QUOTE(Amise @ 2010 12 16, 16:09)

niu mano vienas bėdulis dantukas yra kuriam plombos jau perdaug jei taip palikt ir gali kada netyčia nulūžt, išlūžt ir pan., tai karūnėlę dės. O čia jau taip drasitškai kad raut velniop ir dėt implantą tai..

kiek žinau tai geri gydytojai dantuką raut siūlo tik jau jei niekaip nebeina jo palikt , nes kiek įmanoma reik turėt daugiau savų dantukų, kad ir su karūnom ar dar kuo

rovimas jau paskutinėj vietoj..
Jei dantukas "nešneka" tai lai sau gyvena kad ir su milžiniška plomba
Papildyta:
perfekta, žiū, situacija vos ne tip top taip kaip pas tave
Na, as jau ten nesiaiskinau daugiau tik mintyse pagalvojau, kol anie stovi kad ir su didelem plombom lai sau stovi

Na, o jei tau karunele galima bus deti tai liuks, ir pigiau ir maziau kišimosi nes kiek zinau implantus organizmas gali netgi atmesti plius kainuoja nezmonisku pinigus

aha, geras cia
Papildyta:
QUOTE(Eirea @ 2010 12 16, 16:12)
Siaip as lankausi pas daktara Gedimina Zeromska, Verkiu stomotologijos centre, prie banginio, Žukausko g.
Super daktaras
o kanalus tvarke jo kolege Jolita.
del kainu, tai nzn ar cia viesai rasyt etiska

parasykit az, jei kas labiau domina, butinai atsakysiu
Siaip man poziuris i savo klienta yra nerealus...vakar net susinepatoginau, kai uzklause, kaip mano cezaris praejo, kaip lelyte:) sakau, jau 2 menesiukai, kita diena po to kai man dantukus tvarket, pagimdziau...tai jis sako, taigi turejo but penktadieni, o tai ka treciadieni gavos?
Zodziu ne lupikautojai, man net higienos kol kas nedare, sako, na tikrai nereikia...o mano senoji klinika, skamnineja ir vis siulosi ja daryt...suprantu pinigai gi jiems
O man atrodo skelbti kainas ne tik kad etiska bet net ir reikalinga

na, juk turi zmogus zinoti uz ka ir kiek moka, manau daugelio beda yra tame kad nedristame kalbetis apie kainas