galiu, parašyk į až e-mail'ą, kad neterščiau daugiau temos ax.gif Jei ne man, atsiprašau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sviripilė: 04 kovo 2008 - 12:19
Na as jau uzsirasiau ir makiazui ir sukuosenai smile.gif SarmaStyle Putvinskio gatvej. Pakalbejau ir su kirpeja ir su visaziste, tokios draugiskos pasirode. Jauciu kad bandomojo nesidarysiu. Tik aptarsim su abiem kaip ir kas bus. Jau issirinkau is katalogo viska smile.gif Sake, kad labai taikliai, nes panasus veidas i modelio smile.gif
NA matysim kaip bus 4u.gif
Sekmes beieskant mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2008 03 04, 15:04)
Na as jau uzsirasiau ir makiazui ir sukuosenai  smile.gif SarmaStyle Putvinskio gatvej. Pakalbejau ir su kirpeja ir su visaziste, tokios draugiskos pasirode. Jauciu kad bandomojo nesidarysiu. Tik aptarsim su abiem kaip ir kas bus. Jau issirinkau is katalogo viska  smile.gif Sake, kad labai taikliai, nes panasus veidas i modelio  smile.gif
NA matysim kaip bus 4u.gif
Sekmes beieskant  mirksiukas.gif

as irgi mastau apie Sarma Style arba Jos kaprizai, arba Madam. Niekur nesu buvus is tu geresni salonu, tai nezinau nei kur eit g.gif

o kada tavo vestuves?
Atsakyti
O as visada darausi makiaza ir sukuosena pas savo stiliste Vilniuje. Nuostabiai daro + 1 suviu 2 zuikiai: nes ir i namus atvaro, niekur man eit nereik (ypac su leliuku) ir sukuosena ir makiaza padaro thumbup.gif . Kainytes man irgi labai tinka, nes neesu milioniere, tai negaliu tam skirt labai daug schmoll.gif .

Galiu pasidalinti, jei kam reiks: Grazina - 867039987 wink.gif
Atsakyti
Cia viswkas butu labai grazu,jei ne placiai nubrezta paakiu linija g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2008 03 06, 20:57)
Cia viswkas butu labai grazu,jei ne placiai nubrezta paakiu linija g.gif  bigsmile.gif

Niu man vestuvem per juoda schmoll.gif

Atsakyti