Ir dar, kai nesi pratusi nuolat stipriai pasidazyti ar kada dariusi profesionalaus makiazo, tai butina darytis bandomaji, nes gali is sokas istikti - prie saves tokios nesi pripratusi.
As tai manau, kad vestuviu diena jaunosios makiazas turi paversti ja svytincia nuotaka
, o ne ta, kurios akys ar lupos is tolo rekia...Todel tinkamai nupudruotas veidas ir subtilus skaistalai yra l. svarbu.
Ir dar, kai nesi pratusi nuolat stipriai pasidazyti ar kada dariusi profesionalaus makiazo, tai butina darytis bandomaji, nes gali is sokas istikti - prie saves tokios nesi pripratusi.
Net ir paprastas makiazas atrodo per daug... Bent jau man taip atrodo.
turiu super makiaza tik reikia 100 zinuciu prirasyt ir ikelsiu viska ka turiu
QUOTE(pandaaa @ 2007 06 23, 00:33)
na tai rasyk greiciau ir lauksim tavo nuotrauku
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 12, 09:50)

Man cia labai graziai ir subtiliai atrodo...
QUOTE(Europiete @ 2007 06 23, 04:38)
Man tai lupos per ryskiai isdazytos..
QUOTE(kampulia @ 2007 06 23, 18:06)
o as vis galvoju, ar cia makiazas grazus, ar tiesiog mergina grazi. nes nieko ypatingo nematau.
taip pat ir su sukuosenom, pagalvoju, kad jei butu kitas zmogus gal ir atrodytu ne taip ispudingai.
va kokia man dilema. 
Labai teisinga dilema, beje
Reikia bent jau žiūrėti panašios veido formos, bruožų merginų nuotraukas - tada maždaug galima spėti, tiktų tas ar ne.
O dar daug kur yra fotoshopo pagalba tas grozis sukuriamas, tiksliau visos be isimties nuotraukos darytos fotografo skirtos kazkamtai
QUOTE(natasele @ 2007 06 29, 15:38)
Aš vat ir noriu, kad mano akys taip atrodytų
Nors esu brunetė, gal ir man taip padarys ?! Kažką panašaus...
as kazka panaus darysiu, man patinka jos makiazai ir akiu spalva atitinka ir blondine
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 29, 18:53)
as kazka panaus darysiu, man patinka jos makiazai ir akiu spalva atitinka ir blondine 
Tai tau pasisekė
man nors ir neatitinka, bet vis tiek grazu butu manau