Įkraunama...
Įkraunama...

Stomatologai Vilniuje

QUOTE(Borzika @ 2012 01 13, 01:14)
Tai gal į polikliniką tada geriausiai būtų eiti?

deja,mano poliklinikoj tik vienas stomatologas,moteris,ir ji kategoriskai atsisako plombuot su nuskausminimu,nes buvau pas ja kedej nualpus.o be nuskausminimo as tikrai nesiduosiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2012 01 12, 17:34)
sveiki.ieskau stomatologo virsuliskese,bet nebutinai.svarbiausia,kad butu vyras biggrin.gif  reik uzplombuot danti nelabai kosminem kainom  ax.gif gal kas galit parekomenduot? 4u.gif

Vyrai geriau plombuoja ar maziau ima uz paslaugas? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2012 01 13, 01:04)
deja,mano poliklinikoj tik vienas stomatologas,moteris,ir ji kategoriskai atsisako plombuot su nuskausminimu,nes buvau pas ja kedej nualpus.o be nuskausminimo as tikrai nesiduosiu doh.gif

Nežinau, kurioj poliklinikoj lankotės, Šeškinėj tai žinau, kad keli vyrai yra. Nors šiaip tai bet kurioj privaąioj, jei paprašysit nuskausminti- tai ir nuskausmins, nepriklausomai nuo gydytojo lyties.
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 01 13, 16:17)
Vyrai geriau plombuoja ar maziau ima uz paslaugas? biggrin.gif

ne,tiesiog man yra maloniau lankytis pas vyra biggrin.gif kad ir poliklinikoj moket reikes,o jei tu joje nesi prisirases-ar priims? g.gif
Atsakyti
Parekomenduokite prašau kas Vilniuje [vieta nelabai svarbi] kokį gerą stomatologą KLAIKIAI bijančiam šių daktarėlių žmogui. AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiazuu @ 2012 01 23, 21:48)
Parekomenduokite prašau kas Vilniuje [vieta nelabai svarbi] kokį gerą stomatologą KLAIKIAI bijančiam šių daktarėlių žmogui. AČIŪ 4u.gif

Aš lankausi pas gyd. Gumbelevičienę iš Gidentos. Man ji patinka.
Atsakyti
QUOTE(Džiazuu @ 2012 01 23, 22:48)

zinokit del to bijojimo snekejausi su gyd.-odontologe.ji pasake taip-isgerti valerijono,galima net kelias tabletes ir pasakyti gydytojui,kad tikrai panikuojat jo kedeje.tada jis pasistengs uzkalbinti dantis biggrin.gif eisiu pati su tokia beda,panika tokia,kad net nualpus buvau,kai jau sake,jog galiu stotis is tos kedes doh.gif o nieko nedare,tik gabaliuka pieninio danties istrauke...dabar reikes plombuoti-tai mane jau siurpas krecia blink.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2012 01 26, 00:33)
zinokit del to bijojimo snekejausi su gyd.-odontologe.ji pasake taip-isgerti valerijono,galima net kelias tabletes ir pasakyti gydytojui,kad tikrai panikuojat jo kedeje.tada jis pasistengs uzkalbinti dantis biggrin.gif eisiu pati su tokia  beda,panika tokia,kad net nualpus buvau,kai jau sake,jog galiu stotis is tos kedes doh.gif o nieko nedare,tik gabaliuka pieninio danties istrauke...dabar reikes plombuoti-tai mane jau siurpas krecia blink.gif

Va,va,man tas pats doh.gif doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Džiazuu @ 2012 01 26, 00:39)
Va,va,man tas pats  doh.gif  doh.gif  verysad.gif

tai vat as irgi ieskau mokancio uzkalbeti dantis...bet kazkaip labiau noreciau vyro-odontologo lotuliukas.gif labai nesicackins ir padarys greitai,netempdamas gumos bigsmile.gif dabar isskrendu,grizus pradesiu intensyviai ieskotis blush2.gif
Atsakyti
O as kai dirbu su bijanciais pacientais, labiau uz pacienta pats bijau smile.gif
Tie bailiukai taip krupcioja del visko, aikcioja, dusauja, raitosi kedeje, kad tikrai labai reikia buti isitempus. Kai kuriems net pasakau, kad as labai bijau dirbti su bijanciais pacientais del ju baimes persidavimo man smile.gif
O siaip gal is tiesu isgert koki viena kita "ratuka" stipriau veikianti, ne valerijona, nelabai tas valerijonas veikia tokiais atvejais.
Atsakyti
QUOTE(UnknownUser @ 2012 01 26, 02:32)
O as kai dirbu su bijanciais pacientais, labiau uz pacienta pats bijau smile.gif
Tie bailiukai taip krupcioja del visko, aikcioja, dusauja, raitosi kedeje, kad tikrai labai reikia buti isitempus. Kai kuriems net pasakau, kad as labai bijau dirbti su bijanciais pacientais del ju baimes persidavimo man smile.gif
O siaip gal is tiesu isgert koki viena kita "ratuka" stipriau veikianti, ne valerijona, nelabai tas valerijonas veikia tokiais atvejais.

o Jus gal stomatologas esat? lotuliukas.gif blush2.gif lotuliukas.gif
neaikciojau ,nedusavau,tik pasakiau,kad jau skauda,kai danti is dantenos krapste.suleido nuskausminamuju,iseme,jau paleidinejo-ir vat tai tau doh.gif nualpau lotuliukas.gif sake dar gali buti alergija vaistams,kuriuos naudojo.o as be vaistu neduosiu plombuoti blink.gif nebent kitus vaistukus leisti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(salunja @ 2012 01 25, 23:33)
zinokit del to bijojimo snekejausi su gyd.-odontologe.ji pasake taip-isgerti valerijono,galima net kelias tabletes ir pasakyti gydytojui,kad tikrai panikuojat jo kedeje.tada jis pasistengs uzkalbinti dantis biggrin.gif eisiu pati su tokia  beda,panika tokia,kad net nualpus buvau,kai jau sake,jog galiu stotis is tos kedes doh.gif o nieko nedare,tik gabaliuka pieninio danties istrauke...dabar reikes plombuoti-tai mane jau siurpas krecia blink.gif

Man ir sakyti nereikėjo, gydytojas pats suprato, kad bijau. Bet jis neplombuoja, tik atlieka chirurgines intervencijas. Tai gydymui vaikštau pas jo žmoną, ji dirba su vaikais- tai su visais baliukais sutaria. blush2.gif
Atsakyti