Įkraunama...
Įkraunama...

Stomatologai Vilniuje

QUOTE(juraciux @ 2009 02 28, 17:29)
as lankausi privacioj klinikoj (Baldentas) jau desimt metu. Ir neisivaizduoju geresnes daktares uz saviske. o kaip pastoviai klientei tai tokias nuolaidas daro kad daugiau 100lt uz dantu tvarkyma ten nepalieku. Viena karta ir skyle sutvarke didele ir dar akmenis nuvale (aisku ten ju kaip ir nebuvo tai galvosi toks kaip apnasu nuvalymas) ir tik 80lt palikau thumbup.gif

aš ten irgi jau daug metų tvarkausi dantukus, bet paskutiniu metu labai didelės eilės ten. Šiandien paskambinau, tai užrašo tik liepos mėnesiui doh.gif Nusišaut galima biggrin.gif Reikia kito gydytojo ieškotis unsure.gif
Atsakyti
Noreciau pasiteirauti gal kas lankotes Jeruzales odontologijos klinikoje (Ateities g.), kaip ten kainos ir pas koki gydytoja geriausia uzsirasyti? Nerandu visai jokiu atsiliepimu apie juos... unsure.gif Ta klinika visai salia namu, tai pamaniau gal vertetu tenai pradeti lankytis.
Atsakyti
Gal rekomenduotumete stomatologa jeruzaleje? Noreciau tik apnasas/akmenis nusivalyti. Dar is bedos tiktu Zirmunai.
Jeruzaleje radau tik Beladenta, bet atsiliepimu kaip ir nera.. g.gif

Papildyta:
Kalbejau apie santariskes, o rasiau jeruzale pomidorai2.gif Tad ieskau santariskese
Atsakyti
O kokios dabar skylučių gydymo kainos?

Aš užsirašiau į Šaikuvienės kliniką, rodos dabar Sejodenta ar pan vadinasi Tauro g. (Ten dantis tiesinausi).

Bet po to prisiskaičiau prieštaringų atsiliepimų apie šią kliniką, ir dabar jau nebežinau...
O kainos ten maža skylutė 130, vidutinė 150, o didelė (beveik danties rekonstravimas 200 Lt). Čia normalu ar ne? Dantis taisiaus gal prieš 6 - 7 metus ir tai net nuskausminimo nereikėdavo, tai per tą laiką kažkur mano sena gydytoja dingo.

Tai ir suku galvą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 18 birželio 2009 - 09:39
QUOTE(srauni_upe @ 2009 06 18, 10:39)
O kokios dabar skylučių gydymo kainos?

Tai kad skylutė skylutei nelygi ax.gif

QUOTE(srauni_upe @ 2009 06 18, 10:39)
Čia normalu ar ne?

Deja... - normalu unsure.gif
Atsakyti
Ieškau klinikos Vilniuje, kur galima būtų sutvarkyti kreivūs dantys.
Panašiai:
http://www.vivadens....ntis_v_152l.jpg

Labai norėčiau, kad parekomenduotumet gerą gydytoją. 4u.gif Bijau jų kaip nežinau kas, bet reikia eiti fear.gif hihihi.gif
http://www.vivadens.eu - Gal kas lankėi šioje? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Marija5 @ 2009 07 22, 21:23)
http://www.vivadens.eu - Gal kas lankėi šioje?  g.gif

pati nesilankiau, bet rasiau vienai ju klientei teisine pretenzija jiems, o po to ir Vartotojų tarybai del sios klinikos daktaru darbo metodu...itariu jos prisiminimai apie sia klinika ne patys geriausi sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eirea: 23 liepos 2009 - 22:19
Aš paskaičiau jų puslapiųką, tai noras ten kreiptis dingo. schmoll.gif
Ačū.
Ten neeisiu.
Atsakyti
Gal jau buvo rašyta, bet aš drąsiai rekomenduoju Dariušą, jis dirba "Lenkų namuose", Naugarduko g. Žmogus labai malonus, atidus, stengiasi... ir manau kainos nedidelės, pvz: taisiau 1 dantį su 3 kanalais. 1 kartą už kanalus - 90 lt; 2 kartą vėl valė ir užbliombavo - 100 lt. Taip pat jis ir protezuoja, na idealiai...
Jei ką domins, rašykit į AŽ, duosiu kontaktą.
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif gal as truputy nei tema,bet ta tema uzdaryta i kuria norejau rasyti:((tai va papasakosiu trumpai...Mano draugui 23 metai,jis turi beduke,netaria s,sh,c,ch,z,zh verysad.gif nezinau ka daryti,nes tikrai jis labai vengia nauju zmoniu,labai paprastas jo bendravimas,ir labai del to pergyvena..jei ryte tik pabudes bando tarti,neiseina,gryzes po darbu ir vel ...ir taip jau keli metai...jis mano gyvenimas,as jam labai noriu padeti..gal zinot kas mums padetu?gal tas liezuvio pasaitelio pakirpimas?o kaip paskui mokytis garsu?mes gyvenam ne lietuvoje...jei butume lt tai gal jau viskas butu sutvarkyta... g.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
gal kas kartais gydetes Euklinikoje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maanoo @ 2009 07 29, 12:10)
Sveikos mergaites 4u.gif  gal as truputy nei tema,bet ta tema uzdaryta i kuria norejau rasyti:((tai va papasakosiu trumpai...Mano draugui 23 metai,jis turi beduke,netaria s,sh,c,ch,z,zh verysad.gif  nezinau ka daryti,nes tikrai jis labai vengia nauju zmoniu,labai paprastas jo bendravimas,ir labai del to pergyvena..jei ryte tik pabudes bando tarti,neiseina,gryzes po darbu ir vel ...ir taip jau keli metai...jis mano gyvenimas,as jam labai noriu padeti..gal zinot kas mums padetu?gal tas liezuvio pasaitelio pakirpimas?o kaip paskui mokytis garsu?mes gyvenam ne lietuvoje...jei butume lt tai gal jau viskas butu sutvarkyta... g.gif aciu  4u.gif

Cia jau reiketu pas nebloga logopeda kreiptis(o jis ir pasakys kame ten problema),kazin ar galima butu cia ka daugiau bepatarti...Gal iseitu del sito reikalo trumpam Lietuvelen pargrizti?
Atsakyti