Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žadinat vaiką, kad atsirūgtų?

Apklausa: Ar žadinat vaiką, kad atsirūgtų? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
QUOTE(Mistake @ 2010 08 04, 12:30)
Mamytes, o ar tikrai leliukus tik ant soniuko reikia guldyti miegui?

visada guldydavau ant soniuko, tai ant vieno tai ant kito, ir paremdavau susktu ranksluosciu, kad neapsiverstu ant nugarytes, bet kai jau ir tas nebepadedavo tai neramstydavau, nes pradejo pati vartytis, dabar miega ivairiuose pozuose smile.gif
Atsakant i tema tai niekada nezadindavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistake @ 2010 08 04, 12:30)
Mamytes, o ar tikrai leliukus tik ant soniuko reikia guldyti miegui?

gal nugasdinsiu bet mano uosviene papasakojo kad viena jos giminaite uzmigde jau 7menesiu dukryte kuri labai atpilinedavo ir nuejo issiskalbt rubu o mergaite apsivertus ant nugarytes uzspringo verysad.gif verysad.gif
isbariau kad tokias baisias istorijas man pasakoja bet dabar ramstau ramstau miegancia nes nuo gimimo panele kaip akrobatas kojas tik svyst ir visas kunas ant nugaros apsivercia unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
nezadinm mes ,kad atisrugtu schmoll.gif
Atsakyti
mano lelis atsirugsta ir miegodamas biggrin.gif o siandien ismoko atsirugti ir guledamas biggrin.gif va ax.gif miega ant nugarytes, tik galvyte visada i sona, i kuri jis pats nori pasuka biggrin.gif
Atsakyti
Niekada nezadinau kad atsirugtu.
Atsakyti
Visada palaikau , kad atsirugtu .Nakti atsirugsta miegodama smile.gif
Atsakyti
Iki 4 mėnesių laukdavau kol atsirūgs, bet jei užmigdavo, tai paguldydavau. Dabar jau nelaikau, kad atsirūgtų smile.gif
Atsakyti
niekada nežadinu, nes ir taip džiaugiuosi, kad užmiega ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erika08 @ 2010 08 11, 10:53)
niekada nežadinu, nes ir taip džiaugiuosi, kad užmiega  ax.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
ir as nezadinu ir nezadinau schmoll.gif ,bet tai,kad ir pradzioje nors ir miegodama dukryte statmenai palaikyta atsirugdavo g.gif man atrodo,kad atsirugimas nepriklauso nuo to ar miega ar ne thumbup.gif
Atsakyti
Paprastai žadinu, tik naktį kartais patingiu.. ax.gif
Atsakyti
Nelabai sekasi mums su atsirugimu, nesvarbu miega ar ne. sunku man ja laikyti staciai, tai permetu per peti su rankytem i nugaros puse ir taip laikau, bet atsirugsta labai retai. laikau max 10-15 min, po to jau guldau ir budziu su merliuku. o atpylineja gan daznai.
Atsakyti