Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-2

QUOTE(maziulele @ 2007 06 05, 07:57)
o patartum klijuotis jas is vakaro, nes ryte labai laikas spaus  doh.gif

jei ir iskristu kokia viena, tai idetu kita biggrin.gif

Geriausia iskarto su makiazu ta pacia diena, o jas suklijuoti uztruksit papildomai 5 minutes tai manau ne tiek ir daug bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2007 06 05, 19:22)
Geriausia iskarto su makiazu ta pacia diena, o jas suklijuoti uztruksit papildomai 5 minutes tai manau ne tiek ir daug  bigsmile.gif

o kiek jos laikos? cia vienam kartui?
Atsakyti
QUOTE(kampulia @ 2007 06 05, 20:30)
o kiek jos laikos? cia vienam kartui?

as esu turejusi ir man laikesi apie 3 sav. mirksiukas.gif
Atsakyti
Vienos laikosi 2-3 savaites kitos nusiima iskart nuvalius makiaza, siaip vestuvems dazniausiai naudojamos yra vienkartiniai klijai, kad po vestuviu neturincios laiko ateiti i salona nusiimti ju jaunosios nenusiplestu su savom blakstienom lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2007 06 05, 20:46)
Vienos laikosi 2-3 savaites kitos nusiima iskart nuvalius makiaza, siaip vestuvems dazniausiai naudojamos yra vienkartiniai klijai, kad po vestuviu neturincios laiko ateiti i salona nusiimti ju jaunosios nenusiplestu su savom blakstienom  lotuliukas.gif

paskambinau visazistei, tai pasake kad priklijuos ta pacia diena ir uztruks tikrai neilgai thumbup.gif
Atsakyti
Idedu savo makiažą. Man labai gražiai padarytas. O jūs labai nesupeikit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Carisma @ 2007 06 06, 12:36)
Idedu savo makiažą. Man labai gražiai padarytas. O jūs labai nesupeikit  blush2.gif

Va,cia tai mano stilius thumbup.gif mane labai panasiai visaziste dazo thumbup.gif Beje ne tik makiazas super grazus,o ir pati wub.gif
Papildyta:
QUOTE(lucja @ 2007 06 06, 17:25)

cia veidukas galetu buti matiskesnis blush2.gif
Atsakyti
o stai manasis:
http://public.fotki....s/makiazas.html

blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(lucja @ 2007 06 06, 17:25)

va cia man SUPER atrodo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(gala @ 2007 06 07, 18:29)
Velniuksti labai grazus makijazas, bet visai neryskus buvo ane?

aciu, na taip pakankamai neryskus buvo smile.gif nors akys gal ir tamsokos (seseliai) man buvo keista smile.gif Nemaniau, kad vestuvems toki kada nors daryciausi, bet man patiko smile.gif ir ne tik man - svarbiausia jaunikiui patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
o tos vienkartines(iki makiazo nuvalymo) dirbtines blakstinos nenukris po poros valandu? ax.gif kokias geriau detis vestuvems- kur laikosi tris savaites ar iki nuvalymo?
Atsakyti
aha, man irgi kilo toks klausimas blush2.gif kokias blakstienas geriau deti? o ar jos nenukris ipusejus baliui??? ax.gif nors mano ir netrumpos, bet kazkaip galvoju gal neblogai butu ir man tokias prisidet ax.gif
Atsakyti