Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žadinat vaiką, kad atsirūgtų?

Apklausa: Ar žadinat vaiką, kad atsirūgtų? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
pamaitinusi mazaji, visada palaikydavau ji prisiglaudusi prie saves taip, kad jo pilvukas remtusi man i krutine ir svelniai glostydavau nugaryte ranka nuo jo nugarytes zemyn,visada greit atsirugdavo taip 4u.gif o zadint tikrai nezadindavau, ir prisnudes atsirugdavo smile.gif dabar kai jau 7men mums, tai nebelaikau kad atsirugtu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimaa @ 2010 08 29, 14:52)
pamaitinusi mazaji, visada palaikydavau ji prisiglaudusi prie saves taip, kad jo pilvukas remtusi man i krutine ir svelniai glostydavau nugaryte ranka nuo jo nugarytes zemyn,visada greit atsirugdavo taip 4u.gif o zadint tikrai nezadindavau, ir prisnudes atsirugdavo smile.gif dabar kai jau 7men mums, tai nebelaikau kad atsirugtu ax.gif

o kaip su galvyte? nes aš jei taip laikau, tai galvytė įsimūrija į petį. nemoku aš turbūt taisyklingai laikyti.
Atsakyti
as truputi atsilosiu ir tada maziukas kaip ir guli ant manes, su kairia ranka prilaikau galvyte, o su desine glostau nugaryte, kad atsirugtu smile.gif as anksciau taippat nerimaudavau, kad nemoku laikyti maziuko, bet kiekviena mamyte ir maziukas palaipsniui mokosi, reikia tik pasitiketi savimi 4u.gif
Atsakyti
Man svarbiau, kad vaikas gerai jaustusi, todel visada po maitinimo palaikau, kad atsirugtu... smile.gif Nors po to ir atsikelia.... ax.gif
Atsakyti
Priklauso nuo vaiko ir kiek jis atpylinėja ir aplamai ar atpylinėja.Dieną abi atrūgindavau.Tačiau naktį ne.Pirmąją dukrytę tik iki to laiko,kol atpylinėjo.O antroji iš vis neatpildavo,todėl sėkmingai iš kart pavalgius miegodavo.Žinoma,būdavo atvejų,kuomet pavalgius pradėdavo verkt,tuomet užtekdavo atrūgint,bet laaaaaaabai retai rolleyes.gif
Atsakyti
nesvarbu ar užmiega bevalgydamas ar ne, pabaigus valgyt visada palaikau ant peties kad atsirūgtu, kartais ir neprabusdamas atsirūgsta kuo gražiausiai smile.gif
Atsakyti
Diena visada, nekti beveik niekada blush2.gif
Atsakyti
Na ka, as prisidesiu prie tu, kurios nezadindavo mazyliuku, kad atsirugtu. Diena, kolei pavalgydavo ir iskart miegodavo, labai retas atvejis, bet pavykdavo islaukt atsirugimo, nors ir atpilynejo gan nemazai, taciau naktimis mazosios niekada nezadindavau. Tiesiog paguldziusi, pasukdavau galvyte ant soniuko(nebutina viso vaikelio guldyt ant sono). Jei vaikutis uzmiega ramiai, tai jam pienukas ir taip susivirskins, na kartkartem ir isbegs skruostu, bet jei neramiai, nes dar tokiu laiku buna ivairiausiu bedeliu su pilvuku, vaikutis steni ir pan, tuomet reiktu priziuret.

Seip tai galiu pasakyt dar ir tiek, kad vaikutis ir atsirugsta, taciau visviena gana daznai atpila.
Atsakyti
Pradzioje kartais zadindavau,paskui nebe ax.gif guldydavau ant sono,kad jei atpiltu,tai nebut baisiu pasekmiu. verysad.gif Bet ne karto ir nebuvo atpylusi thumbup.gif
Atsakyti
nežadindavau niekada.pakėlusi truputį panešiodavau ir paguldydavau į lovytę.
Atsakyti
QUOTE(Evkis @ 2010 08 30, 22:27)
Diena visada, nekti beveik niekada  blush2.gif

mes irgi tai pat 4u.gif na nebent nakti prasibudina tada pakeliu bigsmile.gif
Atsakyti
Jei valgydama dukrytė užmiega, nežadinu, kad atsirūgtų.
Atsakyti