Įkraunama...
Įkraunama...

Aušros gimnazija

QUOTE(Džiaugsma @ 2008 04 21, 09:06)
paaiškinkit, ar Aušros gimnazija išvis neformuos penktokų klasių, t.y., ar Senamiesčio pagrindinės mokyklos mokiniai tik mokysis Aušros patalpose, bet vadinsis Senamiesčio pagrindinės mokiniais?

Taip, teisingai parašėte.
Atsakyti
Sveikos,
gal kam reikia gimnazijos uniformos? Turiu mergaitiska megztuka pradinem klasem ir kostiuma (svarkas + sijonas) smile.gif megztukas praktishkai nenesiotas, o svarka usidedawau tik per sventes smile.gif jei ka sudomins rasykit i az. 4u.gif
Atsakyti
Mano dukra baigė 5-tą klasę, ir ji ir aš labai patenkinta. Mokykloje yra spintelės ir vaikai visus dalykus gali palikti kartu ir striukę ir kuprines. Yra baudų taškai ko negalima daryti. Vienas dalykas kas man nepatiko senos knygos. Aš pirkau visas naujas, tai jei kam reikia 5 klasės knygų, rašykite. Per pertraukas vaikų mažiukų neišleidžia į lauką tik pasibaigus pamokoms, tas labai gerai. O penktokai mokinsis nesvarbu kaip jie vadinsis ar Aušros ar Senamiesčio mokyklos
Atsakyti
mano dukra eina į šią mokyklą tai dabar va duodu jai parašyti:
musu sulej lb faino nieko nera wa db suleido i musu sule penktokus is senamiescio pagrindines nes ju mokykla remontuoja tj dabar ner wietos pas mus po tris kartais sedet turim! ir dar dalykas toks blogas yra kad neisleidzia i lauka- nu realiai turi sedeti sulej . db remontuoja sporto sale tj iswis balaganas kazkoks ;D siaip labai geros mokytojos yra istorijos- simanaviciene, matematikos- tamosiuniene, etikos- damaseviciene, lietuviu- adomaitiene.
daugeliui waiku si mokykla N E P A T I N K A ! ! !
Papildyta:
[quote=Larysa,2008 04 02, 09:13]
O "tas" rajonas - tiksliai nežinau, bet K.Mindaugo pradžia - tai tikrai (jeigu per metus nepasikeitė). O gyv.vietos deklaracijos tai tikrai reikia smile.gif
[/karaliaus mindaugo rajonas tinka, tai dar pagal geografines Kauno zonas priklauso tam rajonui kur yra aišros gimnazija.]
Atsakyti
QUOTE(rimtauteJ @ 2008 12 25, 12:16)
daugeliui waiku si mokykla N E P A T I N K A !  !  !

Nieko nepadarysi, vaikeli smile.gif Daugeliui vaikų griežtesnė tvarka ir reiklumas nepatinka. Ir mokytis daugelis nemėgsta smile.gif O kad tau rašant lietuviškai pasistengti reikia - akivaizdu. Stiliaus ir gramatinės klaidos už tave jaunesniems akis bado mirksiukas.gif
Tai, kad sporto salė remontuojama mokslo metų eigoje, sutinku - negerai.
Atsakyti
Vienas dalykiukas, kas man labai patinka šitoj Senamiesčio pagrindinėj- tai , kad nesukuriamos dirbtinai klasės, kad tik būtų kuo daugiau mokinių (klasių komplektų, mokinių krepšelių, o vadinasi ir pinigų, etatų ir t.t.). Apribojimai (tik 4 klasės) visada sukuria sveiką mokinių konkurenciją ir kelia mokymosi motyvaciją. Čia jau primena tikrąją progimnazijąPo pradinės atsilaisvinusias vietas direktorė užpildo naujokais tikrindama jų mokslo pasiekimus. Čia jau sveikintinas požiūris. thumbup.gif
Juk yra skirtumas ar motyvuotoje klasėje vaikas mokėsi 5-8klasėje, tarp besistengiančių, ar tarp laiką tik stumiančių mokyklos suole ir trukdančių klasiokų. Mokymosi spragas, padarytas 5-8klasėje, po to nuėjus į gimnaziją tenka užkamšyti papildomai mokantis ar samdant korepetitorius. O kai pagalvoji, kodėl taip įvyko- pasirodo klasė per pusę pamokų pražvengdavo iš kokio dunduko- klouno arba mokytoja tramdydavo "erelių" šaiką. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(snickers @ 2009 06 04, 09:06)
Vienas dalykiukas, kas man labai patinka šitoj Senamiesčio pagrindinėj-  tai , kad nesukuriamos dirbtinai klasės, kad tik būtų kuo daugiau mokinių (klasių komplektų, mokinių krepšelių, o vadinasi ir pinigų, etatų ir t.t.). Apribojimai (tik 4 klasės) visada sukuria sveiką mokinių konkurenciją ir kelia mokymosi motyvaciją. Čia jau primena tikrąją progimnazijąPo pradinės atsilaisvinusias vietas direktorė užpildo naujokais tikrindama jų mokslo pasiekimus. Čia jau sveikintinas požiūris. thumbup.gif
Juk yra skirtumas ar motyvuotoje klasėje vaikas mokėsi 5-8klasėje, tarp besistengiančių, ar tarp laiką tik stumiančių mokyklos suole ir trukdančių klasiokų. Mokymosi spragas, padarytas 5-8klasėje, po to nuėjus į gimnaziją  tenka užkamšyti papildomai mokantis ar samdant korepetitorius. O kai pagalvoji, kodėl taip įvyko- pasirodo klasė per pusę pamokų pražvengdavo iš kokio dunduko- klouno arba mokytoja tramdydavo "erelių" šaiką. doh.gif

