Įkraunama...
Įkraunama...

Stomatologai Vilniuje

Šiuo metu dantukus gydausi Odontikoje pas gydytoją Gintarę. Labai maloni aplinka (net kažkaip netaip baisu sėdint kėdėje smile.gif ), malonus bendravimas, svarbiausia - geras gydymas. Kainos - daug maž kaip ir visur. Patinka, kad kantriai atsako į mano klausimus kas kaip daroma, kodėl, kokiais atvejais... Žodžiu, esu labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
po ilgu ieskojimu radau odontologe, kuri isties man patinka kaip dirba, tai Beladentos vadove Ing. kainos gal kiek aukstesnes, negu kituose kabinetuose, bet man patinka kaip ji dirba, kad smulkiai paaiskina ka daro ir kodel ir tenkina pats rezultatas smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, gal kas esat susidure su klinika Adadenta Kalvariju g., kainos ten kiek ziurejau man tinkamos, bet o va kaip su kokybe ir gydytojais, persirasiau is kitos pas juos rytdienai, norejau pas gyd. Aidara bet pasake kad jos nera ir ja pavaduoja Evelina, kai paklausiau pavardes tai pasimete kol rado, Evelina Vainikyte, o kad tokios net nerandu intike g.gif zodz, biskuti pasimetus esu, gal kas turit kokios info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Miaška @ 2008 10 06, 17:25)
Gidentoje visa šeima, draugai ir pažįstami gydėmės ilgus metus, gal 8-9 tai tikrai. Aš pabėgau po to, kai gyd. Gumbelevičius, pas kurį gydžiausi visą laiką, nukreipė pas kitą dantistę, Olga vardu. Jinai staiga atrado pas mane 12 taisytinų vietų, likau apakusi, juk lankiausi nuolat, kaip tai, neatsirado gi skylės per naktį? blink.gif  Apsilankiau konsultacijos kitoje klinikoje, ką gi, rezultatas - 6 skylės doh.gif , bet nors per pusę mažiau. Likusios 6 kažkaip ir nepasirodė, nors ne vieneri metai jau praėjo, o profilaktinės apžiūros lankausi kiekvienais metais biggrin.gif

Geras cia, pas mane irgi atrado 12 lotuliukas.gif kazkoks mistinis skaicius, siaip nieko pries sia gyd. neturiu taciau kainos tai kandziojasi, oi kaip kandziojasi unsure.gif tad persirasiau kitur smile.gif
Atsakyti
Drasiai galiu rekomenduoti nuostabią gydytoją Jolitą Baltaduonytę.
Dirba ji Verkių stomotologijos centre.

Tokio švelnumo, kruopštumo dantistės dar neteko sutikt...
Diena prieš gimdyma ji man sutvarkė dantuko 3 kanalus, va po gimdymo juos suplombavo...esu tokia patenkinta, ne tik dėl darbo kokybės, bet ir kainyčių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eirea: 16 gruodžio 2010 - 13:01
QUOTE(perfekta @ 2010 12 16, 12:47)
Geras cia, pas mane irgi atrado 12 lotuliukas.gif kazkoks mistinis skaicius, siaip nieko pries sia gyd. neturiu taciau kainos tai kandziojasi, oi kaip kandziojasi unsure.gif tad persirasiau kitur smile.gif

čia gal ji tokį skaičių visiem sako blink.gif bjauru kai taip galia manipuliuot ir iš nieko pinigus rinktis schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2010 12 16, 15:02)
čia gal ji tokį skaičių visiem sako  blink.gif bjauru kai taip galia manipuliuot ir iš nieko pinigus rinktis  schmoll.gif

Ir dar sake kad du dantys yra su labai didelem plombom tai geriausia butu det implantus, na galvoju gal ir gerai butu jei pinigai spaustu kisene bet kai is dangaus nelyja tai gal pasiliksiu su savo didelem plombom biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Eirea @ 2010 12 16, 15:00)
Drasiai galiu rekomenduoti nuostabią gydytoją Jolitą Baltaduonytę.
Dirba ji Verkių stomotologijos centre.

Tokio švelnumo, kruopštumo dantistės dar neteko sutikt...
Diena prieš gimdyma ji man sutvarkė dantuko 3 kanalus, va po gimdymo juos suplombavo...esu tokia patenkinta, ne tik dėl darbo kokybės, bet ir kainyčių  4u.gif

