Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žadinat vaiką, kad atsirūgtų?

Apklausa: Ar žadinat vaiką, kad atsirūgtų? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(veziuke85 @ 2009 03 14, 19:17)
as su tavo mintimis sutinku.as maitinu gulincia lovytej,tai kai pavalgo butinai paimu ant ranku ir palaukiu kol atsirugs.jei neatsirugsta atpila doh.gif

nors balsavau kad zadinu vaika, bet jis nakti valgydamas uzmiega ir pavalges nepabunda, bet visada palaikau atsirugt, nes atpila kitaip.o diena niekada neuzmiega valgydamas, nes jau didelis berniukas, maziau miega biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidamile @ 2009 03 07, 08:37)
schmoll.gif niekad nezadinau ir nezadinu.

Ir aš niekada nežadinu jai užmygo tai ir palieku miegoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man zadinti netenka, nes nesioju tiek kol atsirugsta. Viduri maitinimo pakeliu viena karta, nestipriai pakilnoju i virsu, tada greiciau atsirugsta, ir po maitinimo nesioju tiek kiek reikia, kad atsirugtu. Man taip nebuna kad vaikas valgydamas uzmigtu, gal tada irgi nekelciau. O neuzmiega gal todel, kad maitinu pusiau sedincia, ant keliu.
Atsakyti
sveikutės aš tai savo Nojuką visada pakeliu atsirūgti nes poto atpila jei būna neatsirūges.

Papildyta:
gal galit parašyti kas tas parašas nes noriu liniuote užsidėti bet neišeina
Atsakyti
aš nežadinu, kai pabunda, paimu ant rankų ir tada beveik visada atsirūgsta smile.gif
Atsakyti
Maitinu pati ir nakti bevealgydams uzmiega, tikrai nekeliu ir nelaikau kad atsirugtu, tiesiog paguldau ant sonuko smile.gif
Atsakyti
nezadinu ir jei palaikius kazkiek laiko neatsirugsta tai guldau ir tiek ax.gif , aisku koki pusvalandi priziuriu kad neatpiltu, bet jau veliau atsipalaiduoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Nezadinu smile.gif
Atsakyti
Pirmas savaites imdavau ant rankų, kad atsirūgtų, o dabar ( mums jau du mėnesiai wub.gif ) paguldau ant šoniuko ir jis toliau skaniai miega smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rona @ 2007 04 22, 09:19)
Labukas 4u.gif , dažnai būna, kad vaikelis bevalgydamas užmiega.Ar žadinat jį, kad atsirūgtų g.gif ?

Niekada nezadinu lotuliukas.gif
Atsakyti
Nezadinu niekada. Zindau pati, tokiems kudikiams daznai jokiu "atruginimu" nereikia.
Atsakyti
Maniškis valgydamas neužmiega. Būna labai labai retai, kad užsnaudžia. Tai aš jį pakeliu stačią, atsirūgsta ir toliau miega smile.gif
Atsakyti