Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-2

QUOTE(ausryyte @ 2008 02 28, 17:38)
Kad as tokias rasciau.. Kaip gerai butu, ir laikas susitaupytu.. blush2.gif

labas,
galiu padet. esu vizaziste. darau ivairius makiazus, atvykstu i namus.

dalia, 861284939

Atsakyti
QUOTE(mnd @ 2008 02 29, 13:55)
labas,
galiu padet. esu vizaziste. darau ivairius makiazus, atvykstu i namus.

dalia, 861284939

Kad as kauniete, is Vilniaus tikrai neapsimoketu vaziuoti, bet aciu uz pasiulyma 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2008 02 29, 15:23)
Kad as kauniete, is Vilniaus tikrai neapsimoketu vaziuoti, bet aciu uz pasiulyma  4u.gif

user posted image

o kod4l nebandot kreiptis pas forumietę Rykute? Šioj temoj būna.
Mano sesei darė makiažą, bei rekomenduota kirpėja šukuoseną. thumbup.gif Sesuo buvo LABAI patenkinta. Beje viską sutvarkė namuose, padėjo apsirengti... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ekrita: 29 vasario 2008 - 15:32
QUOTE(Ekrita @ 2008 02 29, 15:31)
o kod4l nebandot kreiptis pas forumietę Rykute? Šioj temoj būna.
Mano sesei darė makiažą, bei rekomenduota kirpėja šukuoseną.  thumbup.gif  Sesuo buvo LABAI patenkinta. Beje viską sutvarkė namuose, padėjo apsirengti...  4u.gif

Niu, kad as nezinojau net, kad Rykute daro makiazus.. Ir labai graziai parirodo.. ax.gif Aciu uz informacija, reikes susisiekti su Rykute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryyte @ 2008 02 29, 19:50)
Niu, kad as nezinojau net, kad Rykute daro makiazus.. Ir labai graziai parirodo..  ax.gif  Aciu uz informacija, reikes susisiekti su Rykute  4u.gif

Atrasiau, bet nezinau ar issisiunte ats tai jei negavai parasyk. Kazko kompas luzineja blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 02 29, 22:48)
Atrasiau, bet nezinau ar issisiunte ats tai jei negavai parasyk. Kazko kompas luzineja  blush2.gif

Rykute, negavau.. verysad.gif

user posted image
Atsakyti
dabar jau turetum gauti tikrai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2008 03 01, 13:25)
dabar jau turetum gauti tikrai  mirksiukas.gif

Gavau thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos, gal zinote ka nors apie salona DI Kaune makiaziste ir plauku "tvarkytoja" rolleyes.gif ? Gal kazkuri esate isbandziusi ju paslaugas? Gal galite pasidalinti ispudziais? Aciu.
Atsakyti
Na as ir dariausi pas forumiete Rykute kai ejau i vestuves - tai labai labai patiko ir tiko ir paaiskina ka nori zinoti ir pataria 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitinka @ 2008 03 01, 22:15)
Na as ir dariausi pas forumiete Rykute  kai ejau i vestuves - tai labai labai patiko ir tiko ir paaiskina ka nori zinoti ir pataria  4u.gif

Tada labai dziaugiuosi, nes as jau susitariau su Rykute, pagrazins ir mane thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lialia26 @ 2008 01 27, 18:41)
o stai mano vestuvinis bandomasis makiazas  blush2.gif 
http://public.fotki....s/makiazas.html

labai grazus bigsmile.gif
Atsakyti