O gal galima butu placiau: kokia klinika, kainos ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(perfekta @ 2010 12 16, 13:54)
Ir dar sake kad du dantys yra su labai didelem plombom tai geriausia butu det implantus, na galvoju gal ir gerai butu jei pinigai spaustu kisene bet kai is dangaus nelyja tai gal pasiliksiu su savo didelem plombom biggrin.gif

blink.gif niu mano vienas bėdulis dantukas yra kuriam plombos jau perdaug jei taip palikt ir gali kada netyčia nulūžt, išlūžt ir pan., tai karūnėlę dės. O čia jau taip drasitškai kad raut velniop ir dėt implantą tai.. doh.gif kiek žinau tai geri gydytojai dantuką raut siūlo tik jau jei niekaip nebeina jo palikt , nes kiek įmanoma reik turėt daugiau savų dantukų, kad ir su karūnom ar dar kuo unsure.gif rovimas jau paskutinėj vietoj..
Jei dantukas "nešneka" tai lai sau gyvena kad ir su milžiniška plomba smile.gif
Papildyta:
QUOTE(butėė @ 2010 11 27, 09:40)
Na, štai apsilankiau Gidentoje, už vieno danties taisymą sumokėjau 170 lt blink.gif įtariu kad čia nemažai, galvoju gal reiktų kitur pasidairyti, bais kandžiojasi tokios kainos, o ypač kai sužinojau kad reiks taisyti 12 dantų, plius dvi labai didelės senos plombos kurias reiktų keisti implantais tai žodžiu esu lengvam šoke, šeima nueis į bankrotą doh.gif

perfekta, žiū, situacija vos ne tip top taip kaip pas tave biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amise: 16 gruodžio 2010 - 14:09
QUOTE(perfekta @ 2010 12 16, 13:54)
O gal galima butu placiau: kokia klinika, kainos ir t.t. 4u.gif

Siaip as lankausi pas daktara Gedimina Zeromska, Verkiu stomotologijos centre, prie banginio, Žukausko g.

Super daktaras wub.gif
o kanalus tvarke jo kolege Jolita.

del kainu, tai nzn ar cia viesai rasyt etiska smile.gif
parasykit az, jei kas labiau domina, butinai atsakysiu smile.gif

Siaip man poziuris i savo klienta yra nerealus...vakar net susinepatoginau, kai uzklause, kaip mano cezaris praejo, kaip lelyte:) sakau, jau 2 menesiukai, kita diena po to kai man dantukus tvarket, pagimdziau...tai jis sako, taigi turejo but penktadieni, o tai ka treciadieni gavos?

Zodziu ne lupikautojai, man net higienos kol kas nedare, sako, na tikrai nereikia...o mano senoji klinika, skamnineja ir vis siulosi ja daryt...suprantu pinigai gi jiems smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Amise @ 2010 12 16, 16:09)
blink.gif niu mano vienas bėdulis dantukas yra kuriam plombos jau perdaug jei taip palikt ir gali kada netyčia nulūžt, išlūžt ir pan., tai karūnėlę dės. O čia jau taip drasitškai kad raut velniop ir dėt implantą tai..  doh.gif kiek žinau tai geri gydytojai dantuką raut siūlo tik jau jei niekaip nebeina jo palikt , nes kiek įmanoma reik turėt daugiau savų dantukų, kad ir su karūnom ar dar kuo  unsure.gif rovimas jau paskutinėj vietoj..
Jei dantukas "nešneka" tai lai sau gyvena kad ir su milžiniška plomba  smile.gif
Papildyta:
perfekta, žiū, situacija vos ne tip top taip kaip pas tave  biggrin.gif

Na, as jau ten nesiaiskinau daugiau tik mintyse pagalvojau, kol anie stovi kad ir su didelem plombom lai sau stovi biggrin.gif Na, o jei tau karunele galima bus deti tai liuks, ir pigiau ir maziau kišimosi nes kiek zinau implantus organizmas gali netgi atmesti plius kainuoja nezmonisku pinigus doh.gif
blink.gif aha, geras cia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Eirea @ 2010 12 16, 16:12)
Siaip as lankausi pas daktara Gedimina Zeromska, Verkiu stomotologijos centre, prie banginio, Žukausko g.

Super daktaras  wub.gif
o kanalus tvarke jo kolege Jolita.

del kainu, tai nzn ar cia viesai rasyt etiska smile.gif
parasykit az, jei kas labiau domina, butinai atsakysiu smile.gif

Siaip man poziuris i savo klienta yra nerealus...vakar net susinepatoginau, kai uzklause, kaip mano cezaris praejo, kaip lelyte:) sakau, jau 2 menesiukai, kita diena po to kai man dantukus tvarket, pagimdziau...tai jis sako, taigi turejo but penktadieni, o tai ka treciadieni gavos?

Zodziu ne lupikautojai, man net higienos kol kas nedare, sako, na tikrai nereikia...o mano senoji klinika, skamnineja ir vis siulosi ja daryt...suprantu pinigai gi jiems smile.gif

O man atrodo skelbti kainas ne tik kad etiska bet net ir reikalinga g.gif na, juk turi zmogus zinoti uz ka ir kiek moka, manau daugelio beda yra tame kad nedristame kalbetis apie kainas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Eirea @ 2010 12 16, 14:12)

Higiena siaip rekomenduojama 2 kartus metuose pasidaryti. Gerai, kai puikiai valot ir nera jokiu akmenu, bet vistiek dantys apsinesa plevele, maloniau, kai svarus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ledo karalienė @ 2010 12 17, 10:35)
Higiena siaip rekomenduojama 2 kartus metuose pasidaryti. Gerai, kai puikiai valot ir nera jokiu akmenu, bet vistiek dantys apsinesa plevele, maloniau, kai svarus biggrin.gif

butent, o ne kas pora menesiu sad.gif
Atsakyti