Kadangi auginame dvynius, tai viena visada zadiname atsirugti, o va kito ne. Nes pirmasis jeigu neatsirugs, tuomet nemazai atpils.

siaip nezadinu. bet buna, kad nesant i lovyte, pats atsirugsta miegodamas

pirmaji bandziau kelis kart zadint kol maziukas visai buvo, bet po poros kartu zadinimo nemaciau butinbes tai daryti ir nebezadinau. antro taipogi nezadinu.
Naktį jeigu užmigdavo bevalgydamas panešiodavau stačią bemiegantį, bet neilgai. Jeigu neatsirūkdavo tai toliau abudu miegodavome
O dieną jis neužmigdavo prie krūties, todėl pavaikščiodavome stačiom. Šiaip maniškis mažai atpildavo ir retai, todėl aš problemu su atsirūgimais-atpylimais, galima sakyti, neturėjau.

Kadangi pamaitinus vaika turiu nunesti i jos lovyte, pakelus ja - dazniausiai atsirugsta, jei neatsirugsta, dar kazkiek palaikau, jei be rezultato - guldau miegoti. Tada daznai pasitaiko,kad atsirugsta pabudusi.
Kai perkelineju i lovyte tada ir atsirugsta, bet ne visada

Nakti daznai nezadinam. O diena visad pakeliam,kad atrugtu.
niekada nežadinam,tiesiog paguldom ant šonelio

Mano mazoji jei budavo paguldyta miegoti neatsirugusi, tai ji po keliu valandu visada pradedavo zakseti. Zaksiukas ji pas mus. O jei pamaitinus laukdavau kad atsirugtu, tada issibudindavo. Todel dabar atruginu maitindama, t.y. kai pavalgo mazdaug 2/3, atruginu, o tada pabaigia valgyti jau miegodama ir i lovyte miegoti keliauja.

aš irgi nekeliu.