Įkraunama...
Įkraunama...

Ar žadinat vaiką, kad atsirūgtų?

Apklausa: Ar žadinat vaiką, kad atsirūgtų? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Svečiai balsuoti negali
o as saviske visada atrugindavau, mano augo misinukais maitinama ir net naktim atrugindavau ir nezinau ar del to, ar ne, bet nesiskundem pilvelio problemomis
Atsakyti
Naktį kai pavalgo dažniausiai užmiega,tai aš jį truputį palaikau stačiomis jei atsirūgsta gerai,o jei ne paguldau ant šoniuko ir viskas,o diena tai visada laukiu kol atsirūgs smile.gif
Atsakyti
Iki 5 mėn net ir naktim nešiodavom, kad atsirūgtų, vėliau leisdavome miegot smile.gif
Nes pilvuko problemos baigės ir atsirūgt jis jau nebelabai norėdavo, tad būdavo bereikalingas žadinimas.
Atsakyti
Visada keliames atsirugti, kad pilvuko neskaudetu smile.gif
Atsakyti
Niekad nezadinau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(bordo @ 2012 05 09, 21:06)
Naktį kai pavalgo dažniausiai užmiega,tai aš jį truputį palaikau stačiomis jei atsirūgsta gerai,o jei ne paguldau ant šoniuko ir viskas,o diena tai visada laukiu kol atsirūgs smile.gif

identiškai ir pas mus smile.gif naktį labai retai kada atsirūgsta, bet niekada ir neatpila, o dieną visko pasitaiko, atrodo, net kelis kartus atsirūgsta, bet ir atpylimų pasitaiko, gal dėl to, kad mėgsta pasimalt...
Atsakyti
visuomet palaikau kad atsirugtu rolleyes.gif
Atsakyti
Nuo gimimo nežadinu.. ir neatrūgino, jei užmiega verysad.gif g.gif porą kartų bandžiau - tik išsibudino be reikalo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(node @ 2012 09 07, 21:18)
identiškai ir pas mus smile.gif naktį labai retai kada atsirūgsta, bet niekada ir neatpila, o dieną visko pasitaiko, atrodo, net kelis kartus atsirūgsta, bet ir atpylimų pasitaiko, gal dėl to, kad mėgsta pasimalt...

Lygiai tas pats ir pas mus smile.gif
Atsakyti
Pirmagine nesiodavau kad atsirugtu, nes su pilvuku buvo vargeliu nuo pirmu dienu. O dabar su antraja nebera vargeliu, tai ir be reikalo nenesioju, nezadinu, leidziu ramiai miegoti smile.gif
Atsakyti
nea nezadinu, o ir uzmiega naktinio miegelio vaikas mzdg 9vakaro ir valgyt keliasi tik 4-4.30, tai nezadinu atsirugti jei valgydamas uzmiega.
buna kartais atpila, bet todel, kad pirstus i burna ima, dantenos jam niezti, dantukai eina.
Atsakyti
Pirmus pora men. tai keldavau nakti atsirugti, dabar tik diena, nakti nebe..
Atsakyti