QUOTE(mergiike @ 2009 11 03, 12:26)
sveika, kaip sekėsi?

man pačiai reikia rauti dantuką protinį, nes porą dienų pradėjo skaudėti, t.y. liečia žandą ir drąsko, nes kreivai dyksta, ar gerai praėjo viskas?
Labas

Protinio dantuko man ten nerovė, tiesiog atkėlė dantenas su nejautra. Sumokėjau tikrai nedaug- 20LT, sakė kreivai augantį protinį geriausia rautis(jei yra būtinybė)žalgirio klinikoje su siuntimu iš jums priklausančio odontologo(poliklinikos). Sakė, kad būna tokių atvejų, jog guldo keliom dienom į klinikas, reikia antibiotikus vartoti. Bet kadangi mano protinis dar labai nedaug išdygęs(o beto nesugedęs), tai sakė geriausia palaukti kol išdygs(jei nekils jokių uždegimų ar pan.) ir tuomet yra maža galimybė, jog dygdamas įsistatys į vietą

Rautis labai bijau, tai sakiau jei viskas bus o.k. ir nebus jokių uždegimų, tai bandysiu laukti.
Rado pas mane dar viename dantyje skylutę(jis buvo plombuotas), tai padarė taip gerai, kad pažiūrėjus į veidrodį beveik neatskirsi ar plombuotas dantukas, ar ne

Taisymas užtruko net pusantros valandos, bet esu labai patenkinta
Kainos nesikandžioja, tad kam patogu į tą kliniką nuvažiuoti-tikrai drąsiai kreipkitės