Nezadinu

Na as pradzioje nekeldavau atsirugti, bet pradejo atpilineti nemazai, tai gydytoja liepe visada po valgio panesioti apie 20 min, kad gerai atsirugtu, nes kitam vaikuciui ir tris kartus reikia atrugti, pasak jos, tai taip ir darom dabar, o jei uzmiega tai benesiojant vistiek atrugsta ir toliau miega, nes kitaip paguldzius kuiciasi ilgiausiai kol prabunda, matomai negera vaikiukui
MES DUODAVOM ATSIRUGTI KOL BUVO MAZESNIS, bet dabar tai ne nes kai pavalgo nebesinori jo zadinti.pas mus tai atvirksciai kai paVALGO ramiau miega .naktimis daznaikeliasi.

QUOTE(katkuviene @ 2009 05 14, 11:55)
Na as pradzioje nekeldavau atsirugti, bet pradejo atpilineti nemazai, tai gydytoja liepe visada po valgio panesioti apie 20 min, kad gerai atsirugtu, nes kitam vaikuciui ir tris kartus reikia atrugti, pasak jos, tai taip ir darom dabar, o jei uzmiega tai benesiojant vistiek atrugsta ir toliau miega, nes kitaip paguldzius kuiciasi ilgiausiai kol prabunda, matomai negera vaikiukui

QUOTE(vitavip184 @ 2009 05 20, 16:42)

Aš taip pat palaikau, kad atsirūgtų. Ir tikrai nei su pirmu, nei dabar jokių pilvukų pūtimų nebuvo. Turbūt tai turi įtakos, kad nesikauptų oras.
As visada pakeliu
net kelis kartus valgant keliu...

toks čia ir žadinimas, maniške snausdama pavalgo, snausdama atsirūgsta, paguldau ir toliau miega
visgi manau kad atsirūgti reikia. jei nepalaikau, po to maniške bezda, jau ne karta pastebejau, juk per kažkuri gala oras turi išeiti

kazkur iki 2 men tai mieganti palaikydavau staciai, atsirugdavo per 20 min, jei neatsirugdavo tai atpilinedavo fontanu ir per nosi, beisu buvo kad pasprings
Na mano lelyte nakti taip ramiai ir graziai pavalgo, kad jai lyg ir nereikia to atsirugimo, nes ir neatpila, tai pavalgo, pavalgius isspjauna speneli ir toliau miega
(tfu tfu tfu)
Bet vat kai diena valgo, tai visa makaluojasi valgydama, dar kojom pasispardo... Mano mama vis juokiasi, kad valgo ir kojom ir rankom
, tai matomai kazkaip ten susiplaka viskas neteisingai ir po kiekvieno maitinimo laikau kol atsirugsta

Bet vat kai diena valgo, tai visa makaluojasi valgydama, dar kojom pasispardo... Mano mama vis juokiasi, kad valgo ir kojom ir rankom