Mus prieme i Senamiescio pagrindine mokykla 5kl, bet ziniu patikrinimo nebuvo, mes pristatem tik asmens ir sveikatos bylas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo koskor: 04 birželio 2009 - 10:45
QUOTE(snickers @ 2009 06 04, 09:06)
Po pradinės atsilaisvinusias vietas direktorė užpildo naujokais tikrindama jų mokslo pasiekimus.

bigsmile.gif nu nemačiau to ir negirdėjau, aš tik regėjau kaip kyšiais užpildomos atsiradusios vietos.

Gal galite pasakyti, kaip tie pasiekimai tikrinami? Tikrai neteko regėti. Ir, beje, klasių yra visokių ir vaikų yra visokių, taip pat ir klounų netrūksta. Priimtų ir daugiau vaikų, bet fiziškai nėra kur jų padėti, ir taip vaikai į lauką per pertraukas neišleidžiami, susigrūdę pridususiam koridoriuj. Negali penktokai naudotis jokiais Aušros mokyklos būreliais ir biblioteka - liepiama eiti į Nemuno gatvės mokyklos biblioteką ir ten toliau sėkmingai skaityti pradinukų knygas. irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(mamutas @ 2009 06 04, 16:22)
bigsmile.gif nu nemačiau to ir negirdėjau, aš tik regėjau kaip kyšiais užpildomos atsiradusios vietos.

Gal galite pasakyti, kaip tie pasiekimai tikrinami? Tikrai neteko regėti. Ir, beje, klasių yra visokių ir vaikų yra visokių, taip pat ir klounų netrūksta. Priimtų ir daugiau vaikų, bet fiziškai nėra kur jų padėti, ir taip vaikai į lauką per pertraukas neišleidžiami, susigrūdę pridususiam koridoriuj. Negali penktokai naudotis jokiais Aušros mokyklos būreliais ir biblioteka - liepiama eiti į Nemuno gatvės mokyklos biblioteką ir ten toliau sėkmingai skaityti pradinukų knygas.  irnesakyk.gif

Nu nežinau kaip čia dėl tų kyšių unsure.gif , bet mano vaikas i Senamiesčio pradinę pateko be jokių kyšių. Nors jau galvojau, nežinia kaip čia mus priims, nes reikėjo į šią mokyklą pereiti ne nuo rugsejo 1-osios, o nuo spalio mėn.
Apie Senamiesčio pradinės Direktorę tik patys geriausi ir šilčiausi atsiliepimai. wub.gif
O mes net nebuvom tam rajone registruoti... Tiesiog pasakė, kad pasižiūrės ar yra vietų kurioj nors klasej. Ir poto perskambino ir priėmė.
Atsakyti
Laba. Domintu atsiliepimai apie vyresniu klasiu mokymasi. Na man asmeniskai aktualu astunta klase. Ir beje gal girdejote kaip vyksta priemimai is rajono. Kalbu ne apie miesto mikrorajona. Esam is Kauno raj.. ax.gif
Na ir dar karteli apie rinklaivas. Apie spinteles pirkima ir as girdejau. O siaip yra dar kokiu "pasleptu" rinliavu?

Aciu laibai uz atsakymus
Atsakyti
Rinkliavos buna ivairiausios: klases remonatams,klases fondams ir pan. svarbiausia nenusileisti ir pastoviai nenesti tu pinigu!
Atsakyti
QUOTE(bitutes @ 2009 08 22, 14:41)
Laba. Domintu atsiliepimai apie vyresniu klasiu mokymasi. Na man asmeniskai aktualu astunta klase. Ir beje gal girdejote kaip vyksta priemimai is rajono. Kalbu ne apie miesto mikrorajona. Esam is Kauno raj.. ax.gif
Na ir dar karteli apie rinklaivas. Apie spinteles pirkima ir as girdejau. O siaip yra dar kokiu "pasleptu" rinliavu?

Aciu laibai uz atsakymus

Aš jau trys metai,kaip baigus, bet galiu pasisakyt. Priėmimas tikrai lengvas, ypač jei vaiko metiniai pažymiai geri. Ateini, pasakai,akd nori užsirašyt, pasako ar daro naujas klases, ar priims į jau sudarytas ir viskas. Nėra jokių stojamųjų ir pan. Ir niekas nežiūri ar tu Kaune gyveni ar Kauno rajone. Labai daug vaikų mokosi iš rajonų ir netgi tokių kaip Pravieniškės, Rumšiškės, Babtai.
Atsakyti