Ar niekas pastaruoju metu nesilanke pas odontologe Dalia Gaigalaite? Mes bandome ja rasti, taciau buve "kolegos" sako, kad nedirba ir mob. telefonu nepasidalina.
AS IRGI ieskau kur kalvariju gatvei gera odontologa.man reikia priekinius tvarkyti.kazkada prie pumpuro taisiau tai man nepatiko lb.ieskau tikrai gero gydytojo ir kad neluptu ziauriai

Sveiki man 14 metu pasiulykit gera odontologijos kilnika > Galvoju apie Pilene Papilėnų g. 2, Vilnius gal zinot kaip ten viskas , kokie atsiliepimai?

Sveikos
Esu kilusi is Kauno, neseniai atsikrausciau gyventi i Vilniu. Pastarosiomis dienomis jauciu kad teks greitu metu pas dantista lankytis, taciau net nenutuokiu kur cia rasti gera ir dar kad labai brangiai neimtu.. Gal galetumete rekomenduoti koki dantista? butu super jei netoli Siemens arenos. Is anksto labai dekoju

QUOTE(gukionok @ 2010 11 29, 13:20)
turiu kupona pas juos higieniniam valymui, bet eisiu dar ne dabar, arciau pavasario

QUOTE(Lepsnele @ 2010 10 06, 14:43)
Sveikos mamytes,
Esu užsiregistravusi pas Aušra Grigaitiene, AGdentoj. Gal atsiliepimu apie jokiu turite? Būtų smagu juos išgirsti
Esu užsiregistravusi pas Aušra Grigaitiene, AGdentoj. Gal atsiliepimu apie jokiu turite? Būtų smagu juos išgirsti

Sauni odontologe. Taisiausi dantukus pas ja, man labai patiko. Ir kainos nesikandzioja

O as galiu parekomenduoti savo stomotologe uzupyje . Stomologe Aida ir dirba "Eidera" stomotologijos klinikoje. Tikrai nepasigailesit, kas kreipsites
As paniskai bijodavau stomotologu, bet ji taip svelniai ir tvarkingai viska sutvarko, kad net nepajauti... Visad maloni. O kainos tikrai nera kosmines , greiciau vidutines

As paniskai bijodavau stomotologu, bet ji taip svelniai ir tvarkingai viska sutvarko, kad net nepajauti... Visad maloni. O kainos tikrai nera kosmines , greiciau vidutines

QUOTE(Jolanta86 @ 2011 02 10, 15:31)
Tik man kyla klausimas kodel taip puola visiem nervus salinti is karto?
Kiti kaip tik vengia,bando kitaip gydyti,nes paskui juk dantis jau negyvas,patamseja laikui begant.. Cia matyt tokia taktika,"jei skauda traukiam nerva,paliekam danti neisgydyta normaliai,svarbu neskaudes,juk dantis jau be nervo,imam pinigus ir i krumus"

Ka reiskia neisgydyta normaliai

Nervo uzdegimo gydymo kitaip nei tik istraukiant ji, paprasciausiai NERA.
Gal kuri lankotes zaliuju ezeru 1-9 odontologijos kabinete pas gydytoja Mindauga
kokie butu atsiliepimai...
beje gal kas zinote jo pavarde?

QUOTE(Ledo karalienė @ 2011 02 11, 15:54)
Ka reiskia neisgydyta normaliai
Nervo salinimas ir kanalo plombavimas ir yra gydymo budas esant nervo uzdegimui.

Kaip keista,tikrai nezinojau ,kad kito budo nera.Negaliu gincytis,nes tiksliai tikrai nezinau,bet esu girdejusi,kad nervo ir nesalina iskart uzdeda vaistukus kazkokius ir buna praeina. Cia man puske pasakojo,kad jai taip dare,nors sake,kad jei nepades,tik tada pasalins nerva(neimant papildomai pinigu),bet jai padejo. Cia S.Neries gatvej kazkur ji lankosi.. Tai kaip tada tai paaiskinti? Galbut dar priklauso nuo to ar stiprus uzdegimas ar tik prasidedantis?
QUOTE(Jolanta86 @ 2011 02 12, 12:56)
Kaip keista,tikrai nezinojau ,kad kito budo nera.Negaliu gincytis,nes tiksliai tikrai nezinau,bet esu girdejusi,kad nervo ir nesalina iskart uzdeda vaistukus kazkokius ir buna praeina. Cia man puske pasakojo,kad jai taip dare,nors sake,kad jei nepades,tik tada pasalins nerva(neimant papildomai pinigu),bet jai padejo. Cia S.Neries gatvej kazkur ji lankosi.. Tai kaip tada tai paaiskinti? Galbut dar priklauso nuo to ar stiprus uzdegimas ar tik prasidedantis?
Visaip daro. Priklausomai nuo situacijas, kurią mato gydytojas. Man kartą poliklinikoj uždėjo kažkokių vaistų trim mėnesiams, sakė pažiūrės, gal pavyks dantuką išgelbėti. Tiesa, po 7 metų vis tiek reikėjo šalinti nervus.