Įkraunama...
Įkraunama...

Stomatologai Vilniuje

Aš pati lankaus Gidentoj, ten ir higiena puikiai atliko ir kelis dantukus uzplombavo, o dabar iš ten kapas pirkau balinimui. Pas D. Mažutį.... biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, mamytės,
gal kas gydosi pas M. Ignatavičių? Parašykite, prašom, savo atsiliepimus, ar kokybiškai jis dirba? Ačiu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(yurgalago @ 2011 05 26, 12:43)
Niekada neikite i privacia klinika Ciurlionio gatveje - Googlas juos meta kaip vaikuciu stomatologus - siandien musu 6 metu vaika negyvai nucypino! Kaip tarybiniais laikais, be jokiu ceremoniju. Ejome pirma karta pas dantista !!!!!

neisim neisim ;-)
ne tik vaikučiams, bet ir suaugusiems nepatarčiau smile.gif
pati tvarkiausi vieną dantį. Už 3 kanalų valymą ir visą sutvarkymą sumokėjau 900 Lt (jei ne daugiau). Na su tokia suma susitaikiau, bet juokingiausia, kad kita odontologė (kitoj klinikoj) jau po poros mėnesių į tą plombą žiūri įtartinai ir abejoja, ar ten viskas gerai padaryta....
Atsakyti
P.S. Gal kas turite atsiliepimų apie OVIDENTOS kliniką (savanorių pr.) Kainoraštyje pateiktos kainos neatrodo kosminės, bet pati klinika man atrodo prabangiai. Ar nepasigailėsiu užsirašiusi? Jau antradienį eisiu pas gydytoją Chlebnikovienę.
Atsakyti
Gal kas lanketes ODONTIKA, butu idomu suzinoti kaip aptarnavimas ir ar gerai gydo? kainos lyg nedideles..
Atsakyti
Lankiausi Gidentoj pas Olgą iki jai išeinant į dekretines. Viena jos statytų plombų ėmė trupėti, buvau pas ją pavasarį, ji tik apšlifavo geriau ir sakė, kad laikys. Bet prieš savaitę ji vėl ėmė trupėti, o dantukas tapo jautrus šalčiui, matyt, jau formuojasi skylutė. Nežinau ar teisingai elgiuosi, bet dantukas jau ne garantinis, tad užsirašiau pas Gumbelevičienę. Sakau, gal ji geriau padarys. g.gif Teko pas ją lankytis porą kartų, kol nebuvo mano gydytojos, vienintelis minusas, kad ne visada nuskausmina, daugiau kaip ir nieko blogo pasakyti negaliu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 08 rugpjūčio 2011 - 19:58
sveiki,
norėjau paklausti gal kas buvot pas Žaną Plioplienę ir žinot įkainius pas ją maždaug? nes negaliu išsirinkti tarp jos klinikos ir Verkių stomatologijos centro nes žinau kad abi stomatologės gerai atlieka savo darbą. Tačiau permokėti nesinori.
Atsakyti
O kokios kainos yra Vilniaus implantologijos centre plombavimo? ar lankotes ten kas nors? truputi erzina , kai savo internetiniame puslapyje firmos ismeta reklama(siuo atveju VIC), bet neraso paslaugu ikainiu.
Atsakyti
Neradau temos apie blogus stomatologus, bet manau, kad tai ne maziau aktualu negu geri smile.gif
Daug metu lankiausi pas stomatologe Fabijoniskiu g. 90 Stase Viteniene, monolite kabinetas, priesais Impuls sporto kluba. Visada galvojau, kad mano dantys labai sveiki, nes niekada nerasdavo ka taisyti, akmenis pavalydavo, na nebent akyvaizdziai ateidavau del skylutes, kuria pati matydavau. Rezultate to, nuejus pas kita stomatologa, kuris kruopsciai apziurejo, padare nuotraukas, reikia tvarkyti 7 dantis. Pradejus tvarkyti viena, paaiskejo, kad ten atviras nervas ir visiskai nelike danties, nors pries metus ta danti man jau skaudejo, tai Viteniene ji dar uzplombavo is sono. zodziu, niekam nesiulau sios stomatologes, nes nuejus pas kita gydytoja supratau, kad per 20 min dantu higienos taip pat neimanoma normaliai padaryti, kaip tai sugeba stomatologe Viteniene
Atsakyti
QUOTE(Laimme @ 2011 10 12, 22:15)
O kokios kainos yra Vilniaus implantologijos centre plombavimo? ar lankotes ten kas nors? truputi erzina , kai savo internetiniame puslapyje firmos ismeta reklama(siuo atveju VIC), bet neraso paslaugu ikainiu.

Patikėkite, kainos ten astronominės, todėl ir nerašo, kad klientai iš anksto nenusigąstų. O kai pradeda gydytis, nebelieka ką daryti, kaip baigti gydymą
Atsakyti
Zinau labai puoku odontologa. Odontologijos klinika Dantima, verkiu gatve 5, Vilniuje. Rekomenduoju Mariu Gelazanska!
Papildyta:
www.dantima.lt
Atsakyti
Gal kas gydėtės pad V.Šermukšnį, kuris turėjo kabinetą šalia Mokytojų namų, o dabar Viršuliškėse? Ar jis protezuoja?
Atsakyti