Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas-2

As tai manau, kad vestuviu diena jaunosios makiazas turi paversti ja svytincia nuotaka wub.gif , o ne ta, kurios akys ar lupos is tolo rekia...Todel tinkamai nupudruotas veidas ir subtilus skaistalai yra l. svarbu. rolleyes.gif

Ir dar, kai nesi pratusi nuolat stipriai pasidazyti ar kada dariusi profesionalaus makiazo, tai butina darytis bandomaji, nes gali is sokas istikti - prie saves tokios nesi pripratusi. doh.gif Net ir paprastas makiazas atrodo per daug... Bent jau man taip atrodo. 4u.gif
Atsakyti
turiu super makiaza tik reikia 100 zinuciu prirasyt ir ikelsiu viska ka turiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pandaaa @ 2007 06 23, 00:33)
turiu super makiaza  tik reikia 100 zinuciu prirasyt ir ikelsiu viska ka turiu biggrin.gif

na tai rasyk greiciau ir lauksim tavo nuotrauku thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 12, 09:50)
user posted image

Man cia labai graziai ir subtiliai atrodo... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Europiete: 23 birželio 2007 - 03:40
QUOTE(Europiete @ 2007 06 23, 04:38)
Man cia labai graziai ir subtiliai atrodo...  bigsmile.gif

Man tai lupos per ryskiai isdazytos.. g.gif
Atsakyti
o as vis galvoju, ar cia makiazas grazus, ar tiesiog mergina grazi. nes nieko ypatingo nematau. g.gif taip pat ir su sukuosenom, pagalvoju, kad jei butu kitas zmogus gal ir atrodytu ne taip ispudingai. blink.gif va kokia man dilema. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kampulia @ 2007 06 23, 18:06)
o as vis galvoju, ar cia makiazas grazus, ar tiesiog mergina grazi. nes nieko ypatingo nematau.  g.gif taip pat ir su sukuosenom, pagalvoju, kad jei butu kitas zmogus gal ir atrodytu ne taip ispudingai.  blink.gif  va kokia man dilema.  biggrin.gif

Labai teisinga dilema, beje smile.gif .
Reikia bent jau žiūrėti panašios veido formos, bruožų merginų nuotraukas - tada maždaug galima spėti, tiktų tas ar ne.
Atsakyti
O dar daug kur yra fotoshopo pagalba tas grozis sukuriamas, tiksliau visos be isimties nuotraukos darytos fotografo skirtos kazkamtai lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.bartcop.c...eUnderwood.jpeg

user posted image
user posted image
user posted image

Papildyta:
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(natasele @ 2007 06 29, 15:38)
Aš vat ir noriu, kad mano akys taip atrodytų  bigsmile.gif  wub.gif  Nors esu brunetė, gal ir man taip padarys ?! Kažką panašaus...

as kazka panaus darysiu, man patinka jos makiazai ir akiu spalva atitinka ir blondine lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 29, 18:53)
as kazka panaus darysiu, man patinka jos makiazai ir akiu spalva atitinka ir blondine lotuliukas.gif

Tai tau pasisekė mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
man nors ir neatitinka, bet vis tiek grazu butu manau biggrin.gif
Atsakyti