Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žadinat vaiką, kad atsirūgtų?

Apklausa: Ar žadinat vaiką, kad atsirūgtų? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
nezadinu issiblasko labai
Atsakyti
Mano leliukui menuo ir savaite, miegancio paprastai nezadinu, kad atsirugtu, bet visada pamaitinus palaikau ant peties, kad atsirugtu, taciau maniskis nevisada atsirugsta, o ypac kai miega galiu supuot per nugaryte tapsnot, neatsirugsta ir viskas, o si ryta turejom isgasacio, maziukas musu 6 ryto garsiai pravirko ( paprastai kai pabunda tai pypsi, niurzga) atsikeliau, paemiau ant ranku, vaikas verkia atgal rieciasi is burnos is seilyciu burbulus leidzia, tai visaip as ji ir stacia laikiau ir verciau ant pilvuko ( kaip kad uzspringusi vaika), tai pagaliau is nosytes apvirskintas pienas isbego.
o siaip, tai paskutiniu metu ir atsiruges po kiek laiko atpila daugiau ar maziau pienuko.
Atsakyti
Maniskius uztenka pakelti,jei labai nori miego tai neissibudina,o jei issibudina kai atsirugsta pasipuoju ir vel luzta biggrin.gif nes jei neleidziu atsirugti miega neramiai ir atpila unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(_Foxy_ @ 2010 11 29, 15:08)
Kai buvo visai mažytė, mano dukrytė visuomet valgydama užmigdavo ir nei karto nežadinau, kad atsirūgtų ar dėl kokios kitokios priežasties. Tiesa, mano mergytė niekada neatpildavo, tai poreikio taip pat nebuvo ...

mano irgi niekada neatpilineja, bet daznai pakeliu atsirugti, bet ji gal is 5 kartu atsirugsta tik viena karta, dabar paskaiciau ir issigandau, nes visada guldau ant nugarytes, o ji labai megeja veideli laikyti tiesiai, o ne sonu g.gif kai bandau ji pasukti ant sono, ji issibudina g.gif
Atsakyti
Kazkaip nelabai pakeliu, bet pastaruoju metu stengiuos tai daryt, nes kai nepakeliu uzmigus atpila ir gan gausiai. Gaila pienuko. Blogai tik tai, kad issizadina leliukas ir vel ta visa dainele is naujo reikia dainuot...o pienuko tai nedaug lieka po sotaus valgio... g.gif
Atsakyti
nezadinu, nes ir taip gerai miega, o jai pazadindavau tai poto ir nemiegodavo po 2 h ir daugiau h nakti schmoll.gif g.gif
Atsakyti
Visada zadinu smile.gif
Atsakyti
Ne, nežadinu.
Atsakyti
specialiai nežadindavau,ypač kai buvo visiškai mažiukas ax.gif jeigu miegodavo pavalgęs,tai palaikydavau stačią,paglostydavau nugarytę,kad atsirūgtų bigsmile.gif jei nieko neišeidavo paguldydavau toliau miegoti biggrin.gif
Atsakyti
ne nežadinu
Atsakyti
niekada nežadinau ir nežadinčiau.
Atsakyti
Niekada nezadinu, maniskis neatpilineja, tai nematau reikalo kilnoti ir zadinti.

Bet jei nemiega tada pakeliu atsirugti smile.gif
Atsakyti