Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žadinat vaiką, kad atsirūgtų?

Apklausa: Ar žadinat vaiką, kad atsirūgtų? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
jei mano mažius valgydamas užmiega, paimu stačią, prisiglaudžiu, panešioju. jis toliau miega sleep.gif ir atsirūgsta, nes jei nepaimu, tai po kelių minučių pradeda labai raivytis, prabunda, o tada jau nebeužmiega.
Atsakyti
QUOTE(Mirjam @ 2007 05 16, 19:23)
Na, ziuriu, cia dauguma mamyciu nezadina vaikuciu. O as visokiu gasdinimu prisiskaiciau, kad uzsprings ir t.t., tai ir tasau vaika.  g.gif  Bet mano mazaja, kai jau labai miego nori, jokiais budais nepriversi atsirugti. Ir stacia nesioju, ir ant pilvuko guldau ir tilteli darom, nu zodziu, vargas vienas  doh.gif O ji, kai issibudina, taip rekti pradeda, kad net baisu. Siaip jau, vargstam. Na mandagi mergiote pasitaike, nemegsta riaugeti.  lotuliukas.gif

na as ir visada bent jau palaikau pusiau gulom kad atsirugtu nes baisu kad uzsprings...o gal tikrai nebutina atsirugt uzmigus? g.gif baisu palikt nakciai...
Atsakyti
niekada nekeliu jei uzmiega, o nakti taip pat be atsirugimo miegam smile.gif
Atsakyti
tikrai ne žadu,nes paskui neužmigdyčiau blush2.gif išsimiegojęs atsikelia ir atsirūgsta ax.gif
Atsakyti
Niekada nekeliu, jei užmiega. Atsirūgsta padėta ant mano pilvo, kartais - ant peties. Šiaip keista, bet ji labai retai atsirūgsta g.gif
Atsakyti
mes jei zmiegam- tai nesibudinam atsirugt. Tik ant soniuko atsigulam ir puciam i aki toliau. ax.gif
Atsakyti
smile.gif Mes nesikeliam jei uzmiegam, o kai ir pakeliu atsirugsta retai tokia jau musu fiziologija
Atsakyti
as kai pamaitinu, tai kad ir uzmigusi vertikaliai palaikau-atsirugsta, kartais ne, bet nekaninu ilgiau nei 10 min... buna atsirugsta po miegelio ...
Atsakyti
Nakti nezadinu, nes mazius dazniausiai labai kietai iminga, kad net seile tista. Zinoma, kartais ir atpila vargsiukas. Tada pasigailiu, kam nezadinau atsirugti, bet saukstai po pietu. Kita nakti vel nezadinu blush2.gif Diena - visada.
Atsakyti
As nezadinu,poto issibudina ir traliaia... Vel is naujo dainuoja biggrin.gif
Atsakyti
Maža užmigdavo, bet nekeldavau, o dabar tik naktį miegodama pavalgo, bet vistiek nekeliu mirksiukas.gif
Atsakyti
mano mazius nakti valgydamas visada uzmiega, tad pernesant i lovyte palaikau vertikaliai kokias 5-10 min kad atsirugtu ir jis net neprabunda mirksiukas.gif
Atsakyti